Sabredenler Kulübü 2012 :)

Günaydııınnnn Tatlışlarııımmmmm herkese harika bir gün diliyorummm :16: biz de kebeleğimle tostumuzu yedik greyfurt ve portakal suyu karışımımızı içtik sizi bekliyorduk :1: Nasılsınıızzzz şekerleerrr :16: :54:

Günaydııınnnn Tatlışlarııımmmmm herkese harika bir gün diliyorummm :16: biz de kebeleğimle tostumuzu yedik greyfurt ve portakal suyu karışımımızı içtik sizi bekliyorduk :1: Nasılsınıızzzz şekerleerrr :16: :54:

iyiyiz canım sen nasılsın? benim nickim değişti, biz battaştık, bildin mi? :9::9::9:

iyiyiz canım sen nasılsın? benim nickim değişti, biz battaştık, bildin mi? :9::9::9:

bilmem mi canım benimmm tablocu başı :9: o yazıyı okuyunca senin olduğunu anladım zaten. Sevindim nickini değiştirebildiğine :16: sen de durumlar ne başladınız mı çalışmalara :26:

bilmem mi canım benimmm tablocu başı :9: o yazıyı okuyunca senin olduğunu anladım zaten. Sevindim nickini değiştirebildiğine :16: sen de durumlar ne başladınız mı çalışmalara :26:

dün kocişe kızdığım için başlamadık. hamilelik konusunda konuşmak istemiyor. olumsuzluklar üzerine hiç konuşmak istemiyor. dün biz burda kızlarla kaynatırken şey diyorduk, bebğimze kaza süsü verelim. yırtık p.zrvatifle ilişkilye girelim falan diye geyik yapıyorduk. akşam eşime diyorum böyle yapalım diye, hemen ciddileşip dha ne kadar oldu ki, sanki 6 ay mı oldu bilemm ne...halbuki ben konuşalım şakalaşalım istiyorum, daha yumuşak daha şefkatli yaklaşsın istiyorum ama olmuyor. sonra ben bozuluup susunca da sen beni yanlış anladın, öyle demk istemedim faaln diyor. ikinci kez oluyor bu tavrı, bundan sonra birşey paylaşmıcam onunla...

Canım arkadaşlarım bugün (daha doğrusu ayın 18'inde) benim dua günümdü.Hatırlayan güzel ağızlarıyla dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Çeşitli sebeplerle dua edememiş olan arkadaşlarıma da teşekkür ederim,inanıyorum ki dua etmeye niyetlenmiş olmanıza rağmen dua edememişseniz bile dua etmiş sayılırsınız,Rabbim öyle muamele eder inşallah.Kabul olur inşallah.
Amin canım ben güzelce dua ettim senin kadar 11 yasin okuyamasamda.Yasin,Amme,Amenerresulu,Haşr,Feth surelerini okudum.Kenzul Arş duasını ettim istiğfar tesbihleri çektim ve güzel güzel dua ettim . Muck
günaydınn topiğimee :66:
Günaydın çok erkencisin maşallah.Ah keşke ben de erken kalkabilsem nasıl olsa öğlenciyim diye kalkamıyorum.
Günaydın kızlar :3: Tablocu başıyım ben, nickim değişti ya belki bazılarınız hatırlamayabilir...dün değiştirmek istemiştim, yardımcı oldular sağolsunlar
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ner19min
[/TD]
[TD]1 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]7 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]hamileee :49: :49: :52: :52:
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]25 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]everythingwillbegreat
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]31 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesil33
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 Şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]10 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Aşk olsun ama neden beğenmedin nickimi? :14::14: küstüm işte sana :19::19::19: eşimin adıyla ilgili bir anlamı var ama açıklayamam..3 isim önermiştim bunu seçti admin.

"bize ulaşın" kısmı varya, oraya kullanıcı adı değişikliği diye yazıp, istediğiniz 3 nicki yolluyorsun. 1 seferlik değiştirmeye izin veriyorlar. o 3 isimden birini onlar seçiyor.

meali de olsa niteliğini değiştirmiyor bence...elinize aldığınızda o da Kur'an-ı Kerim... Mealden hatim bile oluyor sonuçta. Annem diyanetin kursuna gidiyor bu sene, ordaki hoca demiş ki, arapça biliyorsanız okuyun, mealini anlamak için mutlaka okuyun. Ama türk alfabesiyle okunuşunu yazıyorlar ya, o o kadar iyi değil demiş. Meal okuyun daha iyi demiş. ben de öğrenicem kısmetse arapça okumayı, eşim zaten biliyor. Şİmdilik meal okuyorum. Ama ne dendiğini anlayabilmek için meal çok önemli.Öyle güzel olaylar anltılıyor ki, kıssadan hisse resmen. Günlük hayata yönelik herşey de mevcut. Çok seviyorum okumayı o yüzden :16::16: Dün akşam gitti kırmızılar, bu akşam kısmetse ben de okurum... bu ara devamlı okuyan arkadaşlar için, mutlaka biliyorlardır ama "tilavet secdelerini" de unutmayalım...

Ah hatunlar ya, ben namaza başlamak istiyorum kaç gece de rüyamda gördüm namaza yetişmeye çalışırken..inşallah birgün Rabbim nasip eder. Bu arada dini içerikli sohbet burda yani forumda yasak bildiğim kadarıyla o nedenle çok da derinlere dalmamak lazım[/QUOTE]
Canım beğenmedim çünkü akılda kalıcı bişey değil. Kodlamaya çalışıyorum bişeye benzetemiyorum:9:En sonunda aklıma cd olarak kaydettim.Canım sıkma canını özellikle halvet için eşlerle tartışmaya girmemek lazım girilse bile sevişmeden uyumayalım .... Ben bu şekilde inan kimbilir kaç ayımı kaybettim.

Ohhhhhhh yarasın :nazar::nazar::nazar::nazar:afiyet bal şeker olsun

Canım nasılsın afiyet bal şeker olsun yarasın kelebeğine :54:

Yarasın yarasın :1: İyiyim güzelim sağol saat 11 e kadar kelebeğimle analı kuzulu biraz keyif yapalım dedik. çarşamba perşembe ingilizce kursuna gidiyorum ben bugün 1de dersim başlıyor 11 de kalkıp hazırlanmaya başlarım. Sen nasılsın canım :26:

dün kocişe kızdığım için başlamadık. hamilelik konusunda konuşmak istemiyor. olumsuzluklar üzerine hiç konuşmak istemiyor. dün biz burda kızlarla kaynatırken şey diyorduk, bebğimze kaza süsü verelim. yırtık p.zrvatifle ilişkilye girelim falan diye geyik yapıyorduk. akşam eşime diyorum böyle yapalım diye, hemen ciddileşip dha ne kadar oldu ki, sanki 6 ay mı oldu bilemm ne...halbuki ben konuşalım şakalaşalım istiyorum, daha yumuşak daha şefkatli yaklaşsın istiyorum ama olmuyor. sonra ben bozuluup susunca da sen beni yanlış anladın, öyle demk istemedim faaln diyor. ikinci kez oluyor bu tavrı, bundan sonra birşey paylaşmıcam onunla...

Amaaann benim eşim de öyleydi hiç konuşmuyordu şakalaşmıyordu aynen dediğin gibi olumsuz birşey söylediğimde öfff pöfff diyordu bu konularda gayet ciddiydi ben de bozulunca hemen yanaşmaya başlıyordu erkek milleti güzelim istisnalar hariç hepsi aynı :47: yaaa kızlar bir de birşey diyeceğim size hamile kaldım diye eşim bana elini sürmüyor zaten daha öncede sistit oldum diye birlikte olamıyorduk canım acıyrdu benim o yüzden istemiyordum bugün tam 20. gün rüyalarıma girmeye başladı :17::17::17::17::17::17::17::17:

Bugün güne kötü başladım.Yastığımın altında termometre vardı hergün öylesine ölçüyodum.6 gündür sabitti 36.8. Bugün bir ölçtüm 36.4. Adet olcam sanırım adaçayı içecektim o da tehlikeliymiş.Oysa boğazıma çok iyi gelmişti.

gÜNAYDIN KIZLARR :)

Bugün güne kötü başladım.Yastığımın altında termometre vardı hergün öylesine ölçüyodum.6 gündür sabitti 36.8. Bugün bir ölçtüm 36.4. Adet olcam sanırım adaçayı içecektim o da tehlikeliymiş.Oysa boğazıma çok iyi gelmişti.

AA CANIM ADACAYI NEDEN TEHLIKELIYMIŞŞŞ ???????

Amaaann benim eşim de öyleydi hiç konuşmuyordu şakalaşmıyordu aynen dediğin gibi olumsuz birşey söylediğimde öfff pöfff diyordu bu konularda gayet ciddiydi ben de bozulunca hemen yanaşmaya başlıyordu erkek milleti güzelim istisnalar hariç hepsi aynı :47: yaaa kızlar bir de birşey diyeceğim size hamile kaldım diye eşim bana elini sürmüyor zaten daha öncede sistit oldum diye birlikte olamıyorduk canım acıyrdu benim o yüzden istemiyordum bugün tam 20. gün rüyalarıma girmeye başladı :17::17::17::17::17::17::17::17:

en başları diye şimdi tereddüt ediyordur, bir dahaki doktor kontrolünde belki sakıncalı olmadığını doktordan duyarsa yeniden yaklaşır sana. Sonuçta kaç ay var, olmaz öyle ayrı gayrı :1:

içme askın adaçayı...hemen de aklına kötü şeyler getirme, hayırlısı

kızlar herkese günaydın..
takip etmeye çalışıyorum ama birkaç gündür girip birşeyler yazamadım hastalıktan şükür bugün biraz daha iyiyim..ilaç da kullanamıyorum bebek tutmuş olabilir zararı olmasın diye ama ilaç almadan da geçmiyor bu illet şey :) sizler nasılsınız var mı güzel haberler..bende son 9 gün sayıma başladım :)

kızlar herkese günaydın..
takip etmeye çalışıyorum ama birkaç gündür girip birşeyler yazamadım hastalıktan şükür bugün biraz daha iyiyim..ilaç da kullanamıyorum bebek tutmuş olabilir zararı olmasın diye ama ilaç almadan da geçmiyor bu illet şey :) sizler nasılsınız var mı güzel haberler..bende son 9 gün sayıma başladım :)

geçmiş olsun...iyi bak kendine, noolur ne olmaz diye ilaç almadığın da iyi olmuş..daha 9 günün var, çalışmaları da bırakma :1:

en başları diye şimdi tereddüt ediyordur, bir dahaki doktor kontrolünde belki sakıncalı olmadığını doktordan duyarsa yeniden yaklaşır sana. Sonuçta kaç ay var, olmaz öyle ayrı gayrı :1:

içme askın adaçayı...hemen de aklına kötü şeyler getirme, hayırlısı

Kaç gündür içiyordum ben ne bileyim:44:aklıma getirmeyeyimde ne yapayım dile kolay 48 aydır ''o'' anı bekliyorum.Ama belli geleecek yine kırmızı:47::47::47:

Kaç gündür içiyordum ben ne bileyim:44:aklıma getirmeyeyimde ne yapayım dile kolay 48 aydır ''o'' anı bekliyorum.Ama belli geleecek yine kırmızı:47::47::47:

dur kuzum ya kızma hemen, isyan yok :20::20: zordur sabretmek, yaşadıklarını hissettiklerini tahmin edebiliriz sadece bilemeyiz ama kısmetten yazılandan da ötesi yok... inşallah düşündüğün gibi olmaz ay, gelmez kırmısılar

dur kuzum ya kızma hemen, isyan yok :20::20: zordur sabretmek, yaşadıklarını hissettiklerini tahmin edebiliriz sadece bilemeyiz ama kısmetten yazılandan da ötesi yok... inşallah düşündüğün gibi olmaz ay, gelmez kırmısılar

Haşa isyan etmiyorum kesinlikle.Keşke gününde gelsede şu kırmızılar beni bu kadar umutlandırmasaydı.Bugün 33.günüm

Back
X