Sabredenler Kulübü 2012 :)

amin amin amin.... bacım

bende iyiyim bacım annemlerin yanındaydım ya dün akşam döndüm evime ama eşimin bölge müdürü geldi (gelecek zamanı buldu ) yemeğe götürdü bunları toplantı filan bi doğru düzgün hasretlik gideremedik yani nasip bu akşama bakalım

güya bebek için odaya gitmediğiniz bu ay göbişin dolar inş bacım

Amin bacım Amin ohh bugun rahatım plansız yapıyoruz biz yarın için sözleştik aman amanda koçişini özlermiş sonrada böggg gelir gider hasretinide

sende olmasan ben tek korkardım cnm iyiki varsın kızz Allah seni varya kalbindeki tez zamanda versin en gec ben giriyorum valla tbkler

amin canım... korkma ben varım burda sende iyki varsın benim canım bacum
gerçektende kalbim temizdir çamaşır suyuyla temizliyorum ben kalbimi he he

nasılsın bebiş durumlar nasıl bakemm

bu ay hiç çalışma yapamadık bacım malum annemlerdeydim hoş çalışma yapsak da bi sonuç alamıyoruz :) bu ay gerçekten birbirimize bebek lafı etmedik 1-2 ay bu konuyu hiç açmıycam bakalım.kocişimi bunalıma soktum zaten çok üstüne gittim bu bebek konusunda galiba.bi kaç ay kafasını dinlesin sonra yine doktora gidelim diye tututurmaya başlarım :))

ben varım ya bacum bugünlük he he he
nerden anlıcam canım en geç sen giriyosun tabi benden sonra

kız bende 12 de kalkıyorum çok düşkünüm uykuya.kalkar kalkmaz hemen topiği açıyorum :)) aman napalım çocuk olunca uyuyamayacağız zaten şimdilik tadını çıkaralım :))

bırak adamcaz bikaç ay kafasını dinlesin bencede bacım sonra fazlasıyla acısnı çıkartısın he he
şaka bi yana rabbim tez zamanda baksın yüzünüze bebiş gelsin size

kız bende 12 de kalkıyorum çok düşkünüm uykuya.kalkar kalkmaz hemen topiği açıyorum :)) aman napalım çocuk olunca uyuyamayacağız zaten şimdilik tadını çıkaralım :))

aynen bacım bende kocişi işe gönderdikten sonra yatış yapıyorum sonra 11.30-12yi buluor kalkmam aynı sen gibi uyanır uyanmaz geçiyorum bilg başına ara iş yapıyorum ara buraya bakıyorum
doğru sölüyon valla bebek olunca yatamıcaz keyfini çıkarak demi

bırak adamcaz bikaç ay kafasını dinlesin bencede bacım sonra fazlasıyla acısnı çıkartısın he he
şaka bi yana rabbim tez zamanda baksın yüzünüze bebiş gelsin size

amin cnm inş hepimize gelsin bebiş...siz napıyosunuz dinlenmede misiniz tatlım

aynen öyle 12 de kalktım kahvaltı yaptım cayımı içerken topiciği acıyorum fix önceden face acardım smdi topiği açıyorum bakalım en yakın zamanda keyifimiz kaçsın inşallah kız böyle dua olurmu yaaa

böyle duaya amin diyilirmi ama ben diyorum amin...

yok kafamıza göre takılıyoz ameliyat olcağı için umut sıfır ondan ne zaman istersek o zaman oluyor zaten regl yaklaştı

offf inşallah kızlar böyle en umutsuz olduğunuz anda gelir umudunuz çok okudum böyle bi dahaki ay tedavı olcaktık gerek kalmadan bebişimiz geldi inşallah sizdede öyle olur kuzular

oldu oldu güzel dua oldukeyfimiz kaçşın derken rabbim bebişi kastettiğimizi anlamıştır

yok kafamıza göre takılıyoz ameliyat olcağı için umut sıfır ondan ne zaman istersek o zaman oluyor zaten regl yaklaştı

tatlım senin eşinin spermlerinde az da olsa hareketlilik var benim ki gibi değil bakarsın ameliyata kadar hamile kalmışsın ayy negüzel olur

offf inşallah kızlar böyle en umutsuz olduğunuz anda gelir umudunuz çok okudum böyle bi dahaki ay tedavı olcaktık gerek kalmadan bebişimiz geldi inşallah sizdede öyle olur kuzular

amin canım ama bebiş olsada olmasada olması lazım çünkü 2.ve 3.derece varikosel olmazsa eğer iyice ilerliceni söledi bu şekilde olması zor zaten bu ay pek deneme olmadı açıkcası tahlil yaptırmaktan bi kaçgündür yapıyoruz kafamıza göre işte bi kaldı ameliyat hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…