Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben gidiyoreeee hepinizi öpüyore :54::54::54::54::54::54::54::54:
halvettt varrrr bye byeeee:33:

kızz sınıf öğretmenlerinin hamile klma ayı kaç acabaa :26::26::26:
,

hımmm bu konu üzerinde deriiin ve detaylı bir araştırma yaptım vee sonuçlar :68:

edebiyatçıların 9 ila 18 ay arasında
sınıf öğretmenlerinin 9 ila 24 ay arasında ( onların ki bebelere öğretmenlik yaptıkları için uzayabiliyomuş tabi bu bir istisnaa )
hemşireler 9 ila 40 50 (onlar işin içinde oldukları için istedikleri zaman yapaniliyolarmış ondan süre uzun )
öğrenciler heran herşey olabilir ( hahaha ben bu kategorideyim bunlarda yaramazlık konusunda hızlı oldukları için heran herşey olabiliyormuş)

canım 1 yıl olmadıysa çektirme gerek yok hatta bence 2 yıl olmazsa çektirme ve mutlaka eşinde test yaptırsın öptümmmm

eşm geçen yıl çift taraflı varikosal ameliyatı oldu onun snuçları çok iyi... bende pcos var 1 yıldır tedavi görüyom ama yumurtlayamıyorum ovülasyonda olmuyo anlayacağın.. evlenelide 3 yıl oldu 1,5 yıldırda bebiş istiyoruz dr da dediki aşılamada yapsak tüpbebekte bu ilaçlı film şart şimidden yapalım işimizi garantiye alalım dedi önceki dr bu kadar ilgilenmemişti ne yalan söliyim ilaç verip verip gönderdi 15 kilo aldım 1 yılda :( p.tesi spor salonuna başlayacaz inş. geri verecem..

kızlaarr ben kaçar herif geldi topluyo beni :1: çook güzel bir geceydi hepinizi öptüm iyi çalışmalaaaaaarrrrrr :6:

,

hımmm bu konu üzerinde deriiin ve detaylı bir araştırma yaptım vee sonuçlar :68:

sınıf öğretmenlerinin 9 ila 24 ay arasında ( onların ki bebelere öğretmenlik yaptıkları için uzayabiliyomuş tabi bu bir istisnaa )
hemşireler 9 ila 40 50 (onlar işin içinde oldukları için istedikleri zaman yapaniliyolarmış ondan süre uzun )
öğrenciler heran herşey olabilir ( hahaha ben bu kategorideyim bunlarda yaramazlık konusunda hızlı oldukları için heran herşey olabiliyormuş)

:53::53::53: 3 yılüstüne bide 9 bilemedin 24 ay mı annneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :18::18::18:

herkeşlere iyi geceler bende kaçıyom bi kahve içim bi sigara sonra kurtlar vadisi izlemeye devam edim herüf uyudu çekyatta... sabah işe gitcez erkek yatmak lazım demi...

iştebu bombaydı kız olursa huni nur yada huni su erkek olursa hunican yada hunihan hahahahahahahaha :37::37::37:
Harika ya gerçekten bu sayfaları face e koysak tıklanma rekoru kırar.
ben de görmediiiiiiimmmmmm :50:

arkadaşım maalesef sorunun cevabını bilmiyorum vee kafamda bırakıyorum huni mi :60: :60:
images
Hamileysem de gülmekten düşmüştür artık mahkemeye vercem sizi dava etcem.:9:

gülmekten akıntım arttı sayenizde ovulasyona girdim sanırım :))))))))
Oh ohh ne ala ne ala yarasınnnnn...
Bende merak ettim bende sınıfçıyım da....
hsg zormuş öyle söylediler ama evleneli 1 yıl olmadıysa çektirme sakın
Ben hsg de çektirdim hem de 4 kere ahh ahhh neler yaşadım.Basınçlı sıvı yolluyorlarya benimki gitmedi.Et parçası varmış uyuşturmadan kıtır kıtır kesti doktor.
3 yıllık evliyim ben :( eskidik yani
HSG den sonra hamile kalma şansı artıyor.
,

Bakalım tutacakmı senin tarihler....
eşm geçen yıl çift taraflı varikosal ameliyatı oldu onun snuçları çok iyi... bende pcos var 1 yıldır tedavi görüyom ama yumurtlayamıyorum ovülasyonda olmuyo anlayacağın.. evlenelide 3 yıl oldu 1,5 yıldırda bebiş istiyoruz dr da dediki aşılamada yapsak tüpbebekte bu ilaçlı film şart şimidden yapalım işimizi garantiye alalım dedi önceki dr bu kadar ilgilenmemişti ne yalan söliyim ilaç verip verip gönderdi 15 kilo aldım 1 yılda :( p.tesi spor salonuna başlayacaz inş. geri verecem..

Benim eşimde varikosel oldu tek taraflı ameliyattan sonra maşallah çok düzeldi.Ha deyinceye kadar 4 yıl geçti bizimde şimdi bekliyoz bakalşım.

galiba rehber öğretmenler de baya tembeller.yada ben çok uyuşuk çıktım:1::1:

Arkadaşlar bugün cuma gecesi kalkın bi abdest alın dua edin bu mübarek günün hürmetine Rabbim duamızı kabul etsin inşallah topikteki bütün hunicilere dua edicem.Ben istiğfar etmeye başladım günde 700 kere .
Çocuk sahibi olmak isteyenler
; Malım çok ama çocuğum olmuyor diyen birine sahibilerden birisi istiğfar et ded.O kişi günde 700 defa istiğfar etti nihayetinde 10 çocuğu oldu.
Sebebi sorulunca şu ayetleri okudu:
Bismillahirrahmanirrahim
Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki gökten yağmur indirsin, size mal ve oğullar ile yardım etsi,sizin için bahçeler versin .(Nuh10-12)

Bacımmm siz iş bizimkindenden zormuşşşş booooo:52: uğraşılmaz valla bazen ben büyüklerle bile uğaraşamıyorum ve şaka bir yana olmamasını da buna bağlıyorum başka bir sebep yokkkk çünkü:9:

,

koptum ya:9: valla bizim öğrencilerden biri geçen sene hamile kaldı ben de bebek düşünüyorum ya olmuyorrr.... bütün hocalar kız hamile kalmış bilmem ne diye üzülüyorlar...ben de vay be bacak kadar öğrenci bile doğurabiliyor diye ona dövünüp duruyorum bakışşş açısııı işte ne acı dimi:9: iyi ama istatistiğini beğendim maksimum 3 ay daha beklerim:52::52:

Ben gidiyorum:10: herkese iyi geceler hadi sizde yatın artık aklımız burda kalıyo sonraaaaa.Hem yarına sayfalar birikiyo zor oluyo okumak .Öptüm hepinizi:54:

Back
X