- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.041
geçmiş olsun...iyi bak kendine, noolur ne olmaz diye ilaç almadığın da iyi olmuş..daha 9 günün var, çalışmaları da bırakma
yok ya bıraktık valla 4 gündür tık yok valla kolumu kaldıramıyodum ki hele adamı hiiiç çekemem hoş benimkine kalsa çalışmalara tam gaz deva edecek ama benden pes..dün öyle bir kovdum ki daha yanıma yanaşmaya cesaret eder mi bilmiyorum :)))
Biraz önce okudum google a yaz sen de bi oku istersen düşük tehlikesi yapıyormuş.Ama az içilince birşey olur mu bilmem
e aferin sanaama o 4 günü de sayarsak siz bata 12-13 gün kala bırakmışsınız, erken olmamış mı canım ya? ovulasyon zamanını net olarak biliyor muydun?
Olayı son cümlenle çok güzel özetlemişsin.Benim alerjik rinitim var da hiç geçmeyen. Hergün ilaç kullanmam gerekiyor ama hamileysem diye her ay aksatıyorum. Hapşuruyorum sürekli hapşurdukça da boğazım yırtılıyor, burnum hiç durmuyor,kulaklarım kaşınıyor. Adaçayı içtim geçen gün başladım hergün bir bardak içtim nasıl rahatladım anlatamammmmm.Şimdi de bunu duyunca tabi böyle kaldımCANIM HAMILEYKEN aslında gebelıgın ılk 12 haftasında
EVET BÜTÜN BİTKİ ÇAYLARI DÜŞÜK TEHLIKESİ YARATIYO DOKTORUM AYNEN ŞÖLE DEMİŞTİ
"BİTKİSEL ÇAYLARIN TAM OLARAK ETKİLERİ KESINLEŞTİRİLEMEDİĞİ İÇİN REZENE ADAÇAYI
PAPATYA GÜL VS HERHANGİ Bİ BİTKİ ÇAYI ISTENMEYEN SEYELRE SEBEP OLABILIR " DEMİŞTİ
SOĞUK ALGINLIGIN VARSA BOL LİMONLU IHLAMUR İÇ DEMİŞTİ CANIM :) ADAÇAYI DA İÇİCEKSEN 1 BARDAK İÇ
DÜŞÜK RİSKİ FLN OLMAZ YALNIZ ÇOK FAZLA İÇLİNCE ÖYLE Bİ RİSK VAR TABİİ AYNI RİSK SOĞAN VE MAYDONOZDA DA VAR
ÇOK FAZLA TÜKETİLDİĞİNDE DÜŞÜĞE YOL AÇIYO SÖKTÜRÜCÜ ÖZELLİĞİ OLDUGU İÇİN HER MEYVE VE SEBSE İÇİN GECERLİ BU MESELA
GÜNDE 10 TANEDEN FAZLA PORTAKAL MANDALINA LİMON TUKETIRSEN DAMAR TIKANIKLIGINA YOL AÇIYO ALLAH KORUSUN
HERSEYIN AZI KARAR COĞU ZARAR :)
olayı son cümlenle çok güzel özetlemişsin.benim alerjik rinitim var da hiç geçmeyen. Hergün ilaç kullanmam gerekiyor ama hamileysem diye her ay aksatıyorum. Hapşuruyorum sürekli hapşurdukça da boğazım yırtılıyor, burnum hiç durmuyor,kulaklarım kaşınıyor. Adaçayı içtim geçen gün başladım hergün bir bardak içtim nasıl rahatladım anlatamammmmm.şimdi de bunu duyunca tabi böyle kaldım
merhaba anne adaylarııı...
bebek yapmak ne zormuş diyenler...
yada daha yeni bebek düşünmeye başlayanlar....
aylarca hatta senelerce ugraşıp hala müjdeli haberi alamayanlar...
gelin birlikte kaynaşalım,dertleşelim....:112:
yok cnm bilmiyorum maalesef ama şeffaf akıntım 10.günde geldi 2-3 gün devam etti o günleri değerlendirdim tabi ama yine de emin olamıyorum çünkü o akıntıyı da ilk kez bu ay farkettim.buarada adet düzenleyici kullanıyorum o yüzden adetim hiç sekmez tam 29.günün sabahı olurum belki ona göredir yumurtlamam..ilacın son ayı bu ay da olmazsa doktor takibe alacak sanırsam yumurtlama takibi ve çatlatma iğnesi deneyecek.ama benim pek gücüm yok bu strese girmeye ki zaten aylardır stres altındayım artık bu ay olmazsa çalışmaları bırakıp iş aramaya başlamayı düşünüyorum..bebek istediğim için 2.plana atmıştım işi..şimdi her geçen ay kayıpmış gibime geliyor..aslında bebeği herşeyden çok istiyorum ama artık biyerden de başlamam gerekiyor iş hayatına..kafam çok karışık anlayacağınız sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?
Arkadaşlar Bugün Çiçeklara nın da dua günüymüş.Yani bugün tam 3 kişiye dua etcez
canım, 29. gün oluyorsan, reglinin 14. ve 15. günlerinde de yumurtalama oluyor olabilir. inşallah bu ay tutmuştur ama olmazsa naçizane tavsiyem bir dahaki sefere 1 hafta kalana kaadr devam et. ben de 28 günde oluyorum ve bana doktorum 12-14-15-16-18-20 falan değerlendir demişti.aklında olsun
slm bende yeni katıldım aranıza sohbetleriniz cok hoşuma gitti, cok sıcak samim. Bende 2 bucuk yılı askındır evliyim bebiş düsünememiştik kist ameliyatı falan gecirdim kistim tekrarladı ben simdi artık bebek istiyorum
canımmmmm çook sağool
Rabbim hpinizden hepimizden razı olsun inşallah.
Güzel allah'ım kabul etsin dualarımızı...
Amin
inş tutmuştur cnm ama bir de benim bu ay çok yanmam ve kasıklarımda ağrı oldu o yüzden şüpheliyim..ay başlarken kendi kendime söz vermiştim bu ay ne olursa olsun 2 günde bir çalışıcam diye ama işte kısmet olmuyor hastalık yakamı bırakmadı bu ay..10 12 14 17 oldu bu ay gerisi yok...
heyo heyoooo heyoooo
adet olum heyoooooo
heyo heyoooo heyoooo
adet olum heyoooooo
kızlar bugun 3 kişiye dua etcez biride benim:)
ögleden sonra meryem duasını okuycam herkes içinnnn:)
dua edecek yada iyi dilek göndercek herkes için şimdiden teşekür ediyorum ettigi dualar kendilerinede döner iniş bebişleri olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?