- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.741
güzel anne adayları slmlar nasılsınız bakem ben bugun kötuyum ben hesap yapmıcam desemde eşim yapıyor kafayı yicem dun uykulu uykulu zorla halvet oldu bende sonrasında cok ağladım yeter artık bıktım ben dedım istemiyorum cocuk falan umrumda değil dedim bu sefer eşimde cok üzüldü off ya isyan mı etmiş oldum ne bilim Allahım inşallah duymamıştır dedim sonra dediğim laflara cok üzüldüm ama gercekten bıktım artık hesaptan kitaptan biz artık dün geceden sonra akışına bıraktık gercekten yıpratmıcam kendımı psikolojim bozuldu ne zaman olursa olur ne diyim yani
Canım yeni gördüm msj.ını. Valla isim için aklımızdan geçenler var ama çok odaklanmadım daha. Aslında ilk düşünülen şeylerden biri galiba ama 3 ayı tamamlamaya biraz daha fazla odaklanmış durumdayım. Çok şükür yolunda gidiyor,bol bol dinleniyorum. Hatta benim risk belirtilerinden sonra Dr. istrht edeceksin deyince ye - iç - yat moduna geçtim diyebilirim. Kilo almamak için dikkatli yiyip içiyorum tabi. Cinsiyet belli oluncada biraz daha isime odaklı çalışırım gibi geliyor :)
Rabbim inşallah tüm bekleyen arkadaşlarımıza nasip eder, dualarımdasınız.
ay canım ya bu süreçler en çok bizi yıpratıyor. Rabbim de kulunun üzüldüğünü görüyordur. eni duymuştur tabi ki, O'nun duymaması mümkün değil ancak isyan gibi değerlendirilmemiştir inşallah sözlerin. Hem Rabbim çok affedeci ve merhamet edicidir. O senin sıkıntılarını da görüyor. Bunu kafana takma yani.
Hem psikoloji vücudumuzu çok etkiliyor. Bizi hasta etmeye de iyileştirmeye de yetiyor çoğu zaman. bu kadar gergin ve sıkıntılı olursan bebk tutunamaz, belki döllenemez bile. Daha sakin olmaya çalış sinhuscuğummm
inşallah cnm Allahım biliyor içimi dediğin gibi gercekten bu süreç zor kendımızı yıpratıyoruz aman yeter dedim ya gercekten yoruldum yokk yokkk takvimm yok sğll kuzucuğum aslında hepimiz rahat olmamız lazım aslında ama yapamıyoruz işte
Selam canlarım iyiyim çok şükür valla hiçbir değişiklik yok aynen takılıyorum.. Saldım çayıra mevlam kayıra heheheh hala hamile değilim ama artık takmıyorum amaann napayım Rabbim oğluma uzun ömür versin başka birşey istemiyorum
Sizler napıyosunuz özlüyorum sizi de aslında arada girip bakıyorum yeni hamile haberi varmı diye sonra tekrar çıkıyorum
Selam canlarım iyiyim çok şükür valla hiçbir değişiklik yok aynen takılıyorum.. Saldım çayıra mevlam kayıra heheheh hala hamile değilim ama artık takmıyorum amaann napayım Rabbim oğluma uzun ömür versin başka birşey istemiyorum
Sizler napıyosunuz özlüyorum sizi de aslında arada girip bakıyorum yeni hamile haberi varmı diye sonra tekrar çıkıyorum
SELAMLAR BEN YİNE GELDİM...
psikolojmi düzelttim de geldim.artık tamamen kırmızılıyım ohhhhhhhhh
kimse yok mu yawsss....Azıcık laflayaydık iyiydi.
uzun zaman oldu girmeyeli sanrm bi sürü değişiklikler oldu hayatlarnzda bnm de oldu nisan itibariyle hamile kalmama dr um izin verdi:))) inşallah rabbim aynı acıyı ikinciye yaşatmaz umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin ben kaybetmiyorum inanıyorum ki kızım bana kardeşini yollacak ve boş kalan beşiğimiz dolacak...herşey gönlümüze göre olsun rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip eylesin(aminnnnnnnnnnn)
aferin sana
ben de hep birilerini bekliyorum tatlım ya sorma
iştesin değil mi sen de?
ben de öyleyim hayalimduam...
bi de nasıl acıktım anlatamam. aslında öğlen güzel yemek yedim ama obur ben yine acıktım. zaten 62 kilo oldum. resmen 5 kilo fazlam var. Bu açlıkla ve pisboğazlıkla nasıl zayıflayacağımı da bilmiyorum açıkçası...uff ya ben de canı yemek istemeyenlerden ya da hemen doyanlardan olmak istiyorum
canım ya ben de aynıyım sen yine 5 kilo almışsın ben tam 10 kilo aldım...öğle yemeği yememe rağmen felaket karnım acıktı.diyet miyet bana küs,sürekli bırakıyorum.
ayın 3ü 4ü gibi regl olucam ben herhalde o yüzden iştahım açık bu kadar...akşam yemeğimi 7de yiyebiliyorum ve saat daha 4buçuk, ağlıcam yaaaa
bitki çayı içsem tok tutar mı?
ne olur ne olmaz içme bitki çayı tatlım,ben de adet olduğum için çok acıkıyorum,öteki türlü ben adete yakın aşırı tokluk hissi oluyor,adet anında iştahım açılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?