Sabredenler Kulübü 2012 :)

çok güzel tatlım ben de öyleyim ARTIK..

ÜZÜLMEK YOKK hatta bu sabah kırmızılar bana günaydın dedi

yapılacak tek şey tevekkül... Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

hoşgelmiş sefa gelmiş kırmızıların benimkeiler geçen ay 29 günde gelmiş, bugün 27. gün..bakalım ne zamana teşrif ederler

ne biliyim Rabbim bana bu sabrı nasip etti bu ay...nisan mayıs aylarını çok severim zaten, üzülerek sıkıntırla zehir etmek istemiyorum. Ne zaman gelirse bebiş başımın üstünde yeri var

Rabbim eloserceye hayırlı zamanda, hayırlı sağlılı, eli yüzü düzgün bir evlat nasip etsin, tez zamanda sevindirsin
Bu arada fermicim, hani benim dua günüm 24 nisan ya, o gün benim 2. evlilik yıldönümüm

herkes nerede yaaaa?!
topik canlasın hadi bakalım...
nisan ayı geldi, bahar geldi, kıpırdayın kıpırdayın yaaaa

ben de kendi kendime konuşuyım bari
gebelik belirtim yok, hafif regl belirtilerim var...
bugün yarın lekelenme ya da direk kırmızılar başlar. ama moralimi yüksek tutuyorum...eşim iyi olsun da, bizler sağlıklı olalım da inşallah gelir bebişimiz.
haftasonu maşukiyede kahvaltı yaprık bir yerde, kars kahvaltısı imiş..şahaneydi, parmaklarımızı yedik

karnım sancılanmaya başladı hafif hafif... geliyorum diyor birileri
yaa kızlar neredesiniz ya, neden yalnız bırakıyorsunuz topiğimizi

slm canım ben ne zamandır fazla takılmıyorum topiğe.ama yazdıklarınızı okuyorum.bazen yorum yapmaya bile halim olmuyo.çünkü hep aynı şeyleri yazasım bile gelmiyor.aynı bekleyişler aynı zamanlar...hep aynı yaniiiii....okulda arkadaş hamile daha 2 ay olmuştu korunmayı bırakalı.geçen geldi haber veriyo öğretmenler odasındaaa.bizim kızlar hemen gözüme baktı napıyorum diyeee.içlerinden geldikleri sevinemediler bile ben varım diye.gidim rahat rahat kutlasınlar dedim bu seferde çekemedi olur diye gitmedi.daha ilk bebeği çok sevindim.ama boğazıma bir düğüm daha atıldı.ama ağlamadım ağlayamadım.o kadar çok ağladım ki 2,5 yıldır artık tepkisizleşmeye başladım galiba.artık bu tarz haberler duyunca boğazım düğümleniyo tepki veremiyorum.sen herşeyin en güzelini bilirsin yarabbi diyorum o kadar..belki de allah alıştırıyo yavaş yavaş.belki hiç olmicak o yüzden eskisi kadar etkinlenmemen için bi uyum süreci yazdı...kim bilir.?

anlıyorum canım benim, bazen bana da oluyor, okuyorum yazılanları ama yazacak birşey bulamıyorum. ben bu ay başlarken çok umutluydum. Eşime de süpriz yapıcam ya güya, herşey planlı. Ama kaçırdık yumurtlamayı. Bugün 27. günüm olmayacağını bile bile test yaptım ve tabi aldım babayı 1-2 saat sonra teste baktım, çizgi yok biliyorum ama hayal meyal çizgi kuruyor aklım bana, oynuyor resmen. Üzülmemeye söz verdim. Tabi ki hafif hafif regl sancım oldukça moralim bozuluyor ama hemen toparlıyorum kendimi. Kendine gel diyorum! Sen sabredeceksin ve kaderin konusunda teslim olacaksın. Dua edeceksin... Benim de aralıktan beri 5 ay oldu. Bakalım ne zaman gelir bebek. Abimin eşi, korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı. Pek inançlı bir insan da değildir ama verdi Rabbim. belki de duasını duymak istemediğindendir kim bilir... Hakkımızda hayırlısı olsun tatlım.

Ama burda sohbet aralıksız bebk olmak zorunda değil ki. Başka şeyler anlatalım, konuşalım...

selam kızlar,her zamankinden farklı bir adet geçiriyorum bugün 3.gün.Ve ağrısız sızısız az miktarda geliyor,sanırım havadan dolayı ya da bu ay az mı yumurtladık ne,dün akşam aşırı kasık ağrım vardı ve gece zor uyudum,sonra da şimdi çok gelmiştir diye lavaboya gittim,fakat sanki 4.gündeymişim gibi geliyor adet.Düne göre daha fazla ama,geçen aylarki gibi değil.

bana da 1 ay öyle olmuştu. adetimin 2. günü mü ne iş için şehir dışına gitmiştim. Normalde benim reglim 6 gün sürer, ilk 3-4 gün daha yoğun olur, giderek azalır. Ama o ay 2 günden sonra azaldı 4 günde falan da bitti. Bazen birşeylerden etkileniyor ama farkedemiyoruz

haklısın canm,neyden etkilendim anlamadm ama adetli miyim değil miyim anlayamıyorum.annem benim üstüne görerek hamile kalmış,o aklımda iki gündür.:18::18:

Günaydın panpişler hayırlı haftalar herkese...

Yaaa o kadar yoğunum ki anlatamam bu yüzden sadece takip edebiliyorum yazmaya pek fırsatım olmuyoo..
Ama ama amaaa baktımki sdtive'm kızmışş batları geçenlere hemen bi bilgi verim didimm

Canımm benim 28 marttı bat ama hala gelen giden yok inşallah ta hayra vesiledir.
Ben buay incir kürü yspmıştım bilmiyorum etkisimi yoksa yan etkisimi oldu.
Nasip olurda teşrif etmezse benimkiler cmt.yada pazar sabahı test yapmayı düşünüyorum.
Hayırlısı hakkımızda inşallah

raavis canımm seni cani gönülden tebrik ediyorum
Rabbim sağ salim kucağınızda göstersin inşallah.
Kız bu arada değerinde süper çıkmış maşallah ikiz falan olmasın..

Recsn canım sana da çok çok geçmiş olsun annen nasıl eşin nasıl oldu
Rabbim tez zamanda şifa versin ikinizede..

Love-love senden de güzel bi haber bekliyoruz
patlatıver şöyle en güzelinden en coşkulusndan bi haber be yavrummm..

Sdtive cimmm canımmm kırmızıları görmeden hiç bişi düşünme datlummm taammmııı.
Hayalimduam canımm ne desem boş bu ayda hayırlısı değilmiş demekki canım ne kadar üzülme desemde biliyorum onun pskolojisi çok farklı

Son düzenleme:
çok saçma ama öyle düşünüyorum,sanırım kafayı yedim,,,adetliyim işte adetli...hala daha bu düşünceyi kafamdan atamıyorum...çok kızıyıorum kendime,burada paylaşmak istedim....Adetim çok gelmiyr ama 3 gündür geliyor yani...Saçma düşünceden kurtarın beni...

haklısın canm,neyden etkilendim anlamadm ama adetli miyim değil miyim anlayamıyorum.annem benim üstüne görerek hamile kalmış,o aklımda iki gündür.:18::18:

hımmm anne görmüşse genetik olabilir bu tip şeyler. Ama ne yapmak gerekir bilmem. Bir 3-5 gün yakip et tatlım da, eğer şüphelendirecek şeyler olursa kan vermeye gidersin.

hııııh kalayı basınca nasıl da geliyorsunuz canım kırmızıların teşrif etmemiş olmalarına sevindim. Ben 4 gün geciksem kesin hamileyim derim çünkü bana hiç gecikme olmaz. Sen belki de kendini bildiğinden haftasonuna kadar bekleyecekmişsin. hadi inşallah güzel haberler verirsin bize.

kırmızılar yoldalar gibi ama bakalım. bu arada sol göğüs ucum ağrıyo ya ama tek taraflı, yani gebelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum ancak hastalık falan olması beni korkutuyor. Regl gelip geçer de bu ağrı geçmezse bir doktora görüneyim...

Hayalimduam canımm ne desem boş bu ayda hayırlısı değilmiş demekki canım ne kadar üzülme desemde biliyorum onun pskolojisi çok farklı

canım inşallah hamişsindir..ben bu ay da boş hayallerle başbaşa kaldım,artık kısmet bir dahaki aya....yumurtlama günü takibi fln yapmak da istemiyorum,adetimi 3 mayıs dedim..Öylesine kafadan salladım inan.

hımmm anne görmüşse genetik olabilir bu tip şeyler. Ama ne yapmak gerekir bilmem. Bir 3-5 gün yakip et tatlım da, eğer şüphelendirecek şeyler olursa kan vermeye gidersin.
eşime de söyledim bu durumu;adet oldun sonuçta,az ya da çok önemli değil,bir doktor edasıyla.
sonra ben de hak verdim,her geçen gün artarak devam ediyor,cmrtesi çok çok azdı,dün birz daha geldi,bugün de daha fazla,hem silince hem de normal olarak geliyor.
mevsimsel ya da bi şekilde o yüzden bir azalma vardır.

canım inşallah hamişsindir..ben bu ay da boş hayallerle başbaşa kaldım,artık kısmet bir dahaki aya....yumurtlama günü takibi fln yapmak da istemiyorum,adetimi 3 mayıs dedim..Öylesine kafadan salladım inan.

becerebilsek en iyisi o...ben zaten eşimle birliktelikte sıkıntı yaşadığım için önceki aylarda bu plana istesem de uyamıyordum. Eşimin tedavisi iyi gidiyor şimdilik. Böyle olursa bir sonraki ayda daha verimli çalışabilirz kısmet bakalım...

siz düzenli ilişki yaşadığınız halde yakalayamıyorsunuz bebişi, demek ki doğru zaman değil. Sen doktora gitmiş miydin yoksa randevu mu almıştın?

inşallah tatlım yaaaa.
ben bu ay takvimi falan kaldırdım masamdan çünkü son 4 aydırr deli gün hesaplama yok ilişkye girdiğim günleri işaretletakvimde kaç gün kaldı ay surm agrıdı göğsümmü sızladvs.vs. derken baktınm psikoloji gidiyo elden o yüzden bu ay saldım cayıra diye bi laf varya aynen öyleydi bakalım inşallah hayırlara vesile olur yaa inşallah.

çok büyük ihtimalle öyledir tatlım, düşünüp de daha fazla yıpratma kendini

randevuyu aldım tatlım ama taaaa 19'unda.Beklicez artık,ondan sonra da bana adetinin 3.gün gel fln der,yönlendirir herhalde.Bilemiyorum şimdi,biraz alakasız bir tarihte randevum var ama sağlık olsun.

inşallah canım,bu ay adet bitiminden bikaç gün sonra başlayıp,mayısa kadar hiçbişekilde hesaplama yapmadan yaşayacağım,inşallah başarırım..artık takvimlerden NEFRET EDİYORUM.

canım artarak devam ediyor şu an adetlisin.tamam düşünme arrtık öyle kendini de üzme yeter.bende aynıyım biliyosun benimkide bgn daha çok arttı.benimde eşim aynen senin eşin gibi söyledi oldun artık saçma saçma düşünme diyo.kimse anlamıyor bizi bol bol rabbimize dua edeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…