Sabredenler Kulübü 2012 :)

güle güle cnm sende kib siz gidiyorsunuz bende durumam buralarda gayri hadi hoşçakalll

Aminn dualarımız sizinle bacılarım Rabbim tatlı bebekler nasip eder inş. hayırlı zamanda...

60gelsn hg cnmmmm

Hoş buldum tatlı bacımmm çok sevindim seni gördüğüme nasılsın

Hoş buldum tatlı bacımmm çok sevindim seni gördüğüme nasılsın[/QUOTE]

iyiyim cnm arkadaşım bende seni görünce cok sevındırık olduk alkış tuttum görmedin çıkıyordum tam yazdın dunde çıkıyorum demeden cıktım kapı çaldı bi baktım koçiş çıkmak zorunda kaldım k .bakma bacım

Hoş buldum tatlı bacımmm çok sevindim seni gördüğüme nasılsın

iyiyim cnm arkadaşım bende seni görünce cok sevındırık olduk alkış tuttum görmedin çıkıyordum tam yazdın dunde çıkıyorum demeden cıktım kapı çaldı bi baktım koçiş çıkmak zorunda kaldım k .bakma bacım[/QUOTE]

önce kocişlerr bak şimdi de benimki geldi yarın memlekete gidiyoruz tatlım yaklaşık iki hafta yokum yarıyıl tatili malum beni göremezsen merak etme tatlişimm döndüğümde hayırlı haberlerini alırım inş bacım

renkdaşım yaklaşıyorsun bana doğru..
mutlaka haberdar edicem topiğimizi inşallah hayırlı haberlerle gelirim canımmm
sende keyfini çıkar tatilinin..

önce kocişlerr bak şimdi de benimki geldi yarın memlekete gidiyoruz tatlım yaklaşık iki hafta yokum yarıyıl tatili malum beni göremezsen merak etme tatlişimm döndüğümde hayırlı haberlerini alırım inş bacım [/QUOTE]

inş.tatlım bu ay pek umudum yok mısafirler vardı malum olsun ama hayırlısı olsun yaa 15 gun senden mahrum kalcaz desene sende bat gununde geri döncen yani inşallah mercimeğinle dönersin cnm kib canım dikkat et

inş.tatlım bu ay pek umudum yok mısafirler vardı malum olsun ama hayırlısı olsun yaa 15 gun senden mahrum kalcaz desene sende bat gununde geri döncen yani inşallah mercimeğinle dönersin cnm kib canım dikkat et

aminnn hep beraber tatlımm sana da mutlu haftasonları kocaman öptümm

İyi geceler cnm. Dikkat et kendine. Sakin ve sabırla kendin için en doğru olan seçenekleri değerlendir.
sagol inşallah sakin olmayı başarabilirim çok deniyorum ama bir türlü beceremiyorum sakin olmayı nasıl yapsam bi öneriniz varzmı susuyorum susuyorum içten içe doluyorum bişey sebep oluyor ve patlıyorum

evet canım sabrediyorum artık yapacak başka bişe yok rüyalarıma giriyor geceleri okadar etkileniyorum düşün eşim bencil sadece bu durum olsa neyse insan biraz alttan alır demi ençokta buna patlıyorum gece geldi işten geç geliyor hiç birşey yokmuş gibi davranıyor zaten tarzı bu hep öyle yapıyor durumu düzeltmek gibi bi çabası yok tek sözü şu çocular seninlemi yaşıyor senmi bakıyorsun bu durumu sen büyütüyorsun aklın fikrin şeytanlıkta yaa diyorum kimin kocasının gayri meşru 3 çocugu var ya insan biraz utanır bu durumdan ne utanıcam diyor normalmiş

bu arada bugün bat günüm olabilirdi ama gelen giden yok inşallah gelmezler pek ümidim yok ama

kimseler yokk bu akşamlık buradayım sevgili topik öğrencilerim gibi tatile çıkıyorumm
lakin hoşçakal diyeceğim dostlarım yok

Son düzenleme:
Hepinize iyi geceler kızlar görüşmek üüzere hoşçakalın fermicimm ilk fırsatta görüşmek üzere kocaman öptümm

Hepinize iyi geceler kızlar görüşmek üüzere hoşçakalın fermicimm ilk fırsatta görüşmek üzere kocaman öptümm

canım beniiiiimm yaa görüşemedik yolun açık olsun canım bacıııımmm inşallah dönüşünde muhteşem haberlerle gelirsin buraya öptüm seni kuzuuummm

topiğimizde herkez dağılıyor anlaşılan ben herşeye sahip çıkarım burdayım beennkimseye kaptırmam topiğimizi herşey kpntrolüm altında eğer sapıtmazsam tabi

çok uykum var ebnim ya dünde böyle oldum nasıl uyuduğumu bilemedim pofff

anaaaaaaaaa kmsecikler yok şaşırdım ilk kes kimsenin oladıgı ana denk geldim:) herkes beyazı isliyor heralde:) kaynanamdaydık yeni geldik:)

topiği bugün ben açtımmm.çünkü çok güzel bi rüya gördüm sizinle paylaşmak istedim.rüyamda 5 aylık hamileymişim.böyle üstünde ne ararsan olan mükellef bir sofra.çeşit çeşit yemekler.tam bir ziyafet.ve hamileyimmm okadar net hissetim ki resmen bebeğin hareketlerini hissettim.uyandığımda elim karnımın üstündeydi.ben kendimi gebe görünce bi aksilik olur genelde kendimi gebe gördüğüm hiçbir rüya beni bu kadar heyecanlandırıp duygulandırmamıştı daha önce.

canım gerçekten çok güzelmiş rüyan. en yakın zamanda da gerçek olur inşallah rüyan. 5 aylık olunca bu rüyayı atırlayıp gülümsersin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…