Sabredenler Kulübü 2012 :)

benimki gelecek bacım sabah kışkışladım ben onu şimdi çıkmış geliyormuş
ee bugün evde olduğuna göre bi süpriz yaptımı bari herifin bacım

tabiiiiiiiiii canım. boğazımıza kadar sürprize gömüldük görsennnnnn

gündüzün demirbaşı recsn gecenınkı ben offf kımsecıkler yok mu yawwww betsel bacım sen n eyapıyon senınde kocıs benım gıbı gece calışanlardanmı yoksa

aaaa niye kimseler yok topikte.nereye kayboldunuz kızlarrr.hayırlı cumalar herkese

hayırlı cumalar olsun kuzular.... Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine dularımızı kabul etsin inş...
dün gece saat 3 e kadar evde çalıştım sabah 8 de iş yerinde devam tam gaz işlerimi bitiremedim daha tabi 2 gün laklak ettim kk da işler kaldı şimdi canım çıkıyo allahtan laptopta çalışıyorumda evdede yapabiliyorum
dün giremedim mide bulantısından bu gün o ilaçdan içmedim glifor (diyabetik ilacı pcos lulara veriyomuş doktorlar) berbat bişi ama..
öyle işe 5 dk ara verdim topike bakayım dedim şimdi işe devam edecem aynı hızla haftasonum rahat geçsin hepinizi öptüm hoşçakalın bacılar...

ah kuzum senmi benmi bitanem arada bağırdım sana cadıcuk nerdesin sesimi duyda topiğe gel diye nasılsın bitanem

bende geldikçe seni sordum ama bi haber alamadım denkde gelemedik iim tatlım galiba çok kilo alıcam :2: aman olsun napim çokda yemiyom ama bünye müsait diğer türlü çok iim canım sen ansılsın neler yapıyon datlumm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…