- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.961
çok şükür kuzum sen iyi ol da
kuzum seni de göremiyorum n ezamandır hoşkimi görüyorum ki ne zamndırneyse geçecek bugünler de geçecek biliyorum ama artık biran önce geçse dimi yahuu hadi banalım kuzum hayırlı haberle gel bize inşalah sağlıkla al bebişini kucağına bugün pazara gittim sanki şimdiye kadar hiç görmemiş gibi hep gözüme bebk kıyafetleri çarptı benim bebeğim için aldığım kıyafetten de vardı orda
aynen görüşemiyoruz bebeğim.
inşallah canım
RABBİm herkese nasip etsin inşallah...
bende hep bebek kıyafetlerine bakarım özellikle kız..
çok tatlılar yaa minicik şeyler :)
canım lütfen üzülme seni çok iyi anlayabiliyorum
şubat ayında ben de olmuyo olmuyo diye cok ağlamıstım ve hamıleymısım meger o ay
yanı ınsan kendısını cok kötü hıssedıyo bılıyorum ınana ben de devamlı bebek düşünüyorum ama kısmet canım
lütfen üzülmemeye calıs senı ne rahatalatacaksa onu yap...
canım bi kızçen olcakmış ne güzel tatlı mı tatlı güzeller güzeli bi kızın olur inşallah
sağlıklı hayırlı bi evlat olur ınsallahh :)
bak kafana o tarihleri takma lütfen, burada kaç kişi aynı şeyi söyledi. tarihleri tutturamadan bile hamile kalınabiliyor. bunun garantisi yok yani :)
Rabbim sana ne güzel bir kız nasip ediyor maşallah barekallah! Ben cinsietini öğrenmek istemiyorum ama nasıl olacak o iş? kesin ultrasonda falan söylenecek. doktorla pazarlık yapmayı düşünyorum :)
inşallah doktor sana güzel haberler verir! müjdeler getirir!!!
huuu gece bekçisi geldiiiii... annemlerden geldim bizim yan komşunun çok dadlu bi veledi var gelip kapımı tekmelemiş sevgilim aç kapıyı diye bağırmış apartmanı ayağa kaldırmış velet babası kocişimi aradı allah aşkına yakın bi yerdeyseniz gelin dedi 2 yaşında veee bana aşıkona kinder süprüz çikolatasını verdim bu saate kadar gelmemi beklemiş allahım onunla saatlerceoynayabilirim içimde ona karşı farklı bi sevgi var.. gelip pc açtım kimse yok saate baktım oooo geç olmuş bende yatim bari dedim.... herkese güzel rüyalar hayırlı rahat uykular....
bayıldım ikinizin de hikayelerine ve dileklerine...Allahım nazarlardan saklasın, yuvalarınızdan huzuru eksik etmesin, hayırlı evlatlar versin inşallahBiz de üniveristede tanıştık, ikimiz de koyu fenerbahçeliyiz, takımımızın bir maçında aşık olmuştum ben ona meğer o da beni beğeniyormuş ama yakın bir arkadaşı bana aşıkmış... eşime anlatıyormuş beni. ortak arkadaşlarımız benim ona ilgimden bahsetmiş ama arada arkadaşı var diye ses etmemiş önce...sonra ne olduysa o yaklaştı bana...2003 mayıstan beri beraberiz...beraber büyüdük resmen...zorluklar atlattık biz de, mezzuniyet sonrası bazı ideallerimden fedakarlık etmem gerekti aşkım için ama olsun, sonuçta sevgi emek ister değil mi?... Allahıma çok şükür bugüne kadar büyük sıkıntılarımız olmadı, ne aramızda ne ailelerimizle... hala ilgisi biraz eksilse üzülürüm kızarım, dünkü sevgililer gibi... hala iltifat ilgi beklerim... çok seviyorum onu...Rabbim uzun sağlıklı ömür versin bize beraber..3 tane de evlat versin sağlıklı...
kuzum bnm allah razı olsun ne güzel dualar etmişin rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin ve bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş yavrunu... bana dünyanın en güzel şeyi nedir deseler içimdeki bebeğimin hareketlerini hissetmek derdim bi kaç gündür net olarak hissediyorum bebeğimi yok böle bi mutluluk daha .. o yüzden çok dua ediyorum bebek isteyenlere rabbim bu mükemmel duygudan mahrum etmesin hiç bi kadını hamileliğimin başlarındaki duygu onu hissedince 2 ye katladı resmen şimdi hep onunlayım sürekli tepikliyo benidualarım her zaman sizlerle rabbim eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat nasip eder inş her birinize...
günaydın kızzlaaarhepinize hayırlı cumalar akşam harika bi sohbet dönmüş,zevkle okudum,bebiş hariç sizlerden farklı şeyler okumak hoşuma gitti kıskandım ben de yazcam aşk hikayemi
biz eşimle 6 senedir beraberiz,bunun 4 senesi sevgili olarak 1,5 yıldır da evli olarak geçti.biz de çok zorluklara göğüs gererek evlendik,eşimle aramda 15 ten fazla yaş farkı var,o yüzden her iki tarafın ailesi de karşı çıktı,ayrılmayı denedik,başaramadık,herkese göğüs gerdik,işitmediğimiz laf kalmadı,baktılar ki kararlıyız birbirimizden başka kimseyi gözümüz görmüyo,mecbur herkes ikna oldu..şimdi o eşimle bana söylemediği lafı bırakmayan,görümcem,babam,annem,abim..herkes bin pişman şimdi,hepsi de özür dilemişlerdir bizdenaslında benim yaşım genç,eşim 40 ına yaklaşıyo ben onun için acele ediyorum bebiş için,aslında o hemen istedi ben hazır değildim,çok zorluk çektim,zor kavuştum aşkıma,onu bi bebekle bile paylaşamazdım(çok bencilim dimi:) neyse şimdi istiyorum işte umarım rabbim daha fazla aratmaz bide eşimi kaybetmekten çok korkuyorum,hani o benden çok büyük ya,hep dua ediyorum "allahım eşimle çocuklarımı büyütüp,onlara sağlıklı iyi birer gelecek hazırladıktan sonra,torun falan görmesem de olur,eşimi benden ayırma,birlikte al bizim canımızı " diye.
allah hiç birimizi ayırmasın,sevmek,sevilmek,eş olmak kadar güzel bişey yok,her gün şükretmeliyiz allahımıza,allah onları başımızdan eksik etmesin
kızlar ben 12. gün tahşil yaptırdm bcg 0 ,1 çıktı maalesef hamile değilim ama annemler çok erken olduğunu belkide hamile olabileceğimi söylüyorlar bense artık yıkılmış durumdayım gece 5 de yumurta çatlarken yaşadığım ağrıyla uyandım bilmiyorum ne yapıcam lütfen banada dua edin
günaydın herkese hayırlı cumalar...dünkü sohbet herkesin hoşuna gitmiş. eh konuyu açan kişi olarak benim de hoşuma gitmedi değil bu tepkilerara ara topiğe böyle şeylerle renk katmak güzel oluyor...sizden de bu tip ataklar bekliyorum hanımlar
ben 4 gözle kırmızılar gitsin diye bekliyorum. bugün 4. günüm...
yumurtanın çatlamısından sonra ki 12. gün ise bahsettiğin, kanda çıkması gerekirdi evet, ama yine de bellki olmaz Allahın işi, siz kendinizi çok kaptırmayın ama, etrafın söylediklerine de kulağınızı ytıkayın. Hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?