- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
- #32.441
adetimin 2. günü ağrılarımla uyandım geç geldi ya benimki ağrı yapmak için haklı sebepleri varmajezik sağolsun bağımlısı oldum valla. ateşim 36.0 da kaldı adet ateşimi öğrendim zaten dün sabah da birde 36,5 dan 36 ya düşmüştü. ovulasyon testimin siparişini verdim yetmedi perşembe gününe randevu aldım adetin 3. günü hormonlarıma baktırayım dedim. bende bişey yok eminim çünkü hormonlarım gayet güzeldi en son gittiğimde ama birde adetliyken baksınlar diye düşündüm. neden bebiş olmadığını da çözdüm devlet hastanesindeki birtanecik doktor bana 16. gün yumurtan çatlamış dedi halbuki normal ultrasonla ve sadece 10 saniye bakıp söyledi bunu. o ara içimden güvenmemem gerektiği geçmişti ama güvendim işte hata ettim. o ara çalışmaları yaptık ayaklarım havada 1 saat yattım günah olduğunu bildiğim halde sabaha kadar banyo yapmadım (Allahım affeder inşaallah) sonra yumurtlama bitti diye çalışmayı bıraktık en son 24. gün çalışma oldu onda da ben ne ayaklarımı diktim ne bişey hemen banyo yaptım içimde bişey bırakmadım nasıl olsa çocuk olmaz diye. meğerse o gün yumurtlamışım. doktorun azizliğine uğradım hakkımı helal etmiyorum asla. kontrollü bir ay geçirdim ama olmadı takdir-i ilahi yapacak bişey yok. olsun moral bozmak yok önümüzdeki aylarda olur inş.
bu da benden gelsin :)))) iyiki varsınız