- Konu Sahibi minikgelin
- #4.981
Kızlaaaaaaarrrrrr nick değiştirince hamiş mi kalıyoruz yoksa ben de değiştireyim hemenben de diyorum bizim neden çocuğumuz olmuyoooo
![]()
Bir arada topik açan hamile kalıyor diyorlardı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaaaaaaarrrrrr nick değiştirince hamiş mi kalıyoruz yoksa ben de değiştireyim hemenben de diyorum bizim neden çocuğumuz olmuyoooo
![]()
oleeeeyyy tavukluk adınaaSana yumurtlamalarında başarılar diliyorum.İnş güzel sağlam sağlıklı kaliteli bir şekilde yumurtlayasın ardından gayet hareketli,kaliteli,sağlıklı bir sperm gelir ve zigot olur inş. Benim tickerı gördünmü civcivler var yumurta var.Ben sen ve kendini tavuk gibi hisseden arkadaşlarıma hitap ediyorum![]()
yeni bir bakış açısı vuuuuuuvvvvvvvvv değiştiren arkadaşlara bakalım eğer hamile kalırlarsa toplu nick değiştiriyoruzKızlaaaaaaarrrrrr nick değiştirince hamiş mi kalıyoruz yoksa ben de değiştireyim hemenben de diyorum bizim neden çocuğumuz olmuyoooo
![]()
yok cnm yakında camiii baya uzak .. abdestsiz olmasmı yanii.. iş yerinde baya bi okurdum zamanım bolll.akşamda vee yorgun geliyorummm keisn üşenirim okumayaO kadar yüksekse Allah korusun bi yerine bişey olmasın dikkat et.Yakınlarda cami varsa ya da mescit ancak öyle alabilirsin.
Hmmmmm:44:
yavrular ben çıkıyorum benim laptop internetten güncellemeleri almış almış yüklemiş vınn'ın kotasını halletmiş yarın girerim yine öptümmm
Gölgelerin gücü adına he man! gibi olduoleeeeyyy tavukluk adınaa
yeni bir bakış açısı vuuuuuuvvvvvvvvv değiştiren arkadaşlara bakalım eğer hamile kalırlarsa toplu nick değiştiriyoruz![]()
![]()
yok cnm yakında camiii baya uzak .. abdestsiz olmasmı yanii.. iş yerinde baya bi okurdum zamanım bolll.akşamda vee yorgun geliyorummm keisn üşenirim okumaya
vınnn su gibi gidiyor ya kota maffoluyor.. görüşüs cnm iyi uykular bol bebişli günler göresin inş:)
Gölgelerin gücü adına he man! gibi oldu
.
Gölgelerin gücü adına he man! gibi oldu
Canım Allah'ın(CC) kelamı ya abdestli okursan iyi olur.Ama eğer Meryem suresinin Türkçe mealini okursan abdestsiz olur bildiğim kadarıyla.
eee madem çok ısrar ettiniz o halde huniye yorumlamam şart oldu,balım bu rüyanın yorumu şöyle:sen başına gül desenli eflatun bir huni takacaksın sonra bir ğayın(hain)gelecek onu senin başından çalıııııııııııııııııp gendü başuna takacak aha o ğayın da minikgelin olabilir:)))))))))))))))
canım rüyana gelince iyiye yor iyi olsun derleryüzük evlada ve mala delalettir inşallah bebeğine kavuşursun tez vakit orda ki gül yalnız sen değilsin bebeğin
minikgelinin dediği gibi Rabbim gül gibi bir evlat verecek sana inşallah
kömür de mala delalet eder ama kimilerine görede günaha delalet eder günaha delalet etse bile üzerine meyvesuyu içiyosun bu güzel birşey günahından temizleniyorsun canım.
:129::128::129::129::129::129::128::128::128:tmm cnm türkçesini işyerinde okurumm... evde üşenmessem arapçasını okurum:)
kızlaaarrrrrr hepinizi öpüyorum ben kaçar iyi geceler bebişli haberlerle buluşmak dileğiyle
![]()
hah işte yorum budur bu arada sana bi sır vereyimmi zaten anlamıştım minikgelinin gözü var hunimdeeeee:)
sagol canım benim bu güzel yorumun için inşallah allah hayırlara vesile eder rüyamı hatta bugünde rüyamda aynaya bakıyorumki gögüslerimin ucu kocaman olmuş neredeyse gögsümükaplamış böyle şişkin duruyor gül şeklinde diyorum aa hamilelikle büyüyor dedikleri bumuymuş acaba sonrada hemen toparlıyorum kendimi diyorumki buay hiç bi kuvvet bana acaba dedirtemez yok canım degilimdir hamile diyorum
2gündür internete giremedim 99 sayfa yazılmış 2 günde 60 sayfa okudum vee pesettim başım döndü valla hemen neti kapatmazsam bayılıcam valla kendi dua günümüde kaçırttım zaten çok üzüldüm dua eden tüm arkadaşlardan allah razı olsun rabbim hiçbirimizi bu güzel özendiğimiz duygudan mahrum bırakmasın bizleri daha fazla bekletmesin inşallah
Bir arada topik açan hamile kalıyor diyorlardı.
Bugün bir ara girdi geri çıktı hemen.Ben de merak ettim.Bir de bugün onun dua günüydü ya girseydi de konuşsaydık keşke.herkes yatıyomu kızlar ozaman bende gidem yatam nette burdan başka yere bakmıyorum:)
bu arada famusay nerdesin bacım özleidm ha dünde görmedim bugunde görmedim
nirdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tülayyyyyyyyyy dön geri nolurrrrrrrrrrrrr:):):)
Evet sen kalırsan ben de topik açıcam hem de hemenhım valla bacım şöle bi bakıyorumda 10 topik varsa cidden 6-7 si hamile kalıyor konuyu açtıklarında.. eger bende kalırsam bilki ugurlu bşy :):): ama zor görünüyor bu ay ben ovulasyonum nezaman oldu tam anlamadımmm 3 günde bir ilişki oldu tutarsa öle tutar yoksa yok:)
Bugün bir ara girdi geri çıktı hemen.Ben de merak ettim.Bir de bugün onun dua günüydü ya girseydi de konuşsaydık keşke.
Evet sen kalırsan ben de topik açıcam hem de hemen![]()
valla ben kalırsam hamile hepinize silah zoruyla topik açtırırım bacım:):):):) hamile kalmak onda baglısa topik açmak kolay valla :)
bende şans yok anacımmm herzaman istedigim olmuştur ama hep gec olmuştur:)
vahşihatunum ben yatıyorummmm bacım uyuyana kdr 1 olur:) sabah zorla uyanıyorum zatengörüşürs yarın olurmuu güzel haber ver sıra sendeeeeeeeeeeeee:)
Geçen gün anlatmıştın ya birşeyler. Birşeylere başlarken önce olmuyo sonra birden bire oluyor falan diye. Aynısı bana da olur hatta çevremdekiler bile farketmiş. Üni ye gidicem kayıt için başka bir ile annemle gittik.Sen biz fotokopi çektirirken giriş belgemi unutmuşuz tam mahvolduk falan derken bizim memleketten aynı üni kazanmış birileri o gün yola çıkacakmış,Fotokopici araya araya bulmuş babamı vermiş belgeyi.Babamda belgeyi verdi yolladı adama. Yani o kadar çok ki böyle say say bitmez.
Bu arada ben tam topik açacaktım son anda bu topiğe baktım bazı tanıdıklar falan var ortam güzel herkes doğal ben de katıldım.Yoksa açmıştım topiğimi valla
bu arada kızlar kızım olursa iklim yada zümra koycam ... oglum olursa asilhan olcak inşş...
iklim ismini kaynanam dedii birinde duymuş çok begenmiş:) kaynanamı sevmem ama cidden kulagıma hoş geliyor.. zümrayıda rüyamda görmüştümmmm... asilhan da eşimin çok hoşuna gidiyormuşş.. sizce nsl isimler güzelmi:) dogmamış bebege don biçme oluyor bbu arada benim bu yaptıgım![]()