Sabredenler Kulübü 2012 :)

ilahi renkdaşım yaa sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün..
göster bakalım olmuş mu

canım kucağıma almak istediğimde ağlıyorlar filan,itiyo bazıları.Ondan sonra;zorla seviyomuş gibi geliyor.Beni istmeyen çocuğu kucağa almam diyorum içimden."Gel" diye kollarımı açıyorum mesela,ağlıyolar,kaçıyolar.Öyle olunca kendimi garip hissediyorum.o yüzden sadece uzaktan tatlı seni yerim diyorum,gülümsüyorum sadece.

vayssstttt....Kız hemen gösterme kalp krizi geçirmesin...Höönnkk diye gider....

ilahi renkdaşım yaa sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün..
göster bakalım olmuş mu

ay ilk evlendiğim zamanlar çok giyerdim, zaten günlük hayatta da giyerim, işe bile elbiseden izi belli olmasın diye kilotlu çorap giymem, jartiyer çorabı giyerim...ama benim odun kocam böyle hatuna bile "hayır" diyebiliyor bazen işte yapıcak bişey yok, hormonları düşükmüş garibimin

birgün olurda karşılarşırsak bebişlerimizle sen artık uzaktan yerim seni falan dersen ben yemem

ahhhh canım yarama tuz bastın...cızzzz...Benimkisi de istemiyo cnm...aylardır yumurtlama günleri öncesi ve sonrası sıkça birlikteydik..şimdi bana oturma odasından sesleniyo" ben erken yatıcam;bu akşam da yapmayalım n'olur...."

vayyy seksi bacım bende giyerimde öyle şeyler adam hiç görmez teferuata gerek yok onun için pijamalı bile olsan sonunda cıkıyor nasılsa

elalem kocasından kaçar biz de koca yanaşsın diye bekleriz dünyanın adaleti yok tatlım ne yapalım

elalem kocasından kaçar biz de koca yanaşsın diye bekleriz dünyanın adaleti yok tatlım ne yapalım

kız normalde ben de hep kaçıyodum,hiç canım istemezken oluyordu bazen.şimdi bebek merakına oluyodu,zorla da olsa..Katlanıyodum.şimdi o yanaşmayınca bi garipsedim.

canım ben birazdan çıkacağım dolu dolu bir hafta sonu bizi bekliyor.Cumartesi pazar,annem,kayınvalidem,gezinti derken pazar akşamı yorgun argın yatağıma yatıp,pazartesi sabahına kalkacaım kısmetse.Hep rutin olaylar fakat TATİİL gibisi yok canlar....
İnşallah,Allah'ın izniyle,herkesin güzel bir haftasonu geçirmesi diliyorum.

güle güle cnmm kib yoğun haftasonunun arasında halvetede vakıt ayır öpüldün şekerr

Beni unutmayın bayanlar;iki gün geçince beni atmayın kenarlara...DArılırım valla...
Dua sırasına gelince;her duamda isim olarak anamasamda kk forumundaki asıl isimlerini bilmediğim bebek isteyenlere sen bebek nasip eyle diyorum.Allah kabul etsin inşallah.
KENDİNİZE İYİ BAKIN...
ÖPÜLDÜNÜZ...

kız normalde ben de hep kaçıyodum,hiç canım istemezken oluyordu bazen.şimdi bebek merakına oluyodu,zorla da olsa..Katlanıyodum.şimdi o yanaşmayınca bi garipsedim.

öyle oluyor zaten, erkek uzak olunca garibimize gidiyor
hatunlar, ben ctesi pazar yokum, k.valideye gidiyoruz şehir dışına. pazar akşam dönücem. o vakte kadar,
1. dedliliğin dozu ayarlansın, hunisiz dolşılmasın,başka topiklere sataşılmasın
2. hamişlik listesi benim adıma biri tarafından takip edilsin, güncellensin lütfeeeeen
3. yumurtlama zamanında olan kızçeler, has odada fındık fıstık kahve ikramını bol tutsun, günleri boş geçirmesin
4. doktora gidecek olan kızçeler de ilaçları ihmal etmesin, buraya da mutlaka haber versin durumla ilgili
5. dualar eksik edilmesin, fermi nin talimatlarına uyulsun

evet şimdilik aklıma gelenler bunlar , unutmayın haa sözlerimi
özleyeceğim vallahi sizleri oralarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…