Sabredenler Kulübü 2012 :)

fermicimm inş. hayırlı zamanda gelir bebişş

bu ay randevu alacağız inş sonuçlar da temiz olur
inşallah kuzuumm inşallah herşey güzel olur iyi şeyler duyarsın dualarım seninle canım bacım

ayyy hadi hayırlısı hamilesin inşş silik çıkmışş daha çok yeni demekki gebelikkk bebeğin seninledir inş :) aminnnnnnnnn şimdiden tebrikler cnm bende yarın dr. Gidicem adetim 12 gün oldu gelmedi gelicek gibide değil vajinam çok yumuşak bir halde bakalımm bende test yaptım ilk test silikten 2 tık daha gözle 1 mt uzaklıkta görülücek kadar belirgin çıktı 2. Testte negatif çıktı bir dahada yapmadımm bakalım yarın gideyim artık dr. :) bende inş güzel haberler veririm topiğin ayağımızı sürteriz herkez patır patır dökülür hamişler topiği yaparız sonraa :)

kuzum yaaa o durum bende de olmuş dah aönce bir kısmı içerde kalıyo bir kısmı dışarı kaçıyodu ben de şaşırıyodum ama sorun yok o sanırım çişimizle çıkıyo geri belki de yuva kurmuşlardır oraya veee orada bekliyolardııııırrr bir de kahve lekelenmen oluyorsa bu gebelik olup olmadığını öğrenmeden bi daha bişi yapmayın kuzum ne olu ne olmaz adet olacak olsaydı sanırım öncekinde devamı gelirdi dikkat et lütfen kuzum

fermicimm inş. hayırlı zamanda gelir bebişş

bu ay randevu alacağız inş sonuçlar da temiz olur
inşallah kuzuumm inşallah herşey güzel olur iyi şeyler duyarsın dualarım seninle canım bacım

inşallah tebrikler boşa gitmez canım yaa..
sende yarın doktordan bebeğini görüpte gelirsin inşallahh
bu ay herkes hamişşş olsunnnnnnnnn

ayy sen benim kocişi görsen her fırsatı değerlendirmek istioo ilk 1.5 sene aman aman diyip kaçıryorduu şimdide 4 aydır çocuk die deli oluyorrr :)) onu böle hevesli gördükçe midemde kelebekler uçuşuo sankii :))
yarın gidip görcemm bakalımmm var mı yok mu cnmm :)

inşallah tebrikler boşa gitmez canım yaa..
Sende yarın doktordan bebeğini görüpte gelirsin inşallahh
Bu ay herkes hamişşş olsunnnnnnnnn

gitmez gitmezz silik gördüysennn inş hamilesin allahın izniylee inş yarın sevinçli haberlerler dolar burasıııı amin amin aminnn yarabbim :) ben bu ay rüyamda bebek odası hazırlıyordum testte 2 çizgi gördüm sonrada lekelenmee sıraylaa :) bilinçaltı yada işarett iinş :)

ayy hadi bakalım güzel olsun herşey inşaallaaahhhhhhh

kısslaaaaaaaaaaaaarrrr ben kaçar kociş pataklicek yoksa hadi hepinizi öptüm iyi geceleeeeeeeeeeerrrrrrr geç saatte belkim bir bakar kaçarım hepinizee ça çaaaaaaaaaaa

inşallahhh canımmmmmmmmmmm

love_love

ayyyy hadi valla meraklandıkk Hamiş hamiş gel emii

ağlaya ağlaya gelmiyimde hehe gerçi bu ay çok rahattı kafammm bir hafta geçikti tınlamadım yine geçikmiştir yarın öbür gün gelir kırmızılar dedim ama yok anam hiç gelicek gibi değil :) yarın öğlen giderim öğleden önce kalkamıyorum çok uykucu oldum bu aralar :) kızkardeşimle konuştuk onunda 2 çocuğu var en küçüğü 2 yaşında diğer 4 allah bağışlasın bizlerede nasip etsin 2 hamişliğinide doğurana kadar hiç anlamadık :) ilk ayından itibaren ne midesi bulandı ne kustu ne tiksindi ne aşerdi ne uyudu sıradan insan gibiydi doğurana kadar maşallah halı çırptı :) annemde öleymiş dokuz ay halı çırpmış camlara çıkıo temizlik yapıyormuşş kimse hamilesin demezmiş inş bende onlara çekmişimdir hiç belirtim yok bacım dedim tamam benimde 2 hamileiğimdede göğüslerim oram buram hiç ağrımadı bacımm bakalımm yinede umutlanmak istemedim :)

kısslaaaaaaaaaaaaarrrr ben kaçar kociş pataklicek yoksa hadi hepinizi öptüm iyi geceleeeeeeeeeeerrrrrrr geç saatte belkim bir bakar kaçarım hepinizee ça çaaaaaaaaaaa

görüşürüzz tatlımmm

ben çıkayım tatlılarım meyve yiyeceğiz de ayıptır söylemesi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…