- Konu Sahibi minikgelin
- #4.361
oğlumu uyutayım gelecem doğru diyosun minikim bugün keyfim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayşemmmmmm tamam hafızama kazıdımsen hala benim adımı öğrenemedin mi?ohooooooooooo!olmadı bak olmadıııı bas bas bağırıyorum dünyanın en güzel adı bende diye:)))))))adım AYŞE
İnşallah bebektir ama o kadar uzak geliyor kibebek o bebek
![]()
Canım çok karışık bu inş tutturursunkızlarrr ovulasyon hala negatif ama bugün diğer çizgiye yakın kalınlıkta gibi geldi rengi de biraz koyuydu nolur nolmaz diye çalışma yaptık minikgelinn burdaysan bakarmısın
İnş ikisi de olumlu sonuçlanır bazen güzel şeyler böyle üst üste gelirrrraynen valaaaaa aynenn..hayırlısı hakkımıza.. bu ayın sonunda önemli iki habr alcam çalıştıgım yerden sözleşme alıp almadıgım belli olcak bide bebiş hberii olursa olcak.. inş ikisi birde olumsuz olmas.. ama ikisi biden olumlu olursa degmeyin keyfime bi elim yagda bi elim balda misali:)
Siz güzel olduğunuz için güzel bakıyosunuzoyyyy ben kurban olurum sana kız sen ne iyisin inşallah vahşim hatunum minikgeline katılıyorum bebektir o bebek.kız minikgelin bak aklımdayken ne diycem sana
ya ben anlamadım bu ovulasyon işini. ateşimde düşmedi ama geçen ay 36.1 de oldu ovulasyon bu sabahda 36.1 di bakalım nolcakburdayım yazdım ballı lokmam:)
hani bir kadın bir erkek dizisinde Demet Evgar var ya zannediyorum ki o sensin:))))seni görmeden ona benzetiyorum.öyle sempatik ki okadın,sen gibi:)))
Ateşt6en anlayan varmı benim ateşimde 4 gündür 36.8
hergün aynı saatte ve sabah en az 4 saatlik uykuylamı ölçüyorsun bu birAteşt6en anlayan varmı benim ateşimde 4 gündür 36.8
oğlumu uyutayım gelecem doğru diyosun minikim bugün keyfim yok
ya ben anlamadım bu ovulasyon işini. ateşimde düşmedi ama geçen ay 36.1 de oldu ovulasyon bu sabahda 36.1 di bakalım nolcak
Bugün 30.günüm normalde BATım bugündü de ender de olsa 32 günü de buluyor diye 18 Ocak yazdırdım. Belim ağrıyor sırtımı kalorifere yasladım sabırla bekliyorummmiki de bir göğüslerime bakıyorum büyüdü mü diye iki de bir adet olmuş muyum diye bakıyorum
çıldırmama az kaldı doktorum nerde
:18:
:100::104::111::111::111::109::120::122:işte benim duygularımın özeti
adetim 32 günde gelecek o zaman bgün negatif olduğuna göre en azından adetimin gecikeceğini anlıyorumcnmmm hiç gecen ayki tablonla kıyaslama ateşiniiii benimkide gecen aykine göre farklı tablom mesla..
bideeeee benim gecen ay tabloma göre ovulasyon olmayan günde ovulasyon testim çift çizgi çıktı meselaaaa..
sen bu ay diyelimki 15 inde çift çizgi gördün ya önümüzdek ay 13-17 arasında olabilir demek sende o günlerde sıkı çalışırsın:)
ateş tablosuda ne önemli olan biliyormusun ovulasyondan sonraaaaa ateşin yükselerek gidiyorsa hamilesin olasılıgı var diye bakıyorum yoksa yumurtadıgın günü tam anlamıyla keisn şu gündür demek olmuyor ateş tablosunda..
canım sanırım çarşamba günü ben güneşi görcem :))))cnmmm hiç gecen ayki tablonla kıyaslama ateşiniiii benimkide gecen aykine göre farklı tablom mesla..
bideeeee benim gecen ay tabloma göre ovulasyon olmayan günde ovulasyon testim çift çizgi çıktı meselaaaa..
sen bu ay diyelimki 15 inde çift çizgi gördün ya önümüzdek ay 13-17 arasında olabilir demek sende o günlerde sıkı çalışırsın:)
ateş tablosuda ne önemli olan biliyormusun ovulasyondan sonraaaaa ateşin yükselerek gidiyorsa hamilesin olasılıgı var diye bakıyorum yoksa yumurtadıgın günü tam anlamıyla keisn şu gündür demek olmuyor ateş tablosunda..
adetim 32 günde gelecek o zaman bgün negatif olduğuna göre en azından adetimin gecikeceğini anlıyorum
canım sanırım çarşamba günü ben güneşi görcem :))))
şeffaf, berrak çok sulu olmayan bir akıntım var canım parmağımın arasında uzatıp evde koşuyordum o derece :)))gcne ay baya gecikmişti ya onun etkiside var cnm.. bide hayıt tohumu içiyorsan çok gecikmes en fazla 2-3 gün gecikir:)
akıntı durumun ne alemdeee
Canim beceripte bir tablo yapamadımkikoy bakim cnm ateşine bakim:)
Bat bugün normalde 30.günü bugün.Evet sabah uyanır uyanmaz ölçüyorum genelde de aynı saatte uyanıyorum.hergün aynı saatte ve sabah en az 4 saatlik uykuylamı ölçüyorsun bu bir
diğer sorum bat ne zman
Canım ben de aynı durumdayım ya...inşallah gelmez kırmızılar bebiş de yoksa eğer hemen gelsin diyorum...he bir de bişiyi sölemeden geçemeyeceğim canım...sıcağa pek yaklaşma eğer gebeysen iyi değilmiş sıcak dikkat et ne oluuurrr ne olmaaaz dimi...inşallah hamişsindir..Bugün çok dua ettim,inşallah kabul olur..
şeffaf, berrak çok sulu olmayan bir akıntım var canım parmağımın arasında uzatıp evde koşuyordum o derece :)))
Canim beceripte bir tablo yapamadımki5 gündür falan ölçüyorum sadece.
Bat bugün normalde 30.günü bugün.Evet sabah uyanır uyanmaz ölçüyorum genelde de aynı saatte uyanıyorum.
Çok sağol canım. Evet ya eğer hamile değilsek hemen gelsin kırmızılar![]()
Ateşt6en anlayan varmı benim ateşimde 4 gündür 36.8