Sabredenler Kulübü 2012 :)

iğneyi 3 ocakta yaptırdım . benim normalde 26-27-28-29 değişip duruyo gün. dün de bekledim ama artık 30 gün oldu. yaaa korkuyorum. :///// karnımda 4 gündür ağrı var ama hiç ağırlaşmadı ağrılar .

iğneden 12 gün sonra test yapılabilir...
bence bi test yapmalısın :)

Dün kim anlatıyordu şu parmak yöntemiyle muayeneyi yapan deneyen var mııııııı? Dün bi arkadaş anlatmıştı sevgül sen miydin? tam olarak anlamadım rahim ağzına mı rahim yoluna mı....

Dün kim anlatıyordu şu parmak yöntemiyle muayeneyi yapan deneyen var mııııııı? Dün bi arkadaş anlatmıştı sevgül sen miydin? tam olarak anlamadım rahim ağzına mı rahim yoluna mı....

bende biliyorum canım o yöntemi ama çok iyi bişey değil ellerinizi yıkayın da deneyin ne olur ne olmaz...
orta parmağınızı sokuyosunuz vajinaya elinize sert bişey gelirse adet geliyor..
sonsuz bi boşluksa rahim yukarda yani gebeliğin habercisi imiş...

hatunlarrrrrrrrrrrrr bugün bana dua edilecek çok heyecanlıyım. şimdiden teşekkür ederim rabbim bana yaptığınız duaların iki katını versin size inş.adım esra

rabbim bebek hasretiyle yanıp tutuşan herkese en hayırlı en tez zamanda; imanı kamil ,ahlakı peygamber efendimiz gibi güzel, yumuşak güzel huylu,sağlıklı,akıllı,neşeli,güzel,tatlı,edepli,ömürlü,hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

amin inşalah canım hayırlı sağlk sıhatlı bir evlat nasip etisn önce tüm isteyenlere sonrada bana inşlahh

KARAGÜL'EEEE

Canım bugün iğnenin 13. günü....normale göre yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olmamız gerekiyor.yumurta da muhtemel iğneden 1 gün sonra çatladığını düşünürsek. senin 12.günü...Bence şuan adetin geçmiş görünmüyor sen bence bekle biraz daha...inşallah hamilesindirrrr...de hiç adet olmazsın.Sen adetin 17.günü mü iğne oldun...yumurtan geç mi olgunlaştı.doktor benimkini 12.gün yaptı..ama benim tutmadı sanırım...test negatif diyor.benişm baya zaman geçti.

Son düzenleme:
iyiyim canım ne olsun regl biticek gibi bugün 7. günüm :)
artık çalışmalara başlarız gibi geliyor :9::9::9:
Bol halvetli günler diliyorum:16::16::16::16::16::16:
bende biliyorum canım o yöntemi ama çok iyi bişey değil ellerinizi yıkayın da deneyin ne olur ne olmaz...
orta parmağınızı sokuyosunuz vajinaya elinize sert bişey gelirse adet geliyor..
sonsuz bi boşluksa rahim yukarda yani gebeliğin habercisi imiş...

Ben de korkuyorum ama denesem mi bilemiyorum.Bu muayeneden sonra gusül gerekir mi acaba

iğne adeti geciktirir mi peki??? eşime söyledim test alıp gelecek. kşam üstü yapsam uygun olur mu acaba ?

yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur.
testi sabah idrarıyla yapman daha uygun olur ama idrarını sıvı tüketmeden 4 saat tuttuktan sonra da yapabilirsin..

Canım eminim yaşadığın şeyler çok zordur.Ama herşeye olumlu yönden bakmak lazım beterin beteri var inan.4 yıldır bekliyorum ben ve o güzel duyguyu hiç yaşamadım.Eşim ameliyat oldu o kadar zorduki benim için ona bişey olacak diye aklım çıktı.Psikolojim bozuldu ameliyattan kaç ay sonra bile eğilip kalbini dinliyordum .... Bana da ameliyat dediler göbek deliğinden göbeğin iki yanından bir de alttan olmak üzere 4 yerden deleceklerdi beni. Sonra rahim filmi çekildim o basınçlı sıvı normalde rahim,tüpler ordan da karın boşluğuna gitmesi lazım eğer açıksa tüpler. Benim rahmime bile ulaşmadı. 2 kere denedi yok bide çok acı veren birşey gerçekten.Sonra ameliyathanede uyuşturmadan et parçası varmış rahmi kendine doğru çekti kesti kıtır kıtır sonrada oraya iğne vurdu. Tekrar rahim filmi çekildi şükür açıkmış tüplerim.Yani diyeceğim şu ki sonu iyi olduktan sonra yaşanılanlar o kadar da önemli değil herkesin başına neler neler geliyor. Geçen arkadaşım doktora gitti eşinde hiç sperm yokmuş.Tüp bebek bile olmaz demişler.Onun bile umudu var . Herşey bir sınav iyi düşünelim şükredelim kötü şeyleri düşünüp canımızı sıkmanın hiç anlamı yok aslında ah bide kendimize söz geçirebilsek dimi:35::35::35:

öyle tabi kimler neler neler yaşıyor allah daha büyük acılar göstermesin..herkes kendi bilir yaşadığını..buraya girmemin en büyük nedeni de o zaten benim gibi düşünen,benim hissettiklerimi anlayacak,hiç tanımasam da derdime ortak edeceğim derdine ortak olacağım arkadaşlar edinmekti..eğer bu formla tanışmasaydım psikoloğa gidecektim hatta randevu bile almıştım ama farkettim ki burda kendimi anlatmak,birileri tarafından anlaşılmak insana en büyük terapi..
allah sana da yardım etsin cnm sende zor zamanlardan geçmişsin,önemli olan ayakta durabilmek biz bunu başarıyoruz ve inş en güzel şekilde mükafatlandırılacağız...
inşallah en tez zamanda yaşarsın cnm o harika duyguyu...hepimiz bunu fazlasıyla hakettik....

KARAGÜL'EEEE

Canım bugün iğnenin 13. günü....normale göre yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olmamız gerekiyor.yumurta da muhtemel iğneden 1 gün sonra çatladığını düşünürsek. senin 12.günü...Bence şuan adetin geçmiş görünmüyor sen bence bekle biraz daha...inşallah hamilesindirrrr...de hiç adet olmazsın.Sen adetin 17.günü mü iğne oldun...yumurtan geç mi olgunlaştı.doktor benimkini 12.gün yaptı..ama benim tutmadı sanırım...test negatif diyor.benişm baya zaman geçti.

şimdi 18 aralıkta adet gördüm.3 ocakta iğne yaptırdım.16.gün iğne yaptırmışım.sanırım dedğin doğru ben şimdi iğneye göre mi tarih bekliyeceğim.ve bu duruma göre 12.gündeyim. yaaaaa ben bekliyeyim en iyisi sağoll::)))

S.a arkadaşlar bende çocuk istiyorum ama bi takım problemlerim var adet düzensizliği.ve dr a gittim bana aldactone ve diana35 verdi 6ay kullanacakmışım canım çok sıkkın aranızda benim gibi olup bu ilaçları
kullananlar varsa mesaj bekliyorum

selam kızlarr;sayfamız gebelik- ana sayfaya taşınmış.Hamilelik belirtilerinde göremeyince korktum ya...:52::52:

eee ,haberler nasıl;güzellikler var mı bakem..:24::24:

öyle tabi kimler neler neler yaşıyor allah daha büyük acılar göstermesin..herkes kendi bilir yaşadığını..buraya girmemin en büyük nedeni de o zaten benim gibi düşünen,benim hissettiklerimi anlayacak,hiç tanımasam da derdime ortak edeceğim derdine ortak olacağım arkadaşlar edinmekti..eğer bu formla tanışmasaydım psikoloğa gidecektim hatta randevu bile almıştım ama farkettim ki burda kendimi anlatmak,birileri tarafından anlaşılmak insana en büyük terapi..
allah sana da yardım etsin cnm sende zor zamanlardan geçmişsin,önemli olan ayakta durabilmek biz bunu başarıyoruz ve inş en güzel şekilde mükafatlandırılacağız...
inşallah en tez zamanda yaşarsın cnm o harika duyguyu...hepimiz bunu fazlasıyla hakettik....
aminnnn canım çok sağol amin hepimize inş
teşekkür ederim canım :)
aman deneme boşver ya...
bence gusül gerekir.. :26:

Denemeyim o zaman zaten hiç tecrübem yok anlamam diye düşünüyorum.

S.a arkadaşlar bende çocuk istiyorum ama bi takım problemlerim var adet düzensizliği.ve dr a gittim bana aldactone ve diana35 verdi 6ay kullanacakmışım canım çok sıkkın aranızda benim gibi olup bu ilaçları

aleyküm selam canım hoşgeldin adet düzensizliğin var da bebek istiyosun ama diane 35 doğm kontrol ilacı değil mi ?

canım maalesef ben kullanmıyorum bu tür ilaçlar:50::50:, ama perşembe günü doktora gideceğim kısmetse,Bakalım ne olacak,kısmet...:18::18::18:

slm kızlar ögle arasındayım eve geldim yemek yedim birazdan çıkcam nslsınız bakim:)
bende bel agrısı ve gögüs agrısından başka hiç bşy yok :( offf bu ay bi mucize olsun bebiş gelsin artık çok yoruldum bu beklemelerden:(

selam kızlarr;sayfamız gebelik- ana sayfaya taşınmış.Hamilelik belirtilerinde göremeyince korktum ya...:52::52:

eee ,haberler nasıl;güzellikler var mı bakem..:24::24:
selam canım
evet bende göremeyince gebelik bölümüne girdim orda buldum topişi :)
bilmem güzel haber var mı yeni geldim :17:

Denemeyim o zaman zaten hiç tecrübem yok anlamam diye düşünüyorum.

deneme boşver mide lazım onu yapmaya :27::27:

Back
X