Sabredenler Kulübü 2012 :)

Benim aşk hikayem biraz kızıl biraz maviydi karışık yani benim görümcem amcamın oğlunun eşi onlar evlendiğinde eşimi görmedim gördüysemde hatırlamadım ben kayınbabam için dua ettiğimi hatırlıyorum allahım ne güzel bana da böyle bir baba nasip et ne kadar şanslılar demiştim dua kapılarım açıkdı galiba ondan sonra yıllar geçti tabi ben eşim cep numarasını buldum mesaj attım ona ama o başka memlekette okuyodu beni de hiiç görmedi ve bilmiyo mesajıma cevap verdi bir iki üç beş derken aramızda bir elektriklenme olmadan sanırım birbirimizi de görmeden 3 yıl kadar mesajlaştık sonra memlekete dönünce yüz yüze görüşmeye kara verdik görüştük dördüncü görüşmemizin ardından bir gece nette yazışırken bana seldam olur musun dedi ben de sen iste yeter ki dediiiimmmm 3 yılda öyle konuştuk bir birimizi daha iyi tanıdıkça anladık ki biz birbirimiz için varolmuşuz şimdi birimizden ayrı geçen günlerin acısını çıkarıyoruuzzz

kuzum seni de göremiyorum n ezamandır hoşkimi görüyorum ki ne zamndır neyse geçecek bugünler de geçecek biliyorum ama artık biran önce geçse dimi yahuu hadi banalım kuzum hayırlı haberle gel bize inşalah sağlıkla al bebişini kucağına bugün pazara gittim sanki şimdiye kadar hiç görmemiş gibi hep gözüme bebk kıyafetleri çarptı benim bebeğim için aldığım kıyafetten de vardı orda

aynen görüşemiyoruz bebeğim.
inşallah canım
RABBİm herkese nasip etsin inşallah...
bende hep bebek kıyafetlerine bakarım özellikle kız..
çok tatlılar yaa minicik şeyler :)

aynen görüşemiyoruz bebeğim.
inşallah canım
RABBİm herkese nasip etsin inşallah...
bende hep bebek kıyafetlerine bakarım özellikle kız..
çok tatlılar yaa minicik şeyler :)

he yaa sıpaların herşeyi çok güzel allahım hapimize hayırla nasip etsin

huuu gece bekçisi geldiiiii... annemlerden geldim bizim yan komşunun çok dadlu bi veledi var gelip kapımı tekmelemiş sevgilim aç kapıyı diye bağırmış apartmanı ayağa kaldırmış velet babası kocişimi aradı allah aşkına yakın bi yerdeyseniz gelin dedi 2 yaşında veee bana aşık ona kinder süprüz çikolatasını verdim bu saate kadar gelmemi beklemiş allahım onunla saatlerceoynayabilirim içimde ona karşı farklı bi sevgi var.. gelip pc açtım kimse yok saate baktım oooo geç olmuş bende yatim bari dedim.... herkese güzel rüyalar hayırlı rahat uykular....

Son düzenleme:

kuzum bnm allah razı olsun ne güzel dualar etmişin rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin ve bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş yavrunu... bana dünyanın en güzel şeyi nedir deseler içimdeki bebeğimin hareketlerini hissetmek derdim bi kaç gündür net olarak hissediyorum bebeğimi yok böle bi mutluluk daha .. o yüzden çok dua ediyorum bebek isteyenlere rabbim bu mükemmel duygudan mahrum etmesin hiç bi kadını hamileliğimin başlarındaki duygu onu hissedince 2 ye katladı resmen şimdi hep onunlayım sürekli tepikliyo beni dualarım her zaman sizlerle rabbim eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat nasip eder inş her birinize...

aaa benim eşimde öğrenmeyelim süpriz olsun diyodu ama ben alışveriş yapacağım için dayanamadım doktora sölersen sölemez sana büyük ihtimal tatlım hayırlısı olsun inş ha kız ha erkek hiç farketmez ikiside evlat sonuçta... daha hamileliğin çok yeni kendine dikkat et bol bol dinlen tmm mı

günaydın kızzlaaar hepinize hayırlı cumalar akşam harika bi sohbet dönmüş,zevkle okudum,bebiş hariç sizlerden farklı şeyler okumak hoşuma gitti kıskandım ben de yazcam aşk hikayemi

biz eşimle 6 senedir beraberiz,bunun 4 senesi sevgili olarak 1,5 yıldır da evli olarak geçti.biz de çok zorluklara göğüs gererek evlendik,eşimle aramda 15 ten fazla yaş farkı var,o yüzden her iki tarafın ailesi de karşı çıktı,ayrılmayı denedik,başaramadık,herkese göğüs gerdik,işitmediğimiz laf kalmadı,baktılar ki kararlıyız birbirimizden başka kimseyi gözümüz görmüyo,mecbur herkes ikna oldu..şimdi o eşimle bana söylemediği lafı bırakmayan,görümcem,babam,annem,abim..herkes bin pişman şimdi,hepsi de özür dilemişlerdir bizden aslında benim yaşım genç,eşim 40 ına yaklaşıyo ben onun için acele ediyorum bebiş için,aslında o hemen istedi ben hazır değildim,çok zorluk çektim,zor kavuştum aşkıma,onu bi bebekle bile paylaşamazdım(çok bencilim dimi:) neyse şimdi istiyorum işte umarım rabbim daha fazla aratmaz bide eşimi kaybetmekten çok korkuyorum,hani o benden çok büyük ya,hep dua ediyorum "allahım eşimle çocuklarımı büyütüp,onlara sağlıklı iyi birer gelecek hazırladıktan sonra,torun falan görmesem de olur,eşimi benden ayırma,birlikte al bizim canımızı" diye.

allah hiç birimizi ayırmasın,sevmek,sevilmek,eş olmak kadar güzel bişey yok,her gün şükretmeliyiz allahımıza,allah onları başımızdan eksik etmesin

yavrum benm,eltimin oğlu da bana karşı öyledir,ama şimdi büyüdü artık çok utanıyo,fazla yanaşmıyo

ayy hepinizin hikayeleri de efsane niteliğinde maşallah rabbim nazardan saklasın sdtive bacımmmm biz de eşimle fanatik fenerliyizzzzzz

kızlar günaydın :) kahvaltımı yaptım geldiim :)
ay halen su reglım baslayamadı basımda çatlıo agrıdan
ne alakası varsa regl gelmedıkçe basım agrıyo

ecmaın canım Allah razı olsunn :) ayy tekmeler basladımı daha 18 haftalık şimdi mini mini onun tekmeleri annesi sen
bi de büyüdükçe gör abbov messi gibi ortasahadan şutu çektımı direk göbek değiline eheueheu
ayy çok pis tekmeliyolar kız bi de ayagını da dayar 20-22 haftalarda ınsallah onu daha ıyı hıssedersın ayagını dayar gernir böle
o zaman zaten gerınınce hıssedıosn karnında gerıldıgı ıcın ayagını gıdıkla hop kacıo eheheh :) haftalar gectıkce guclenıo
ben 28. haftaya kadar gordum ama kzıkardesımın bebısı yanı elif :) son hafta fena tekmelıodu göbeği sallanıodu kardesımın ehehehe :)
şimdi de az değil cadıııı amın canım amınn sağlıkla nasıb olsun hepımızee ınsallah :)

canım Allah ayırmasın sizi de :) sağlıkla mutllukla ınsallah cocuklaırnıza torunlarınızıda beraber görün :)
krokun anlaşılabilir bişey aslında ama canım ömür bu belli olmaz belki onun ömrü daha uzundur bizim de eşimle aramızda 4-5 yaş
var bazen ben bile düşünüyorum öle bşeyi kaybetme korkusu bu aslında yaşla çok alakası yok...Allah eşlerımızı bzıe bagıslasın
her ömrün bi sonu var hayat bu ama sen üzülme ve tadını cıkarmaya bak..

günaydın herkese hayırlı cumalar...dünkü sohbet herkesin hoşuna gitmiş. eh konuyu açan kişi olarak benim de hoşuma gitmedi değil bu tepkiler ara ara topiğe böyle şeylerle renk katmak güzel oluyor...sizden de bu tip ataklar bekliyorum hanımlar
ben 4 gözle kırmızılar gitsin diye bekliyorum. bugün 4. günüm...

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün betsel arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

kızlar ben 12. gün tahşil yaptırdm bcg 0 ,1 çıktı maalesef hamile değilim ama annemler çok erken olduğunu belkide hamile olabileceğimi söylüyorlar bense artık yıkılmış durumdayım gece 5 de yumurta çatlarken yaşadığım ağrıyla uyandım bilmiyorum ne yapıcam lütfen banada dua edin

yumurtanın çatlamısından sonra ki 12. gün ise bahsettiğin, kanda çıkması gerekirdi evet, ama yine de bellki olmaz Allahın işi, siz kendinizi çok kaptırmayın ama, etrafın söylediklerine de kulağınızı ytıkayın. Hakkınızda hayırlısı olsun

günaydın cnm evet konu meme ve kalçaydı bide baktık aşk hikayelerimizi anlatmışız.... eskileri hatırlamak güzeldi... nede olsa bizimde sevgili olmamızın üstünden 5 evlenmemizin üzerinden 3 yıl 2 ay geçti hehheheh nostalji yaptırdın bize kuzum....

haklısın bende ilk gün beynimde bitirdim bu ay ama gece sancım olunca bilemedim tam çatlama ağrısıydı acaba değerlendirsemmi belki yumurtamdır offff çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…