Sabredenler Kulübü 2012 :)

Slm kizlar misafirlikteydik yeni geldik bugun ovulasyon testim negatif 18. Gündeyim 14-15 de test yapmadım öğünlerde yumurtlama akıntım geldi kesin çift ciZgi çikcakti :( 13 unde iliski oldu benim 2 gündür belim kopacak gibi ağrıyor ozellikle ozanında bacağıma vuruyor ağrısı sizce normalmi bende hic olmazdı sizde normalde olurmu

Minikgelin bende duramıyorum belimin ağrısından..Bugün başımda çok döndü,bilmiyorum çok iş yaptığımdan falan mı oldu..

Yarın yada en geç Pazartesi test yapmaya karar verdim,sonuç ne çıkarsa çıksın artık,yapıcam...Hayırlısı inşaallah...

Minikgelin bende duramıyorum belimin ağrısından..Bugün başımda çok döndü,bilmiyorum çok iş yaptığımdan falan mı oldu..

Yarın yada en geç Pazartesi test yapmaya karar verdim,sonuç ne çıkarsa çıksın artık,yapıcam...Hayırlısı inşaallah...

İns hamussindir cnm benim daha adetime 2 hafta var akıntım yok garip geldi anlamadım neden böle oldu

İns hamussindir cnm benim daha adetime 2 hafta var akıntım yok garip geldi anlamadım neden böle oldu

İnşaallah canım..Hayır olsun ya inşaallah sende hamilesindir..Benimde adetim geçmiştir kesin iki hafta:26: İki defa kırmızıları gördüm ama damla şeklinde hep off yaa hayırlısı olsun:31:

günaydın kızlar...
kimseler yok.. geçmişi okudum da geldim.çok oldu girmeyeli.hamile arkadaşlarımı tebrik ederim.allh hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin...olmayan bizlere de nasip etsin.
kızlar çok moralim bozuk.. çarşamba günü ananemi kaybettik.dün de cenazesi vardı.çok zor gerçekten.
zor olan başka birşeyde cenaze günü dayı kızlarının yanına gittim daha beni görürür görmez hemen bu ne hal yüzün gözün şişmiş kilo almışsın...falan dediler daha merhaba demeden..ilaçlardan tabi ilaçlardan demezler mi bide.yaaa nereden biliyorsuınuz benim ne ilaç kullandığımı falan.nasıl kızdım ama dua etsinler cenaze günüydü.sorun çıksın istemedim.sonrada çevreden hamile kalmış kişileri saydılar yanımda şuda hamile şuda hamile falan die..
çok içerledim unutamıorum....çok bilendim sözde akrabayız...:47:

günaydın kızlar...
kimseler yok.. geçmişi okudum da geldim.çok oldu girmeyeli.hamile arkadaşlarımı tebrik ederim.allh hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin...olmayan bizlere de nasip etsin.
kızlar çok moralim bozuk.. çarşamba günü ananemi kaybettik.dün de cenazesi vardı.çok zor gerçekten.
zor olan başka birşeyde cenaze günü dayı kızlarının yanına gittim daha beni görürür görmez hemen bu ne hal yüzün gözün şişmiş kilo almışsın...falan dediler daha merhaba demeden..ilaçlardan tabi ilaçlardan demezler mi bide.yaaa nereden biliyorsuınuz benim ne ilaç kullandığımı falan.nasıl kızdım ama dua etsinler cenaze günüydü.sorun çıksın istemedim.sonrada çevreden hamile kalmış kişileri saydılar yanımda şuda hamile şuda hamile falan die..

cnm başın sağolsun allah sabır versin çok üzüldüm.Ne desem boş şimdi o yüzden acını hafifletmeye çalışmıcam sadece allahtan sana bol bol sabır vermesini diliyorum..cnm dayı kızlarına gelince kusura bakma ama bunlar resmen insan ziyanı..insanda vicdan denen bişey olur ama bunlar almamış nasibini..senin en acılı gününde yanında destek olmaları gereken zamanda yaptıkları şeye bak..nasıl kızdım anlatamam..senin hassas yerini bilenler hep o yerden vurmaya çalışırlar cnm maalesef hayat böyle hele ki yakınım dediklerin inan ki onlar elden daha fena vuruyorlar..
sen takma sakın böyle şeyleri cnm inan ki onlar düşmanınmış senin..allah sana en tez zamanda hayırlı bi evlat nasip eder inş cnm ve bütün bu yaşadıklarını unutturur sana..

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda (eda)
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu:49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün inşallah fdeda (eda) arkadaşımıza dua edicez.

günaydın kızlar...

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Ben adetime 2 gün kaldığı halde bu sabah idrar testi yaptım tabi negatif çıktı.Göğüslerime noluyor peki? Hiç acımadığı kadar acıyor,uçları hele....Halsizlik hat safhada zaten.Psikolojimiz ne kadar bozuluyorsa artık kendi kendimize bütün belirtileri yaşıyoruz.:104::111::122::106::100:

teşekürler kızlar sağolun.hiç arkadaş ve dostum yok etrafımda.
kimslere konuşamadılkarımızı burada yazıyoruz.çünki burada kıskançlık yok..başka çıkar davaları yok.herkes aynı dertten müzdarip...
ama olsun kim ne derse desin benim yavrum gelecek hayılısı ve sağlığınla bir gün ...
acelemiz yok bekleriz...
:31:

Ben adetime 2 gün kaldığı halde bu sabah idrar testi yaptım tabi negatif çıktı.Göğüslerime noluyor peki? Hiç acımadığı kadar acıyor,uçları hele....Halsizlik hat safhada zaten.Psikolojimiz ne kadar bozuluyorsa artık kendi kendimize bütün belirtileri yaşıyoruz.:104::111::122::106::100:

sen adet gününde yap testi en erken o zaman çıkar..göğüslerin hep acır mıydı yoksa bu ay mı acıyo sadece..
çünkü bnm hamileyken çok acıyodu.bende en etkili belirti o olmuştu inş seninde öyledir cnm..

teşekürler kızlar sağolun.hiç arkadaş ve dostum yok etrafımda.
kimslere konuşamadılkarımızı burada yazıyoruz.çünki burada kıskançlık yok..başka çıkar davaları yok.herkes aynı dertten müzdarip...
ama olsun kim ne derse desin benim yavrum gelecek hayılısı ve sağlığınla bir gün ...
acelemiz yok bekleriz...
:31:

haklısın cnm sabırla bekleyeceğiz ve bu sabrımız birgün mükafatlandırılacak eminim buna..hayat işte bazıları ister ve elde eder bazıları ise herzaman zor elde eder..biz zor elde edenlerdeniz ama bizim elde ettiklerimiz hep değerli olacak bizim için......

günaydın kızlar...

allah sana sabır versin çok zor bu acı gününde birde öyle şeyle işitmiş olman dahada kötü ama unutuyor insan allahın taktiri verende o alanda o bizim sadece dua edip tavekületmekden başka yapcak bişeyimiz yok allah her kulunun kalbini günde kaç kere kutlarmış sende üüzlme allaha sıhın herşey allahdan canım

Son düzenleme:
Back
X