- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.221
tatlım senin eşinin spermlerinde az da olsa hareketlilik var benim ki gibi değil bakarsın ameliyata kadar hamile kalmışsın ayy negüzel olur
amin canım ama bebiş olsada olmasada olması lazım çünkü 2.ve 3.derece varikosel olmazsa eğer iyice ilerliceni söledi bu şekilde olması zor zaten bu ay pek deneme olmadı açıkcası tahlil yaptırmaktan bi kaçgündür yapıyoruz kafamıza göre işte bi kaldı ameliyat hayırlısı
yok bebiş ya önemli günlerde çalışma olmadı tahlil vercez diye daha yeni başladık kafamıza göre takılmaya rabbim yüzümüze baksın inş
cnm hiç belli olmaz azo spermden bile mucize sekılde bebişi oluyor hayırlısıylan olsun amelıyatını herseyde bir hayır vardır tatlım umutsuzluk yok annende olcak amelıyat benım annemde 6 ay önce oldu 3 ay zor oluyor bıraz ağır kaldırmak uzanmak ağır taşımak falan yasak annenınde hayırlısıylan olsun gecsin sıkıntılı gunlerın ardından gelsin guzel gunler
sizin varikosel baya ileri derecede ya ameliyat başarılı geçerse bi kaç ay içinde hamile kalma ihtimalin çok yüksek cnm.dua listemizdeki hamileler çoğaldı zaten herkes hamiş kalsa ne güzel olur.o zaman topiğimizin adını muradına erenler kulubü yaparız
sizin varikosel baya ileri derecede ya ameliyat başarılı geçerse bi kaç ay içinde hamile kalma ihtimalin çok yüksek cnm.dua listemizdeki hamileler çoğaldı zaten herkes hamiş kalsa ne güzel olur.o zaman topiğimizin adını muradına erenler kulubü yaparız
amin canım inş bazen diyorum bu kadar sıkntı yaşıyorum inş bu sknıtların ardından güzel günler gelir bizimde yüzümüz güler.. tşkr ederim canım bu güzel dileklerin için valla burdaki arkadaşlarımda olmasa kimlerle paylaşırdım bu sıkıntılarımı annen şimdi nasıl canım
bizimde allahın izniyle birgün yüzümüz güler inş canlarım....ben şimdi çıkıyorum kızlar namazımı kılayım ev işlerimi halledeyim yine görüşürüz öptüm mucuukkk
iyi cnm ilk zamanlar ben baktım sonra evıne gitti p.tesi gunleri pazarını gördum temızlığını yaptım o sadece yemek işlerini yaptı şimd kendı işini kendı görüyor atlattık cok şükür varya 2 senede benım yasadıklarımı yazsam roman olur hastalık yuzunden babam ölümlerden döndu annem o süre içinde hem koldan amelıyat oldu aradan 3 ay gectı rahım amelıyatı oldu neler atlattım bir bilsen şimdi herkes iyi cok şükür bebişimiz eksik oda olsun heyokuşun bir inişi var ona inanıyorum umutsuzluk yokk
bizimde allahın izniyle birgün yüzümüz güler inş canlarım....ben şimdi çıkıyorum kızlar namazımı kılayım ev işlerimi halledeyim yine görüşürüz öptüm mucuukkk
iyi canım çok şükür sevindim iyi olmasına ben dicktim sen dedin hayatımı yazsam roman olur diye sen benden çok yaşıcan
benim anneminde ilk ameliyatı değil bacım daha önce 4kere ameliyat oldu bu 5.artık kendiside korkuyor ameliyat olmaya ama sağlığı için olması gerekiyor bayadır tedavi görüyor en sonunda drlar ameliyat etmeye karar verdi hayırlısıyla olsada kurtulsa bu derttende hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun
öyle cnm tamamen alınması en hayırlısı cnm bacum bu sinemlerin cektiği ne kız hastalıklardan aman bu son amelıyatları olur inşallah Allah onlara ve bize sağlık versin herseyın bası sağlık cnm
amin inş bu son olur rabbim başka dert keder vermesin canım
hadi bacum iyi tembellik yaptık bittimi senin işlerin ben biraz devam edip öyle gelcem sende durumlar ne
ben yaptım canım arada zaten fazla iş yapasım yok yarın gidip annemin temizliğine başlıcam ameliyat günü yaklaşıyor onun için kendime izin verdim bugün sonrada kendi evime komple temizlik yapcam malum kocişte ameliyat olcak ya sen işlerini hallet baccum ben demirbaş olarak burdayım bugün tembellik günüm benim
ohh sefan olsun cnm yarınada kolay gelsin cnm ahh 6 ay öncesıne gittim resmen Allah sabır versin tatlım öpüyorum kocaman kib
rabbim kabul etsin canım işlerini çabuk bitir
valla bi işe bakıyorum bi buraya geliyorum.yemek yapacaktım.kocişim aradı.dün ben kızmıştım buna yoldan geldim sen toplantıya gidiyosun müdürünle yemeğe gidiyosun diye.gönlümü almak için akşam yemeğe gidelim dedi.seviyorum ben bu adamı yaoh bugünlük yemek yapma derdinden de kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?