Sabredenler Kulübü 2012 :)

ay_she bacım allah razı olsun,çok doğru söylüyosun,yüreğime su serptin

sdtive bacım valla süper oldu hee,kafa dağıldı,harika oldu bu sohbet ben de bişey sormak istiyorum size nicklerinizi nerden uydurdunuz? merak ediyorum mesela sdtive nerden buldun bu nicki? fermi,eloserce..filan? benim ki aslında ilk olarak ben kendi adımla falan üye olmaya çalıştım,ama bi türlü kabul etmedi kk..sesli harfleri çıkarıyorum,bekarlık soyisimimle falan deniyorum,şebnem ferah hayranıyım onun adıyla üye olmaya çalışıyorum yok bi türlü olmuyo..hatta bi kere üye olmak için bütün formu doldurdum,bir sürü nick denedim kk gene kabul etmedi amaan dedim sıkıldım üye müye olmuyorum dedim sonra aradan zaman geçti baktım googlea ne yazsam karşıma kk çıkıyo bu sefer üye olmak kaçınılmaz oldu.sonra eşimin adını filan denedim gene olmadı,kafaya koydum bi şekilde bi nick bulup üye olcam! görümcemin oğlu var 1,5 yaşında bizim düğünde 5 günlüktü,onu çok severim canım benim,adı "egemen",neyse egemen yazdım gene kabul etmedi,sondaki e'yi sildim,ohh bee sonunda oldu

canım benim adım elif soy adım serçe eloş diyo kocam ve ailemde dahil çoğu kişi... eloşserçe yapmak istedim şç kabul etmeyince kk bende elosserce biraz tuhaf olur diye eloserce yaptım bende değişik isimler denemedim kızlık soy adımı deneyim dedim sarman kızlık soy adım kabul etmedi varmış bu düştü nasibime

size sabah sabah güldüğüm fıkrayı yazim dedim.....
Kadın arabasını servisine götürür ve tamirci ustasına:
— Ne zaman arabama birini alsam bir süre sonra feci bir koku başlıyor. Ben yalnızken katiyyen olmuyor!
Tamirci:
— Tamam. Birlikte şöyle bir tur atalım, neymiş görelim bakalım.
Kadının yanına binmesiyle araba ok gibi fırlamış ve servisin karşısındaki 'Girilmez' yola dalmış.. Daracık yolda 120 km. hıza ulaşıp yandaki çöp bidonlarına çarparak bir yayayı son anda sıyırmış, karşıdan gelen arabaların bir sağından bir solundan son anda geçerek ana caddeye fırlayıp, sert bir dönüş yaparak duran kadın:
— Bakın. Yine o iğrenç koku!! Nereden kaynaklandığını anlayabildiniz mi?
Tamirci bembeyaz bir yüz ve titreyen bir ses tonuyla:
— Nasıl anlamam? Şu anda kaynağın tam üzerinde oturuyorum..!

kuzum vallahi bizim de tanışalı 9 yıl bitiyor 2 hafta sonra...zaman geçiyor. ama hatırlamak anlatmak çok keyifli

ben yeni değiştirdim aslında nickimi, eskisi fdeda idi, fde benim mezun olduğum bölümün ingilizce kısaltması, food engineering, ikinci kısmı da zaten adım ama çok deşifre olunca ismimle değiştirmek istedim. bu yeni nickte de eşimin adı var aslında, sdt eşimin adının sessiz harfleri, eşimin adının tam ortasında benim adım var "sedative" sözlücüğü de ingilizce de sakinleştirici anlamında, benim eşim de hakikaten sakin bir insandır. böyle işte karışık birşey oldu sdtive!

herkese hayırlı cumalar bugün hava çok güsellll heryer cıvıl cıvılll,ama benim içim çok kötü hastaneden geldim şimdi mr çekülcekmişim bende ilaç verip gönderir diye düşünmüştüm malesef olmadı 2 gün snra mrım çekilecek morelim sıfırrrr

geçmiş olsun canım yaa. mr neden?

saol canım prolaktin yüksekye ondan çektielim dedi inş kötü bişey çıkmaz Allahım tek istediğim sağlıklı ve hayırlı evlatlarrrr

anladım canım hipofiz bezine bakacak ondan istemiş. kötü şeyler getirme aklına tatlım. Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz... ne zaman çektireceksin?

kızlar benim işler yopun bu gün bu saaten sonra pek giremeyebilirim rabbim bu hayırlı günde yürektan amin dediğiniz her duayı kabul eylesin inş... öğleden onra aişim biterse hemen geleceğim yanınıza .... beni özleyin anacığımmmm

herkese hayırlı cumalarr....
RAbbi'm bu mübarek günde herkesin dualarını kabul etsin inşallah....
Tanışma hikayelerinizi okudum...hepsi süpper...

benim niyetim de o, doktora söyleyeceğim ban bildirmesin. ama benim eşim de ve bir çok akrabam da doktor, ultrason kağıdı görüp anlamaları kolay olur yani onu nasıl yapıcam bilmiyorum :) zaten bana dün ay_she de dedi, kim duysa kızın olacak gibime geliyor diyor. beni de havaya soktular. artık hayırlısı. bana farketmiyor çok ama dedim ya kız için havaya soktu millet. zaten ahirzamanda kızlar daha çok olacakmış. o yüzden ihtimal büyük

ben de okudum dün hikayeleri herkesin ki pek hoş. benim öyle bir hikayem yok. ben çok zor karar verdim evlenmeye, ve tamamen mantık evliliği yaptım. ama iyi ki yapmışım. sonradan aşık oldum sanırım. şimdi herşey çok iyi çok şükür!

sana da hayırlı cumalar! mr ben çok çekildiğim için artık herkese söylüyorum, stres yapacak birşey değil. ben ms hastasıyım. ilaçlı,ilaçsız her türlüsünü bolca çekildim sadece baş ağrıtıyor o tak tak sesler gerisi dert değil. inşallah sonuçların da güzel çıkar!

saol canım sana da geçmiş olsun,daha önce bende çekildim ilaçlı bu sefrkide ilaçlı olcak dahaöncebağırsaklarımdan dolayı çekilmiştim şimdi beyin olunca biraz korkuyorumm mr çektirmekten değilde sonuçlar iyi çıkmazsa diye korkuyorum aslında:18::18::18::18::18: rabbim yardımcımız olsun bebişine iyi bak annesi

Rabbim inşallah iyi sonuçlar öğrenmeyi nasip etsin. Bazen doktorların çok kurcaladığnı düşünüyorum. bazen de az bile yaptıklarını. sonuçta, her hastanın durumu kendine özel ve onlar da ezberden mecburen herkese aynı şeyi deneyip duruyorlar. Valla vucüdumuz harika bir makine, işleyişini bir türlü tam çözemiyorlar. benim çok akrabam doktor ama utanmadan hep diyorum bu doktorlar da birşey bilmiyor diye

teşekkür ederim bebişe iyi bakıcam diye zorluyorum kendimi. süt de içmeye başlamam lazım dedim, hiç sevmem sütü. şimdi bir bardak var yanımda inşallah tiksinmem de içebilirim. gribim baya ağır geçiyor onu atlatsaydım daha iyi olurdu inşallah...

kızlar adetin 21.günü yapılan hormon testleri hangileri yaptırmak istiyorum ama bi soru daha sorucam şimdi bende adet düzensiz ya dr ilaç veririse eğer bana ilaç kullandıktan sonraki aymı yaptırsam yoksa bu aymı biraz karışık oldu ama

geçen hafta cuma günü kocişin teyzesi doğum yaptı demiştim bebek çok küçüktü haziranda doğması lazımdı ama acilen doğuma aldılar yoksa anneyi kaybedebiliriz dediler çünki talasemi böyle pis bi hastalık teysede hasta olduğu için kötyüdü yazık kuzum benim bu gün vefat etmiş yoğun bakımdaydı hemde kız çocuğuydu... zaten sağlıklı bi kızı var rabbim ona sağlıklı ömür versin.. anne olması bu yaştan ve bu hastalığından dolayı yasaktı ama kazara hamiş kalmıştı olmadı çok üzüldüm her ne kadar aramız bozuk olsada midem bulandı canım sıkıldı offf allahım bu kadıncağız kaç kez yaşadı bunu o alıştıda ben alışamadım söz konusu minnacık bi yavru oılunca kimin olursa olsun o günahsız melek içim sıkılıyo çok üzülüyorum allah sabır versin....

Allah rahmet eylesın Allah sabır versın cok zor

canım siklusun 21. gübü yapılan test var mı kı ???? ben hıc duymadım öle bişi ya yanı desenkı siklusun 14-18.günü aralıgı
dicem yumurtlamayla alakalı testler olabilri dicem cunku fsh lh testlerı değişik fazlarda tekrarlanabılıyo

birde daha önce hormon baktırmıs mıydın cunku hormonların en sakın ve gercek degerını gösterdıgı zaman reglının
3. günü genelde hormon tahlıllerını reghlın 3. gününde istersler bu yzuden ???

onu yeni yaptırdım canım bide 21.günü bakıyolarmış araştırdığım kadarıyla ama tam olarak hangilerine bakılıyor öğrenemedim ondan sordummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…