- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.321
evet canım bende merak ediyorum sorma :18:
evett çalışmalara tekrar başşlıcaz ama ben bu sefer rast gele düşünüyorumyahu çok kastığımı fark ettim günleri sayıp hesap yaparken
anam oo fasulyeyi yirim benn kızz en iyisi tv yi yasaklasın sana yada reklam izleme tatlımbende normaldede cnm herseyı ister hamişken bende kendımı düşünemiyorum
herkese merhaba arkadaşlar, hayırlı cumalar...
kırmızıların üçüncü günündeyim...
ilk gün eşime inandırıcı olsun diye doğum kontrol hapımı içtim. dün akşam hapı yerinden çıkartıp attım, içer gibi yaptım yani
bakalım bu işi 19 gün daha sürdürebilecek miyim
fermiyi merak ettim ben ya, bugün doktora gidicekti...
sende hoş geldin canım amin inş en kısa zamanda sağlıkla versin rabbim dee tatlım oldumu şimdi lahana dolması
dua listesinide güncellememiş demek ki halen doktorda umarım herşey yolundadır
kuzum bu ay bende hesap yapmıcam dedim kasmıcam dedimde gercekten batım ne zaman bilmiorum hesaplamadım ama kırmızıların gidince ister ister gun asırı olduğundan bu ayda hesap yapmadan bilinç altından biliyorsun gun asırı oluyor bende nasıl kurtulcam bılmıyorum yaa
aynen ne görsem canım çeker ama o kadar dikkat ediyomki aman çikolata yemim marketten bişe almım hep bi dikkat halindeyim ama yinede şişiyom koy vercem artık çünkü dikkaT edipte kilo alınca sinir oluyom yicem bundan sonra ohh ohh
gerçekten öule tatlım ya bilemiyorum ki :18: fark ettim de kocişimi de strese sokuyorum onun için hiç sesim,i çıkarmıcam o ne zaman isterse
aman napcan lahana dolmasını ögggg hiç güzel değil acı o acı gazda yapar boşver kuzum ben bu akşam süt yoğurt yicem belkı canın ceker
kızz yoksam atlımı geliyor tatlımı istiyor senın canın bakem
kıyamammm şeyy kem kümm düşünemedimm
ayyy canımm yapar gönderirim hemen
herkese merhaba arkadaşlar, hayırlı cumalar...
kırmızıların üçüncü günündeyim...
ilk gün eşime inandırıcı olsun diye doğum kontrol hapımı içtim. dün akşam hapı yerinden çıkartıp attım, içer gibi yaptım yani
bakalım bu işi 19 gün daha sürdürebilecek miyim
fermiyi merak ettim ben ya, bugün doktora gidicekti...
yok kııız ama bana erkek gibi geliyo hatta o kada alıştımki bu fikre doktor kız dese çok şaşırırım yani
önce hayırlı olsun sağlıklı eli kolu düzgün ama sonrada gönlunde ne varsa o olsun inşallah 1 ay sonra belli olur zaten dimi
aslında biz kocişle hep kız isterdik seneler önce aldığımız kız şeleri var bi görsen tezesi ama artık ikimizede erkek gibi geliyo ve bu fikre alıştık çok şükür evlat işte kız erkek nolsa seviliyo
kuzum dur daha belli değil belki kızdır bizde çıkarken alırdık ayakkabılar halen duruyor nerden baksan 8 sene önce ama ben unısex aldım kızada olur erkeğede
sizde varmıdır bilmem belkı batıl inanc ama hanı gelınken ilk aldığın bebek kızsa kız erkekse erkek olurmuş annem kız almış ben olmuşum falan bende erkek aldım hatta dedım kı arkadaşıma ya verme ben erkek istemiyorum o zorla tutuşturmuştubizde olursa erkek olcak fikrine şimdiden hazırladık ne tuhaf
benim kucağıma bebek vermediler benim bebişim olmayacak mı
kuzum dur daha belli değil belki kızdır bizde çıkarken alırdık ayakkabılar halen duruyor nerden baksan 8 sene önce ama ben unısex aldım kızada olur erkeğede
sizde varmıdır bilmem belkı batıl inanc ama hanı gelınken ilk aldığın bebek kızsa kız erkekse erkek olurmuş annem kız almış ben olmuşum falan bende erkek aldım hatta dedım kı arkadaşıma ya verme ben erkek istemiyorum o zorla tutuşturmuştubizde olursa erkek olcak fikrine şimdiden hazırladık ne tuhaf
evet canım bende merak ediyorum sorma :18:
evett çalışmalara tekrar başşlıcaz ama ben bu sefer rast gele düşünüyorumyahu çok kastığımı fark ettim günleri sayıp hesap yaparken
dua listesinide güncellememiş demek ki halen doktorda umarım herşey yolundadır
kuzum bu ay bende hesap yapmıcam dedim kasmıcam dedimde gercekten batım ne zaman bilmiorum hesaplamadım ama kırmızıların gidince ister ister gun asırı olduğundan bu ayda hesap yapmadan bilinç altından biliyorsun gun asırı oluyor bende nasıl kurtulcam bılmıyorum yaa
slm arkadaşım cuman hayırlı olsun seninde biz kadınlardan korkulur valla ne dolaplar çeviriyoz sıkıntıları çözmek için biz olmasak erkeklerin aklıyla hiç bişe hallolmaz valla
sorma kuzum ya, bu ay olsun diye çok dua ediyorum. çünkü ilk evlendiğimizden beri hapla korunuyordum ben, ve eşim bana hep derdi ki, bana sürpriz yap ve hamile kal. derdim ki ona delirdin mi, hem nerden emin olucam gerçekten o an bebek istediğine, hem de bu iş tek başına yapılmıyor ki nasıl sana süpriz yapıyım...şimdi bu ay korunduğuma inanırsa gerçekten ve Rabbim hayırlı ve sağlıklı evladımızı bu ay nasip ederse, eşime gerçekten süpriz olur...hem nisanda evlilik yıldönümümüz var, şahane bir hediye olur...kurban olduğum Rabbim bilir tabi en doğrusunu...kısmet edeer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?