Sabredenler Kulübü 2012 :)

ay canım ya bu süreçler en çok bizi yıpratıyor. Rabbim de kulunun üzüldüğünü görüyordur. eni duymuştur tabi ki, O'nun duymaması mümkün değil ancak isyan gibi değerlendirilmemiştir inşallah sözlerin. Hem Rabbim çok affedeci ve merhamet edicidir. O senin sıkıntılarını da görüyor. Bunu kafana takma yani.

Hem psikoloji vücudumuzu çok etkiliyor. Bizi hasta etmeye de iyileştirmeye de yetiyor çoğu zaman. bu kadar gergin ve sıkıntılı olursan bebk tutunamaz, belki döllenemez bile. Daha sakin olmaya çalış sinhuscuğummm

önce duana amin diyeyim
ilk 3 ay çok önemli tabi ki, dilerim sorunsuz gidersiniz sonuna kadar. Yatıp dinlenebilme imkanını olması çok güzel. Ben hamile kalırsam da çalışacağım için bir yandan tedirginim. Sabah 8 çeyrek gibi çıkıyorum akşam 7de geliyorum evime...Allah yardımcım olsun

Selam canlarım iyiyim çok şükür valla hiçbir değişiklik yok aynen takılıyorum.. Saldım çayıra mevlam kayıra heheheh hala hamile değilim ama artık takmıyorum amaann napayım Rabbim oğluma uzun ömür versin başka birşey istemiyorum

Sizler napıyosunuz özlüyorum sizi de aslında arada girip bakıyorum yeni hamile haberi varmı diye sonra tekrar çıkıyorum

amin canım olur hayırlısıyla takma kafanı..
bende diyorum nerde bu kız..
esila_askin nerde onu da anlamadım görmüyorum hiç

valla kuzum bizde aynı devam halen tık yok devam gel arada sohbet edelim yahu

aaa hbkinci gelmiş gitmiş :44::44:
ben de işe daldım yazamadım kızlar kusuruma bakmayın...

İnşallah RAbbi'm çok bekletmeden kavuşturur bebişine....

ben de öyleyim hayalimduam...
bi de nasıl acıktım anlatamam. aslında öğlen güzel yemek yedim ama obur ben yine acıktım. zaten 62 kilo oldum. resmen 5 kilo fazlam var. Bu açlıkla ve pisboğazlıkla nasıl zayıflayacağımı da bilmiyorum açıkçası...uff ya ben de canı yemek istemeyenlerden ya da hemen doyanlardan olmak istiyorum

canım ya ben de aynıyım sen yine 5 kilo almışsın ben tam 10 kilo aldım...öğle yemeği yememe rağmen felaket karnım acıktı.diyet miyet bana küs,sürekli bırakıyorum.

canım ya ben de aynıyım sen yine 5 kilo almışsın ben tam 10 kilo aldım...öğle yemeği yememe rağmen felaket karnım acıktı.diyet miyet bana küs,sürekli bırakıyorum.

evlendiğim zamanki normal kilomdan 8 fazlayım aslında ama 5 vereyim yine de şükredicem... eşim hiç sesini çıkarmazdı ama artık beni beğenmediğini hissediyorum, kilolu değilsin biraz fazlan var diyor ama ben biliyorum gerçeği ama ben hep açım yaa nasıl zayıflarım böyle

Son düzenleme:
ayın 3ü 4ü gibi regl olucam ben herhalde o yüzden iştahım açık bu kadar...akşam yemeğimi 7de yiyebiliyorum ve saat daha 4buçuk, ağlıcam yaaaa
bitki çayı içsem tok tutar mı?

ayın 3ü 4ü gibi regl olucam ben herhalde o yüzden iştahım açık bu kadar...akşam yemeğimi 7de yiyebiliyorum ve saat daha 4buçuk, ağlıcam yaaaa
bitki çayı içsem tok tutar mı?

ne olur ne olmaz içme bitki çayı tatlım,ben de adet olduğum için çok acıkıyorum,öteki türlü ben adete yakın aşırı tokluk hissi oluyor,adet anında iştahım açılıyor.

of utu bitti geldim ama ben de bittim. biraz bir şeyler yiyip duşa girmem lazım ki anneme gideyim. oyle de uykum var ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…