Günaydın kuzulaarr

hepiciniz iyisiniz inşallah ayol ben adet oluyom ya hiç keyfim yok yaaa herşey bana çok sıkıcı geliyo kocama hep küsüyom

oda nazımla oynayıp duruyo garibime neler çektiriyom yaa bu ruh halimi heeçç semiyom

Allahtan anlayışlı kocişim yoksa abooo düşünemiyodum

eeee sizlerde ne var n eyokbakem
cemrecik kuzum üzüldüm yaa bakıyodum hergün ahanda güzel haber gelicek diye kısmet değilmiş hayırlısı inşallah gelecek ay olur
Aleyna yı merak eden kuzucuklar dün facede foto paylaşmış gayet iyi görünüyodu inşallah göründüğü gibi iyidir
aboooooooooooo kıslaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr cumartesi elifimi görceemm yesin tezzesii onu bi özledim ki supamıı yaaaaaaa arkadaşımın teyzesi aşure yapacakmış gelin demiş benide çağırmıışş ben de gitcem kadın kadına takılcez

oohhh dedikodularrr sohbetlerrr allaaahhhh dibine vurcezz garii
laaa birileri gessin de eccik dedikodu yapakın canımın çok sağın solun arkasında atası var

zati dün akşam kendi kendime kurgulayıp durdum çok değer verdiğim kişilerin yaptıkları yamuklar aklıma geldi hepicini bir kaşık suda boğdum

amaa şimdi hepiniz öğlen gelirsiniz bizim de bugün pazar var ben de oraya giderim herşey içim de kalır neyse ben de eccik daha içimde biriktirem akşama bakarsınız çay kaşığıyla boğarım

aboooooo sabah sabah cozuttum en iyisi kalkam ortalığı toparlayam sonra kardeşimlen kardeş kardeş ders yapam