Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm senin ne zaman bellli olcak tatlım cok merak ediyorum ve dua ediyorum

duların için allah razı olsun canım.benim için dilediklerinin kat kat daha iyilerini sana nasip etsin inşallah.canım işte aşılama olalı tam 1 hafta oldu.bat 16 mart.beklemedeyim anlican.bazen şeytan git ver kan testini varsa bişey sevin yoksa önüne bak diyo ama aldatıcı olur da boşuna umutlanabilirim diye tutuyorum kendimii...

oyy bitanem görüyorum yazılarını pc me virüs girmişti giremedim bikaçgun senın yazdıklarını telden takip etcem hemen telden giriş yaptım ama sen cıktın denk gelemedık al kuzum canın sağ olsun sağ salim şişkocuk yeğenim olsunn ondan sonra verirsin bende bebiş olmadan aldım 7-8 kilo p.tesi rejıme başlıcam bari bebeiş olmadan verim biraz kilo bizim halvet gunlerımız uğraşıyoruz be cnm Allah ne zmaan takdir etcez zamanını beklıyoruz

Amin cnm inşallah tatlım ama bekle bakalım kan verme erken zaten dinlen bol bol hayırlısı olsun inşallah

canım 16 marta çok var daha acele etme istersen sabırla beklemeye devam rabbim hayırlısıyla versin inş gönlündekini erkende öğrenince başka sıkıntılar oluyo akışına bırak tatlım hayırlısıyla olcak gibi geliyo bana bu ay...

valla tatlım önceleri çok darlandım kilo aluyorum die sonuçta şu sıralar aldığımı boşa alıyom ama boş verdim artık napim canımı kiloyla sıkamam hiç sevmiyomda tatlım kiloyu önceden yaşadım ben kilo problemi şimdi hiç istemiyom ama olsun napcam hamişim ben ver tatlım verebildin kada ben gibi olursan durmadan kilo alırsan vay halimize

iyi yaptın bitanem ooo şimdi onamı kafa yorcan stres yok yarasın mercimeğine ama benımde cok musait azcık ipin ucu kaçsın alıyorum hemen kılo yazda gelıyor hadı sen hamişsin benımkıler hepten boşu boşuna aşermelerin başladımı azcık nazlan kız kocişine

mercimeğim kocaman fasulye oldu tezesi ben tv de ne görsem canım çekiyo daha çok kociş napsın

doğru canım evet erkende öğrensem bu sefer daha önce de dış gebelik yaşadım ya yok b hcg yükseldi mi ?yok 2 günde 2 katı arttı mı?yok öle yok böle derken daha da bulantıcam kendimi ben biliyorumm.çok sabırsız biriydim ama bu bebeği beklerken sabrı öğrendim.allah demek ki bana da böle öğretiyo sabırlı olmayı.inşşalah içine doğduğu gibi olurrr.hayırlı bakalım.
Sende kiloyu falan takma kafana.bende çok yatkınımdır.en azından hastalıktan yada ne bilim hormon bozukluğundan değil ya?geçici 9 aylık bi süre sadece.ve sonunda allah nasip ederse en güzel mükafata kavuşacasın.
Beklenen gün gelecekse alınan kilolar kutsaldır

herkese hayırlı cumalar,
yeni hamile haberi var mı? bu hafta hiç burayı takip etme fırsatım olmadı.
ben de doktora gitmiştim haftaya yine çağırdı. sanırım bu ay da umutsuz vakayım kırmızılar gelecek...
ama bu ay sürekli yumurtalık ağrısı çekiyorum belim de cabası sanki kopacak. bari adet olacaksam olayım da belki bunlar rahatlar....

mercimeğim kocaman fasulye oldu tezesi ben tv de ne görsem canım çekiyo daha çok kociş napsın

anam oo fasulyeyi yirim benn kızz en iyisi tv yi yasaklasın sana yada reklam izleme tatlım bende normaldede cnm herseyı ister hamişken bende kendımı düşünemiyorum

hayırlısı olsun tatlım teyzesi bir merciğemiz daha var biliyomusun bilmiyorum ama en son hamişimiz kestaneşekerimiz

çok doru diyosun tatlım kutsal kilolar bunlar sabrı hepimiz öğrendik alhamdulillah sabrın sonu selamettir yawruumm

selamlarrr sinhusum hoş geldinn.... ve diğer kızlarrr

ahh ahhh bizde inş hamiş, göbiş, bebiş oluruzz

lahana dolması yapıyorum bende kızlarr ayyy yoruluyorum hergün mönü düşünmekten

herkese merhaba arkadaşlar, hayırlı cumalar...
kırmızıların üçüncü günündeyim...
ilk gün eşime inandırıcı olsun diye doğum kontrol hapımı içtim. dün akşam hapı yerinden çıkartıp attım, içer gibi yaptım yani
bakalım bu işi 19 gün daha sürdürebilecek miyim
fermiyi merak ettim ben ya, bugün doktora gidicekti...

evet canım bende merak ediyorum sorma :18:

evett çalışmalara tekrar başşlıcaz ama ben bu sefer rast gele düşünüyorum yahu çok kastığımı fark ettim günleri sayıp hesap yaparken

hb tatlım ahhh inşallah umudumuz 2012 ohh hamarat bacım ellerine sağlık bende ne yapcam akşama onu düşünüyorum sen bulup faaliyete gecmişssin bile

sende hoş geldin canım amin inş en kısa zamanda sağlıkla versin rabbim dee tatlım oldumu şimdi lahana dolması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…