Sabredenler Kulübü 2012 :)

allaha havale ediyorum...
neyse kızlar bişey sormak isterim. bilen varsa ban bi söylesin yaw..
şimdi ben bu ay klomen kullandım.adetin 10, günü doktor bakıp bana 1 yumurta oluşmuş dedi..o akşam serbest halvet dedi .işte bana halvet günlerini verdi .bu pazartesi halvet oldu.sonra 4 gün ara ver dedi cuma akşamı halvet dedi.tamda ananemin cenaze akşamın adenk geldi ama napayım.mecburen değerlendirdim.:50:
şimdi benim yumurtlama günüm ne zaman oluyor.kafam karışık biraz...yani batımı hesaplamak istiyorum ama:35: doktoruma da sormadım:26::57:

günaydın kızlar...
kimseler yok.. geçmişi okudum da geldim.çok oldu girmeyeli.hamile arkadaşlarımı tebrik ederim.allh hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin...olmayan bizlere de nasip etsin.
kızlar çok moralim bozuk.. çarşamba günü ananemi kaybettik.dün de cenazesi vardı.çok zor gerçekten.
zor olan başka birşeyde cenaze günü dayı kızlarının yanına gittim daha beni görürür görmez hemen bu ne hal yüzün gözün şişmiş kilo almışsın...falan dediler daha merhaba demeden..ilaçlardan tabi ilaçlardan demezler mi bide.yaaa nereden biliyorsuınuz benim ne ilaç kullandığımı falan.nasıl kızdım ama dua etsinler cenaze günüydü.sorun çıksın istemedim.sonrada çevreden hamile kalmış kişileri saydılar yanımda şuda hamile şuda hamile falan die..
çok içerledim unutamıorum....çok bilendim sözde akrabayız...:47:

canım başın sağolsun.allah booooollllll sabır versin sana.böyle bi zamanda öle bi ortamda hala konuşabiliyolar ya inanamıyorum ya bu insanlara ben.anlayamıyorum da çünkü benim kuzenlerim benimle güler benimle ağlar.kardeş gibiyizdir.bu tarz insanlar henüz tam anlamıyla insan olma sürecini tamamlayamamış olsa gerek.allah diyor ki:mallarınız ve oğlullarınız ile övünmeyiniz.onlar sadece bu dünyanın süsleridir.size de imtihan için verilmişlerdir.senin kuzenler imtihanı başarılı geçiremiyolar gördüğüm kadarıyla

TÜNAYDDINNNLARR KIZLARRR....
BUGUN KIRMIZILARIN GİTTİĞİ RESMİ GÜNÜDÜR...:32::32::32:
Allah'ım inşallah bu ay nasip eder,perşembe günü doktora gideecğim kısmetse;bakalım sorunum var mı??inşallah sorunsuz bir muayeneden geçerim..:18::18::18::52::52:

canım başın sağolsun.allah booooollllll sabır versin sana.böyle bi zamanda öle bi ortamda hala konuşabiliyolar ya inanamıyorum ya bu insanlara ben.anlayamıyorum da çünkü benim kuzenlerim benimle güler benimle ağlar.kardeş gibiyizdir.bu tarz insanlar henüz tam anlamıyla insan olma sürecini tamamlayamamış olsa gerek.allah diyor ki:mallarınız ve oğlullarınız ile övünmeyiniz.onlar sadece bu dünyanın süsleridir.size de imtihan için verilmişlerdir.senin kuzenler imtihanı başarılı geçiremiyolar gördüğüm kadarıyla

ne şanlısın diyim ozman benimde akrabalarda yüüzne gülüp arkadan çekişitirenlerden canım malesef

tünayddınnnlarr kızlarrr....
Bugun kırmızıların gittiği resmi günüdür...:32::32::32:
Allah'ım inşallah bu ay nasip eder,perşembe günü doktora gideecğim kısmetse;bakalım sorunum var mı??inşallah sorunsuz bir muayeneden geçerim..:18::18::18::52::52:

tünaydın inşlah allah kalbine göre versin canım hayırlı bir evlat nasipetsin rabbim cümlemize

tünaydın inşlah allah kalbine göre versin canım hayırlı bir evlat nasipetsin rabbim cümlemize

AMİNNNN....
Rabbi'm isteyen,dileyen,dua eden;kalbi annelik heyecanı ile çarpmakta olan tüm bayanlara nasip etsin bu güzel duyguyu.:16:
Ama bu ay nedense daha da bi umutsuzum.Bu ay da umutsuz olup denemeyi düşünüyorum.Olmayacak deyip yapak :)))):1::1:

evt canım bizde eskiden öyleydik.kuznelerimle.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.evlendikten sonra işler değişiyor ne yazıkki.sanırım mutluluğumuzu kaldıramıyorl maddi ve manevi.
anlaşılıyor zaten yüzlerinden....neyse artık umurumda bile değiller bayramdan bayrama merhaba merhaba bundan sonra...
ama insan arıyor her derdini açacak bir akraba yada dost...bulanlar şanslı...:7:

evt canım bizde eskiden öyleydik.kuznelerimle.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.evlendikten sonra işler değişiyor ne yazıkki.sanırım mutluluğumuzu kaldıramıyorl maddi ve manevi.
anlaşılıyor zaten yüzlerinden....neyse artık umurumda bile değiller bayramdan bayrama merhaba merhaba bundan sonra...
ama insan arıyor her derdini açacak bir akraba yada dost...bulanlar şanslı...:7:[/Q BULMAK ZOR GERÇEKTEN HERŞEYİN HAYIRLSI ÖZLELİKLEDE DOSTUN ARKADAŞINNN

günaydın kızlar...
kimseler yok.. geçmişi okudum da geldim.çok oldu girmeyeli.hamile arkadaşlarımı tebrik ederim.allh hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin...olmayan bizlere de nasip etsin.
kızlar çok moralim bozuk.. çarşamba günü ananemi kaybettik.dün de cenazesi vardı.çok zor gerçekten.
zor olan başka birşeyde cenaze günü dayı kızlarının yanına gittim daha beni görürür görmez hemen bu ne hal yüzün gözün şişmiş kilo almışsın...falan dediler daha merhaba demeden..ilaçlardan tabi ilaçlardan demezler mi bide.yaaa nereden biliyorsuınuz benim ne ilaç kullandığımı falan.nasıl kızdım ama dua etsinler cenaze günüydü.sorun çıksın istemedim.sonrada çevreden hamile kalmış kişileri saydılar yanımda şuda hamile şuda hamile falan die..

Canım benim başınız sağolsun... Zaten insanların neden bu şekilde nispet yapmasını hala anlamış değilim. Çarşamba günü akraba günü vardı ben günde yokum ama annemin kuzeninin kızı beni aradı yalvardı gel diye ben de tamam dedim. Hamile olmadığımı düşünüyordum ve kimseyle görüşmek istemiyordum. Zaten orda da sinir oldum kimseyle konuşmadım. Rabbime okadar dua ettim ki.. çok şükür ki hamileyim. Asıl akrabaların sana bunu yapıyorlar zaten, el daha iyi anlıyor düşünüyor seni hiç kafana takma gereksiz insanları allahın izniyle hamiş kalacaksın sonra o şahısların gözüne gözüne sokacaksın göbüşünü :1:

AMİNNNN....
Rabbi'm isteyen,dileyen,dua eden;kalbi annelik heyecanı ile çarpmakta olan tüm bayanlara nasip etsin bu güzel duyguyu.:16:
Ama bu ay nedense daha da bi umutsuzum.Bu ay da umutsuz olup denemeyi düşünüyorum.Olmayacak deyip yapak :)))):1::1:

Bebeğim sakın umutsuzluğa kapılma ben de bu aydan çoookk umutsuzdum olmayacağından emindim ama çok şükür ki rabbim mucizesini verdi bana. Hakkında hayırlısı olsun.. :16:

slm kızlar nslsınız:)
gce ruyamda çok etkilendim kızlar uzun zamandır bebek rüyamda görmüyorum çok gercek gibiydi..
bu ay pressed kuallandım 13 ve 16 günlerde ovulasyonun..rüyamda eczacı arkadaşımla konuşuyorum ona üzüldügümü sadece 13-16 da ilişki oldugunu hamile kalamadım diye dert yanıyorum oda diyorki bende bi test var yeni getirdim kan testi gibi kesin sonuc veriyor al bunu dene diyor.. ben hemen testi yapıyorum ..işin ilginç yanı test dijitall ve hscg degerini ve dogum yapcak tarihini söylüyor.. hscg 43 çıkıyor dogum zamanımda 300 gün sonra diye çıkıyorr.. acaip seviniyourmmmm hemen gelip buraya yazıyorum sakın moralinizi bozmayın bakın ben iki günlük ilişki ile hamile kaldım diyorum:)
hayır olsun sabah mutlu uyandım etkilendim baya...cidden b ay 13-16 da ilişki oldu benim tahmini ovulasyon zamanımda akıntı ygunluguna göre 14-15 de oldu... şuanda hiç akıntım yokkkk sadece bel arım var 3 gündürrr okdr:(

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

başın sağ olsun canım. Allah sabır versin. insanın zor gününde belli olurmuş dostla düşmanı. boşver sen onları dinleme. sende çekemedikleri birşey vardır ondan canını yakmak istemişlerdir. sen onlarla aranda mesafe koy yeter.

günaydın kızlar...

öncelikle annanenin mekanı cennet olsun başın sagolsun cnmm.. ölümden başka herşeye çare var sakın üzülme.. eninde sonunda dogurcaz allahın izniyle:)inan ne varsa akrabaların lafında sözünde oluyor can sıkıcı ::( ben artık akrabların oldugu ortamlara girmiyorum canım sıkılıyorrr sürkeli aynı muhabbet kilo almıssın hamilesinkesi saklamaaa.. herseferinde hamile olsam duyarsınız merak etmeyin diyorum ama anlamıyorlar.. madem hamile deilsin zayıfla bari hamile olunca duba gibi olursun diyorlar... sanane kardeşim sananeeeeee..
bana ya kilomla başlayıp hamilelige lafı getiriyorlar yada başka hamile birini örnek verip sen de yap artıkkkk diyorlar.. kısırmısın bile diyen olduu.. kaynanam sanki yılardır bebegim olmuyor gibi türbey gitmiş dua etmiş ogluma bi evlat nsip et diye.. görende 10 denedir çocugu olmuyr diycekk... sinir bozucu vallaaaaaa

slm kızlar nslsınız:)
gce ruyamda çok etkilendim kızlar uzun zamandır bebek rüyamda görmüyorum çok gercek gibiydi..
bu ay pressed kuallandım 13 ve 16 günlerde ovulasyonun..rüyamda eczacı arkadaşımla konuşuyorum ona üzüldügümü sadece 13-16 da ilişki oldugunu hamile kalamadım diye dert yanıyorum oda diyorki bende bi test var yeni getirdim kan testi gibi kesin sonuc veriyor al bunu dene diyor.. ben hemen testi yapıyorum ..işin ilginç yanı test dijitall ve hscg degerini ve dogum yapcak tarihini söylüyor.. hscg 43 çıkıyor dogum zamanımda 300 gün sonra diye çıkıyorr.. acaip seviniyourmmmm hemen gelip buraya yazıyorum sakın moralinizi bozmayın bakın ben iki günlük ilişki ile hamile kaldım diyorum:)
hayır olsun sabah mutlu uyandım etkilendim baya...cidden b ay 13-16 da ilişki oldu benim tahmini ovulasyon zamanımda akıntı ygunluguna göre 14-15 de oldu... şuanda hiç akıntım yokkkk sadece bel arım var 3 gündürrr okdr:(

canım inşallah gerçek olur rüyann. çok güzel bir rüya. inasan nasıl mutlu kalkıyor böyle rüyalar gördükçe. akıntyı makıntıyı kafana takıp da bozma moralini. iyi düşün iyi olsun. günün keyfini çıkar tatlım.

canım inşallah gerçek olur rüyann. çok güzel bir rüya. inasan nasıl mutlu kalkıyor böyle rüyalar gördükçe. akıntyı makıntıyı kafana takıp da bozma moralini. iyi düşün iyi olsun. günün keyfini çıkar tatlım.

inş cnm:)
nedense bn bu ay olmuycak diye alıştırdım kendimi ovulasyon testi sparij vercem yine... eger önümüzdeki ayda olmassa doktora gitcez eşimle..ama şunu farkettim ila ilişki yapcaz dedigim günler de bitürlü kısmetolmuyor gecen ay ve bu ay annemlerdeydik tam ovulasyon zamanı gitmek zorundaydıkk şans iste..sende durumlar nsl bat nezamandı

günaydın kızlar...

canım allah sabır versin inş ananeninde yeri mekanı cennet olsun... bu sölenenlere hiç kulak asma verende alanda rabbim o çocuğu olan var die güvenip kalp kırarsa rabbim onu çocuğuyla imtihan eder dilemiyorum elbette ama sen rabbime yaslan onu vekil et kendine eee daha çocuğu olmayanda böle bol keseden atıp kalp kırıyosa oda bulur sen hiç darlanma onlar laf dedi die kötü hissetme kendini :16:

Son düzenleme:
Back
X