Sabredenler Kulübü 2012 :)

evet canım bende merak ediyorum sorma :18:

evett çalışmalara tekrar başşlıcaz ama ben bu sefer rast gele düşünüyorum yahu çok kastığımı fark ettim günleri sayıp hesap yaparken

dua listesinide güncellememiş demek ki halen doktorda umarım herşey yolundadır
kuzum bu ay bende hesap yapmıcam dedim kasmıcam dedimde gercekten batım ne zaman bilmiorum hesaplamadım ama kırmızıların gidince ister ister gun asırı olduğundan bu ayda hesap yapmadan bilinç altından biliyorsun gun asırı oluyor bende nasıl kurtulcam bılmıyorum yaa

anam oo fasulyeyi yirim benn kızz en iyisi tv yi yasaklasın sana yada reklam izleme tatlım bende normaldede cnm herseyı ister hamişken bende kendımı düşünemiyorum

aynen ne görsem canım çeker ama o kadar dikkat ediyomki aman çikolata yemim marketten bişe almım hep bi dikkat halindeyim ama yinede şişiyom koy vercem artık çünkü dikkaT edipte kilo alınca sinir oluyom yicem bundan sonra ohh ohh

hadi inşallah kandır koçişi buyusun yumoşlar gelsin halvetler dolsun göbişler pek manıdar oldu

gerçekten öule tatlım ya bilemiyorum ki :18: fark ettim de kocişimi de strese sokuyorum onun için hiç sesim,i çıkarmıcam o ne zaman isterse

kızz yoksam atlımı geliyor tatlımı istiyor senın canın bakem

gerçekten öule tatlım ya bilemiyorum ki :18: fark ettim de kocişimi de strese sokuyorum onun için hiç sesim,i çıkarmıcam o ne zaman isterse

diyorum ki adama cnm bu ay hesap kitap yok tmm mı diyorum tmm diyo sonra ohhh 8 10 12 dio cnm hanı hesap yoktu yo hesaplamadım tahmın ediyorum dio sonrada ya bugun en kıymetlı gun 14. gun dio yanı formul bulup kendımı kandırsam adam kanmıyor

slm arkadaşım cuman hayırlı olsun seninde biz kadınlardan korkulur valla ne dolaplar çeviriyoz sıkıntıları çözmek için biz olmasak erkeklerin aklıyla hiç bişe hallolmaz valla

önce hayırlı olsun sağlıklı eli kolu düzgün ama sonrada gönlunde ne varsa o olsun inşallah 1 ay sonra belli olur zaten dimi

aslında biz kocişle hep kız isterdik seneler önce aldığımız kız şeleri var bi görsen tezesi ama artık ikimizede erkek gibi geliyo ve bu fikre alıştık çok şükür evlat işte kız erkek nolsa seviliyo

kuzum dur daha belli değil belki kızdır bizde çıkarken alırdık ayakkabılar halen duruyor nerden baksan 8 sene önce ama ben unısex aldım kızada olur erkeğede
sizde varmıdır bilmem belkı batıl inanc ama hanı gelınken ilk aldığın bebek kızsa kız erkekse erkek olurmuş annem kız almış ben olmuşum falan bende erkek aldım hatta dedım kı arkadaşıma ya verme ben erkek istemiyorum o zorla tutuşturmuştu bizde olursa erkek olcak fikrine şimdiden hazırladık ne tuhaf

benim kucağıma bebek vermediler benim bebişim olmayacak mı

bizdede gelinin yatağına ilk çıkan çocuk kız erkek nese o olurmuş benim kayınvalidemin kızı yok kıza çok heves eve gelen misafirlerin birinin oğlu atladı yatağa kızdı kayınvalidem

evet canım bende merak ediyorum sorma :18:

evett çalışmalara tekrar başşlıcaz ama ben bu sefer rast gele düşünüyorum yahu çok kastığımı fark ettim günleri sayıp hesap yaparken

hem de nasıl kasıyoruz ben eşimi bile nasıl strese sokmuşum, öyle bir sokmuşum ki adam hiç birşey yapamaz oldu gülüyorum ama ağlanacak halim var yani

evet ya hesaplamasak bile farkında oluyoruz, beyini de durduramıyoruz ki... düzenli ilişki oluyorsa endişelenme tatlım zaten, illa ki yakalıyorsunuzdur.

slm arkadaşım cuman hayırlı olsun seninde biz kadınlardan korkulur valla ne dolaplar çeviriyoz sıkıntıları çözmek için biz olmasak erkeklerin aklıyla hiç bişe hallolmaz valla

sorma kuzum ya, bu ay olsun diye çok dua ediyorum. çünkü ilk evlendiğimizden beri hapla korunuyordum ben, ve eşim bana hep derdi ki, bana sürpriz yap ve hamile kal. derdim ki ona delirdin mi, hem nerden emin olucam gerçekten o an bebek istediğine, hem de bu iş tek başına yapılmıyor ki nasıl sana süpriz yapıyım...şimdi bu ay korunduğuma inanırsa gerçekten ve Rabbim hayırlı ve sağlıklı evladımızı bu ay nasip ederse, eşime gerçekten süpriz olur...hem nisanda evlilik yıldönümümüz var, şahane bir hediye olur...kurban olduğum Rabbim bilir tabi en doğrusunu...kısmet edeer inşallah

ayy hadi inş bacım inş olur bu aya hem kocişine süpriz olur hem sıkıntılarınızı atlatırsınız hemde evlilik yıldönümünüzde en güzel hediye olur inş inş inş

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]bir melek annesi,yeni kelebeğini bekleyecek
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]22 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]23 Şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]? Şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR][TR]
[TD]avniye
[/TD]
[TD]28 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]melis.ceren
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD]3 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8[/TD]
[/TR][TR]
[TD]7VerenGul
[/TD]
[TD]3 mart
[/TD]
[TD]umutlar nisana
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]4-6 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leylastn
[/TD]
[TD]4-5 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]11 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]11 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR][TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]15 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR][TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]29 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]3 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]4 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…