- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.201
cnm adaşım Allah razı olsun hepimizin duası kabul olur inşallah bunu canı yürekten istiyorum sizlerinde koçişinde yumoşunda sorun olanlar Allahın mucizesiylen yakın zamanda sevınır inşallah aşılama yapanların aşılaması tutar inşallah nerde varsa hep duam bu yönde Allahım kabul etsin
ben varım ya bacum bugünlük he he he
nerden anlıcam canım en geç sen giriyosun tabi benden sonra
ay inşallah kuzum hepimizin duası kabul olur topic topluca gebe kalır hayırlı zamanda iyiyim tatlım çalışma gununlerındeyız biz hiç kafamıza takmıyoruz bu ay dun ıkımızde uykusuzluktan ölüyoruz dedık bugun yapmak lazım 14.gun ölü gibi has odaya girdik yanı cokkk rahatız adam tutturdu bu gece yat öyle ben yatmam dedım ama bız bu ay hiç bebek için has odaya gitmiyoruz güyaa
sen nasılsın tatlım
bende iyiyim bacım annemlerin yanındaydım ya dün akşam döndüm evime ama eşimin bölge müdürü geldi (gelecek zamanı buldu ) yemeğe götürdü bunları toplantı filan bi doğru düzgün hasretlik gideremedik yaninasip bu akşama bakalım
güya bebek için odaya gitmediğiniz bu ay göbişin dolar inş bacım
sende olmasan ben tek korkardım cnm iyiki varsınkızz Allah seni varya kalbindeki tez zamanda versin en gec ben giriyorum valla tbkler
nasılsın bebiş durumlar nasıl bakemm
Amin bacım Amin ohh bugun rahatım plansız yapıyoruz biz yarın için sözleştikaman amanda koçişini özlermiş sonrada böggg gelir gider hasretinide
ben varım ya bacum bugünlük he he he
nerden anlıcam canım en geç sen giriyosun tabi benden sonra
bu ay hiç çalışma yapamadık bacım malum annemlerdeydim hoş çalışma yapsak da bi sonuç alamıyoruz :) bu ay gerçekten birbirimize bebek lafı etmedik 1-2 ay bu konuyu hiç açmıycam bakalım.kocişimi bunalıma soktum zaten çok üstüne gittim bu bebek konusunda galiba.bi kaç ay kafasını dinlesin sonra yine doktora gidelim diye tututurmaya başlarım :))
Amin bacım Amin ohh bugun rahatım plansız yapıyoruz biz yarın için sözleştikaman amanda koçişini özlermiş sonrada böggg gelir gider hasretinide
kız bende 12 de kalkıyorum çok düşkünüm uykuya.kalkar kalkmaz hemen topiği açıyorum :)) aman napalım çocuk olunca uyuyamayacağız zaten şimdilik tadını çıkaralım :))
bırak adamcaz bikaç ay kafasını dinlesin bencede bacım sonra fazlasıyla acısnı çıkartısın he he
şaka bi yana rabbim tez zamanda baksın yüzünüze bebiş gelsin size
kız bende 12 de kalkıyorum çok düşkünüm uykuya.kalkar kalkmaz hemen topiği açıyorum :)) aman napalım çocuk olunca uyuyamayacağız zaten şimdilik tadını çıkaralım :))
amin cnm inş hepimize gelsin bebiş...siz napıyosunuz dinlenmede misiniz tatlım
aynen öyle 12 de kalktım kahvaltı yaptım cayımı içerken topiciği acıyorum fix önceden face acardım smdi topiği açıyorum bakalım en yakın zamanda keyifimiz kaçsın inşallahkız böyle dua olurmu yaaa
yok kafamıza göre takılıyoz ameliyat olcağı için umut sıfır ondan ne zaman istersek o zaman oluyor zaten regl yaklaştı
aynen öyle 12 de kalktım kahvaltı yaptım cayımı içerken topiciği acıyorum fix önceden face acardım smdi topiği açıyorum bakalım en yakın zamanda keyifimiz kaçsın inşallahkız böyle dua olurmu yaaa
yok kafamıza göre takılıyoz ameliyat olcağı için umut sıfır ondan ne zaman istersek o zaman oluyor zaten regl yaklaştı
offf inşallah kızlar böyle en umutsuz olduğunuz anda gelir umudunuz çok okudum böyle bi dahaki ay tedavı olcaktık gerek kalmadan bebişimiz geldi inşallah sizdede öyle olur kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?