- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.241
oh oh ne güsel bacım şimdiden afiyet olsun diyim
ben hala düşünüyorum ne pişirsem diye gerçi belli olmaz benim herifde süpriz yapabilir akşam bişey hazırlama dedi atıştırmalık olsun yapcağın şeler dedi belkim bizde gideriz yemeğe[/QUO
yettim bacım geldim :))sende yırttın desene yemekten :)
ben hala düşünüyorum ne pişirsem diye gerçi belli olmaz benim herifde süpriz yapabilir akşam bişey hazırlama dedi atıştırmalık olsun yapcağın şeler dedi belkim bizde gideriz yemeğe[/QUO
bacılar nerde kaldınız yaffff
yettim bacım geldim :)sen de yırttın yemekten desene :)
hg canım ya korktum biraz yine akşama kadar yalnız kalcam sandım he he he
he valla yırtım galiba bugünlük yemekten
herifin saat kaçta geliyo eve
7de gelcek canım bakalım ne süpriz yapcak
bu arada ben topicden atılıyorum devamlı nedenki acep tekrar tekrar giriyorum
gerçekten kafayı yedi topic:)güya bugün kadınlar günü bi de utanmadan seni kapı dışarı ediyo
ayıp ya ben buranın demirbaşıyım he he he
saygı sıfır bacım :))ezik miyiz lan biz( yalan dünya dizisinin fanatiği oldum da birazcık )
ne kaynatmışsınız hatunlar bu kadar... ohh oh kocişler de yemeğe götürüyormuş, harika vallahi?!
eloserce, ne ilacı kuzum o ya?
ne kaynatmışsınız hatunlar bu kadar... ohh oh kocişler de yemeğe götürüyormuş, harika vallahi?!
eloserce, ne ilacı kuzum o ya?
ne de olsa bugün bizim günümüz dimi bacım götürsünler yemeğe kocişler sizin varmı planınız kocişinle
sıkıntı,avarelik çenemize vurdu bacım :))
canım kocacaım iş için günübirlik şehirdışına gitti, 8 gibi gelir, bir planımız yok, biz kendi doğumgünlerimiz ve yıldönümümüz haricinde pek kutlamayız böyle günleri. 7 yıl sevgiliydik yaklaşık 2 yıldır da evliyiz hiç sevgililer günü kutlamadık mesela, ya da kadınalr günüsevmiyorum ben pek :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?