Sabredenler Kulübü 2012 :)

günaydın canlar ayyy ilk hamişlerimizden kızımız haberi gelmiş canım arkadaşım elifim cadım Allahım sağ salim kucağına almaya nasip etsin pembiş pembiş giydir kuzucuğunu yaa daha dün gibi hamileliğine sevinirken şimdi cinsiyetini öğrendik cnm bizi bırakmadağın içinde ayrıca tşkler

ofluuu eskılerden arkadaşım 2.mucizen karnındadır inşallah cnm cok üzüldün sende inşallah sevınme zamanındır

cnm 1 gun etkılemez doğum kontrol hapı varyaaa senın bu ay kırmızıların gelmezse ben parti düzenlicem cnm sen yorulma hadi hayırlı haberlerini bekliyorum

kızlar şuan kimse yok ama okuyunca cvplarsanız sevınırım ben normalde 27 gunde adet olurum hiç sekmez bu yumurta akıda 12. 13. gelirdi normalde ve 27.gun adet olurdum gecen ay 14.gun uzayan akıntım geldı dedım 1 gun gec adet olurum heralde dedım 27 .gun akşamı adet oldum bugun 15.gunumdeyım ve bugun uzayan akıntım geldı şimdi ben 29.gunmu adet olcam 2 aydır neden ileri gidiyordur yumurtlamam bugun uzayan akıntım geldıyse bugun ve yarın önemlı gunlerım mı cok uzun oldu ama cvplarsanız sevınırım

cnm 1 gun etkılemez doğum kontrol hapı varyaaa senın bu ay kırmızıların gelmezse ben parti düzenlicem cnm sen yorulma hadi hayırlı haberlerini bekliyorum

ah tatlım keşke öyle olsa... 3 gün 3 gece şenlik düzenleriz burda Rabbim nasip etmiş olsa keşke...nasıl şükredeceğimi bilemem vallahi... ama kendimi kaptırmak istemiyorum ya, sonuçta hamiş olsam bu sabahki testte silik de olsa çıkmalıydı sanki... kısmet bakalım

kuzucum şimdi, bu bir iki aydır beslenme düzeninden bile etkilenebilir yumrtanın çatlayacağı zaman. o yüzden neden 1-2 gün geç diye endişe etme. Bne de hep 28-29 da olurdum. 26da olduğum ay oldu...normalde doktorlar, yumurta gelişip çatlayana kadar geçen süre herkeste ya da her ay değişebilir belki ama yumurta çatladıktan sonraki zaman herkeste aynıdır derler. 15 gün falanmış. O yüzden sen 29. gün adet olabilirsin bence de tatlım. yine de kesin öyle olur diye kendini şartlama

cnm valla pek akıl erdiremiorum ben o yumurtlama durumlarına çünkü bnmki hiç düzenli olmuyo ama bildiğim bişey var değişiklik gösterebiliyor günlerin. sen bence adet gününü bekle ve bu günlerini de iyi değerlendir ama bu günlerinle sınırlı kalma adetine 2-3 gün kalana kadar çalış...

kızlar bnm kafam yine fena halde karışık.
biri bana yardımcı olabilir mi..

öncelikle bu ay klomen+çatlatma iğnesi uyguladık.iğneden 1 gün sonra yumurtlamam oldu..o günleri de iyi değerlendirdik.
şimdi bnm 2-3 gündür göğüslerim fena halde acıyor..bndeki hamilelik belirtilerinden biriydi bu..

iğneden sonra ilaç verdi bana doktor bu ilaç bittikten sonra 3-5 gün içinde adet olursun olmazsan hamilesin dedi..ve ilaç biteli 2 gün oldu ama ben sabırsızlıktan ve meraktan ölücem..test yapmaya da korkuorum bu ay fena halde umutlandım çünkü..

sizce test yapsam çıkar mı?

tünaydın kızlar.nasılsınız.bugün güzel haberler almaya geldim ama ne oflu ne de love _love gelmemiş.ne zaman gelecekler doktordan acaba .inş güzel haberler getirirler bizlere

kaç gün geçmiş şüpheli ilişkiden sonra?

12 gün ve fazlaysa kanda çıkabilir

yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti tatlım.14 gün filan geçtiyse çıkabilr.tabii ki en net kan testinde belli olur.hadi bakalım inş sende hamişsindir kuzum

tünaydın kızlar.nasılsınız.bugün güzel haberler almaya geldim ama ne oflu ne de love _love gelmemiş.ne zaman gelecekler doktordan acaba .inş güzel haberler getirirler bizlere

oflu test sonucunu 1 gibi almaya gidecekti. henüz gidip gelmemiş olabilir. love_love saat vermemişti o yüzden ben be bilemiyorum. merakla bekliyorum ikisini de.

sen nasılsın betslciğim?

şaşkınanne bana mesaj yazmıstı ama kutusu doluymus cevap veremıyorummm

buraya geelrse öpüyom onu kutusunu boşaltsın çöp günü bugun eheueheu

kızlar merhaba bu arada ara ara girip foruam bişiler karalıom ama işler cok yoğun bıldıgın afakanlar bastı

Wc bile zor gidiyorum heaa :) bi de hamile gibi hissetmeyen ama hamileyımdır ınsallah yeuu kırmızı da bana hiç yakısmıyo

diyen varsa bilsinler ki ben de öle diyorum

iş bu yazdıklarım kafa karışıklıgımın belirtisi olup ayrıntılar ekte anlatılmıştır

kaç gün geçmiş şüpheli ilişkiden sonra?

12 gün ve fazlaysa kanda çıkabilir

cnm iğnenin 13.günü tam sınırda galiba..zaten en geç de cuma adet olmam gerek.. kan testi yaptırmak da istemiorum bizim burda poliklinik sadece pozitif yada negatif olduunu gösterio değer vermio..sinir oluorum bnde bi de adam gelip sonucunuz negatif pat diye söylüo..ağzına bitane vurasım gelio :))

gebelik testinde bi şansımı deesem mi acaba..

yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti tatlım.14 gün filan geçtiyse çıkabilr.tabii ki en net kan testinde belli olur.hadi bakalım inş sende hamişsindir kuzum

yok cnm daha o kadar olmadı 12 gün geçti sanırsam..
İnşallah artık bişeyler vardır ya bu ay hiç olmadığım kadar umutlandım ben eşim annem çevremdeki herkes..hatta annem saçlarımı bile boyattırmadı ben hissediom bebek var diyo..
çıkmazsa gözüme gözükmesin zaten:))

biliorum ya karışığım çok bi yanım yok dio kendini kaptırma diğer yanım da test yapmak için çıldırıyo :))

oflu test sonucunu 1 gibi almaya gidecekti. henüz gidip gelmemiş olabilir. love_love saat vermemişti o yüzden ben be bilemiyorum. merakla bekliyorum ikisini de.

sen nasılsın betslciğim?

iyiyim tatlım.aynı devam hayata işte.sen nasılsın.kırmızılar gelmemiş hala ayy bi de hamile olduğunu öğrenirsek süpppeerrr olur

ama hemen bi ci-ee diyip kaçmışsın ayşecim yaaa...ben de sendenim tatlım, bugün yarın bat, ama ben nedense hamile olduğuma inanmak istiyorum. hem de sabah yaptığım ve kockaca tertemiz tek çizgi çıkan gebelik testime rağmen Rabbim sonumu hayretsin ne diyim ben

canım eğer kan testi yaptırman bu kadar sinir bozucu ise bence de gitme. idrar testinde şansını deneyebilirsin tabi ki, bak ben 3 gündür deniyorum, ve bugün 28. günüm ve babayı alıyorum ama sabah idrarınla yap muhakkak, sakın şimdi yapma...ya da 4-5 saat hiçbirşey içmeden tutableceksen çişini öyle yap

sen en iyisi bekle tatlım.geç olsun temiz olsun.acele işe şeytan karışır.(bu arada atasözlerini de sıraladım)günün geçtiğinde inş güzel haberi alırız.sevincini paylaşırız burda

sen en iyisi bekle tatlım.geç olsun temiz olsun.acele işe şeytan karışır.(bu arada atasözlerini de sıraladım)günün geçtiğinde inş güzel haberi alırız.sevincini paylaşırız burda

iyiyim tatlım.aynı devam hayata işte.sen nasılsın.kırmızılar gelmemiş hala ayy bi de hamile olduğunu öğrenirsek süpppeerrr olur

çok isterim birtanem bebişi, Rabbim biliyor ya... ama kırmızıların gelmemesi normal şuan için, ben geçen ay da 29 günde olmuştum. üstelik bu ay 1 kere hap kullanmıştım. yani bat geçmiş sayılmaz henüz. üstelik 2 gündür sabah yaptığım testlerde de hiç birşey çıkmadı. yani pozitif şeyler hissetsem de aslında durum öyle değil. Dün ufak ufak regl sancım vardı. bugün de bir ara olur gibi oldu. Yani kaptırmıyorum kendimi. Ama demiştim ya söz verdim. Kırmızılar gelse de üzülmeyeceğim Rabbim sabrımı verecek inşallah

çok isterim birtanem bebişi, Rabbim biliyor ya... ama kırmızıların gelmemesi normal şuan için, ben geçen ay da 29 günde olmuştum. üstelik bu ay 1 kere hap kullanmıştım. yani bat geçmiş sayılmaz henüz. üstelik 2 gündür sabah yaptığım testlerde de hiç birşey çıkmadı. yani pozitif şeyler hissetsem de aslında durum öyle değil. Dün ufak ufak regl sancım vardı. bugün de bir ara olur gibi oldu. Yani kaptırmıyorum kendimi. Ama demiştim ya söz verdim. Kırmızılar gelse de üzülmeyeceğim Rabbim sabrımı verecek inşallah

yok yaa hayatta tutamam ki en iisi yarın sabah yapim bn testi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…