- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.801
kızlarr iyi akşamlar ben geldimm eşim işten geldi hayatımm benim yine uzayan akıntım gelmiş dedim :)) beni direk yatağa götürdü :d işimizi garantiye alalim dedi allahım nasıl deli oluo baba olmak için allahım babalık özlemiş çektirmesin eşlerimize tez zamanda evlat müjdesi ile mutlu olsunlar inş aminn!!!
Neyse esas mevzu arkadaşlarda geçenlerdede yazmıştım gülmüştükte biraz çok özür dilereyek affınıza sığınarak eşimle beraber olduk ben yarım saat uzandım kalktımm ne çamaşırım nede beyaz çarşaf ıslanamış eşimin spermlerin gelmesi gerekenin bir kısmı yine gelmemiş :s yanlız çarşaf kahve rengi bir leke olmuşş :s öle bir akıntı akmışşş bu 2. Oldu geçende akmadı nereye gidio bu spermler yahu çıkmazdan alla alla yok benimki boşalmıyormu dicem ama çok istekliydi 5 gündür beraber olmuyordukk baya istekliydi :s kafam karıştı yine yaaa :)
inşallah kuzuumm inşallah herşey güzel olur iyi şeyler duyarsınfermicimm inş. hayırlı zamanda gelir bebişş
bu ay randevu alacağız inş sonuçlar da temiz olur
anladım canım çalış bakalım sen :))))
kırmızılardan haber yok.
Sağlık ocağına kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak.
Dün akşam test yaptım silik çıktı.
Ateşim 36.7
ovucan kopkoyu
bakalım yarın ola hayrola
tekerlemeni okudum kuzucumm
Harikaaa
inş cnm yaa kendimide çatlatım sizide walla yarın kurtulak bu meraktaan neyse çıksın ortaya :)inşallah kuzuumm inşallah herşey güzel olur iyi şeyler duyarsınDualarım seninle canım bacım
kızlarr iyi akşamlar ben geldimm eşim işten geldi hayatımm benim yine uzayan akıntım gelmiş dedim :)) beni direk yatağa götürdü :d işimizi garantiye alalim dedi allahım nasıl deli oluo baba olmak için allahım babalık özlemiş çektirmesin eşlerimize tez zamanda evlat müjdesi ile mutlu olsunlar inş aminn!!!
Neyse esas mevzu arkadaşlarda geçenlerdede yazmıştım gülmüştükte biraz çok özür dilereyek affınıza sığınarak eşimle beraber olduk ben yarım saat uzandım kalktımm ne çamaşırım nede beyaz çarşaf ıslanamış eşimin spermlerin gelmesi gerekenin bir kısmı yine gelmemiş :s yanlız çarşaf kahve rengi bir leke olmuşş :s öle bir akıntı akmışşş bu 2. Oldu geçende akmadı nereye gidio bu spermler yahu çıkmazdan alla alla yok benimki boşalmıyormu dicem ama çok istekliydi 5 gündür beraber olmuyordukk baya istekliydi :s kafam karıştı yine yaaa :)
inşallah kuzuumm inşallah herşey güzel olur iyi şeyler duyarsınfermicimm inş. hayırlı zamanda gelir bebişş
bu ay randevu alacağız inş sonuçlar da temiz olur
inşallah kuzuumm inşallah herşey güzel olur iyi şeyler duyarsındualarım seninle canım bacım
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Nerdesin kız sennn
inş cnm yaa kendimide çatlatım sizide walla yarın kurtulak bu meraktaan neyse çıksın ortaya :)
ayyy hadi hayırlısı hamilesin inşş silik çıkmışş daha çok yeni demekki gebelikkk bebeğin seninledir inş :) aminnnnnnnnn şimdiden tebrikler cnm bende yarın dr. Gidicem adetim 12 gün oldu gelmedi gelicek gibide değil vajinam çok yumuşak bir halde bakalımm bende test yaptım ilk test silikten 2 tık daha gözle 1 mt uzaklıkta görülücek kadar belirgin çıktı 2. Testte negatif çıktı bir dahada yapmadımm bakalım yarın gideyim artık dr. :) bende inş güzel haberler veririm topiğin ayağımızı sürteriz herkez patır patır dökülür hamişler topiği yaparız sonraa :)
kuzum yaaa o durum bende de olmuş dah aönce bir kısmı içerde kalıyo bir kısmı dışarı kaçıyodu ben de şaşırıyodum ama sorun yok o sanırım çişimizle çıkıyo geriBelki de yuva kurmuşlardır oraya veee orada bekliyolardııııırrr Bir de kahve lekelenmen oluyorsa bu gebelik olup olmadığını öğrenmeden bi daha bişi yapmayın kuzum ne olu ne olmaz adet olacak olsaydı sanırım öncekinde devamı gelirdi dikkat et lütfen kuzum
Inşallah kuzuumm inşallah herşey güzel olur iyi şeyler duyarsınDualarım seninle canım bacım
inşallah tebrikler boşa gitmez canım yaa..
Sende yarın doktordan bebeğini görüpte gelirsin inşallahh
Bu ay herkes hamişşş olsunnnnnnnnn
ayy sen benim kocişi görsen her fırsatı değerlendirmek istioo ilk 1.5 sene aman aman diyip kaçıryorduu şimdide 4 aydır çocuk die deli oluyorrr :)) onu böle hevesli gördükçe midemde kelebekler uçuşuo sankii :))
yarın gidip görcemm bakalımmm var mı yok mu cnmm :)
gitmez gitmezz silik gördüysennn inş hamilesin allahın izniyleeinş yarın sevinçli haberlerler dolar burasıııı amin amin aminnn yarabbim :) ben bu ay rüyamda bebek odası hazırlıyordum testte 2 çizgi gördüm sonrada lekelenmee sıraylaa :) bilinçaltı yada işarett iinş :)
love_love
ayyyy hadi valla meraklandıkkHamiş hamiş gel emii
kısslaaaaaaaaaaaaarrrr ben kaçar kociş pataklicek yoksaHadi hepinizi öptüm iyi geceleeeeeeeeeeerrrrrrr geç saatte belkim bir bakar kaçarım hepinizee ça çaaaaaaaaaaa
kısslaaaaaaaaaaaaarrrr ben kaçar kociş pataklicek yoksahadi hepinizi öptüm iyi geceleeeeeeeeeeerrrrrrr geç saatte belkim bir bakar kaçarım hepinizee ça çaaaaaaaaaaa
görüşürüzz tatlımmm
ben çıkayım tatlılarım meyve yiyeceğiz de ayıptır söylemesi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?