Sabredenler Kulübü 2012 :)

bişey sorcam çalışmadan sonra sabaha kadar yatanınız varmı

valla ben 1.5 yıldır onu uyguluyorum duydugum ne varsa uyguluyorum ama ilişkiye 1gün ara vermeniz gerekir diyorlar onu yapamıyorum eşim isteyince peş peşe istiyor isteyincede engel olmak istemiyorumki sonraki zamanlar istemiyor sonra

ben korunmak için değil, ms hastası olduğum için iğne kullanıyordum. onu biraktım. onunla birlikte gebelik olmuyor çünkü. Bakalım yeni deniyoruz biz de ama hakikaten her ay beklenti içine girmek zormuş.

allahtan hayırlısı canım.işh guzel haberlerını alırız.

famusay ne diyim sana şimdi ya benim mor hunimi minikgeline vermişsin oldumu şimdi:) ama ben buay hunisiz geçiriyorum sanki çünkü ov. testim hep neg. çıktı:)

famusay ne diyim sana şimdi ya benim mor hunimi minikgeline vermişsin oldumu şimdi:) ama ben buay hunisiz geçiriyorum sanki çünkü ov. testim hep neg. çıktı:)

kızzz ayıp ettin derhal alıyorum minikgeinden sana geri veriyorum üzülme,beş dakkada satarım miniki:)))))

Aaaaa bir avuç topikte ne kadar çok edebiyat öğretmeni olduk....Ben de varım yalnız bişi tespit ettim edebiyat öğretmenleri çok geç hamile kalıyor....Neden acaba:9::9: iki tane arkadaşım var biri 9. ayında diğeri 12.ayında kaldıen tembeli de ben 15 ay oldu bişey yok daha:9:

canım branştaşım bu husutaki rekor bende ne yazık ki:))oğlum yedi yıldan sonra oldu son dört yıldır da ikinciyi bekliyorum kusura bakma ünvanımı kaptıramam size:)))aman zaten kapmak istemeyin sakıııııııııııııııın!sizin hemen olsun hemen hemen...

Vallahi elinize, yüreğinize sağlık :)) süper oldu süper.

Listede süper olmuş, ne güzel oldu bebiş haberleri.

ay bide şu listenin en tepesinde öööylllee bekliyceğime iki atraksiyon olsa benimde ismimin yanında ne güzel olur dimi. İnşallah. :))) sırayla hepimize sonra Ooooohhhh

Hunileride vercek yer buluruz..

canım huniyi kimseye verme doğurduktn sonra da lazım olacak çocuk büyütürken de çıldırmaya meyilli oluyoruz ondan balım elinde bulunsun:)))

yerim seni tatlı dilli:)))güzide kim?:))))))))))[/QUOTE

famusayım gözel bacım laptop dizimde saatlerdir belim agrıdı neredeyse 50 sayfa okudum kah güldüm kah agladım:) ki neyse abartmayayım güldüm:) şimdi çıkmalıyım kocaman öptüm seni ve hepinizi

slm kızlar öncelikle aleyna ve cadicuk arkadaşlarımızı canıgönülden tebrik ediyorum.allah bizlerede tez zamanda nasibetsin inşallah.
vee siz huni grubu zaten muhabbeti yakalayamadım ona yanarım ama buluşlar süper gülmekten kırıldım minikgelin nerde aklına geldi direksiyon ve totona taktıgın tenekeler zaten famusay hııım seni gidi yaramaz seni ablayım diyip yaramazlıgı sen başlatıyorsun:) ama harikasın bayıldım bayıldım sizler 22.günümdede ovulasyon testimde negatif çıkmış olmasına ragmen beni gülmekten kırdınız.hepinizi kocaman öpüyorum rabbim hepimize kocaman bebişli göbüş versiiiiiiiiiiiiiiiin

canım geçmişi biraz okudum herkes aleyna nın gebelik haberine çok sevinmiş elbette ben de sevindim ama aynı zamanda herkes daha çok umutlanmaya daha çok düşünmeye "olur mu olmaz mı "diye dert etmye başlamış.malum batlar yaklaşıyor.bi çılgınlık yapayım kafamız dağılsın dedim.valla yaramazlığı ben başlattım doğru diyorsun:)))ama iyi oldu herkes ben de dahil o kadar güldük şahsen ben patladım gülmekten inan:))siz de olmasanız ne yaparım ben düşüne düşüne kafayı yerim annem:)

yerim seni tatlı dilli:)))güzide kim?:))))))))))[/QUOTE

famusayım gözel bacım laptop dizimde saatlerdir belim agrıdı neredeyse 50 sayfa okudum kah güldüm kah agladım:) ki neyse abartmayayım güldüm:) şimdi çıkmalıyım kocaman öptüm seni ve hepinizi

ben de seni öptüm canım yarın boş dersim var ve nöbetçiyim laptop u da götüreceğim sabah görüşürüz

elsal tatlım bak şu anda 2 üye(sen ve ben)bi de ziyaretçi bu sayfada ve sanırım hepimizin deli olduğunu anladı.kapı çalarsa açma e mi canım?seni götürmeye gelmiş olabilirler:)))ben de açmam kapımı aslaaaaa!ama miniki kesin götürürler çünkü direksyon onda ya:)))))gömleği giydiriler ohhhhh!

canlarım,hunililerin başkanı olarak hepinizi uyarmayı vazife biliyorum.ahan da yatmaya gidiyorum yatarken hunileri çıkarmayı unutmayın,oranıza buranıza batabilir,rahatsızlık verebilir.ayarlarınızla fazla oynamayın zaten bozuuuuuk daha da berbat eylemeyiiiiiiin.ama kocanızın hunisiyle oynayabilirsiniz:))))))))))ayyyy ne ayıp şeeeeyyyyyyyyy söyledim.

Back
X