- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.981
canım Allah ayırmasın sizi de :) sağlıkla mutllukla ınsallah cocuklaırnıza torunlarınızıda beraber görün :)
krokun anlaşılabilir bişey aslında ama canım ömür bu belli olmaz belki onun ömrü daha uzundur bizim de eşimle aramızda 4-5 yaş
var bazen ben bile düşünüyorum öle bşeyi kaybetme korkusu bu aslında yaşla çok alakası yok...Allah eşlerımızı bzıe bagıslasın
her ömrün bi sonu var hayat bu ama sen üzülme ve tadını cıkarmaya bak..
günaydın herkese hayırlı cumalar...dünkü sohbet herkesin hoşuna gitmiş. eh konuyu açan kişi olarak benim de hoşuma gitmedi değil bu tepkilerara ara topiğe böyle şeylerle renk katmak güzel oluyor...sizden de bu tip ataklar bekliyorum hanımlar
ben 4 gözle kırmızılar gitsin diye bekliyorum. bugün 4. günüm...
günaydın cnm evet konu meme ve kalçaydı bide baktık aşk hikayelerimizi anlatmışız....eskileri hatırlamak güzeldi... nede olsa bizimde sevgili olmamızın üstünden 5 evlenmemizin üzerinden 3 yıl 2 ay geçti hehheheh nostalji yaptırdın bize kuzum....
ay_she bacım allah razı olsun,çok doğru söylüyosun,yüreğime su serptin
sdtive bacım valla süper oldu hee,kafa dağıldı,harika oldu bu sohbetben de bişey sormak istiyorum size nicklerinizi nerden uydurdunuz? merak ediyorum mesela sdtive nerden buldun bu nicki? fermi,eloserce..filan? benim ki aslında ilk olarak ben kendi adımla falan üye olmaya çalıştım,ama bi türlü kabul etmedi kk..sesli harfleri çıkarıyorum,bekarlık soyisimimle falan deniyorum,şebnem ferah hayranıyım onun adıyla üye olmaya çalışıyorum yok bi türlü olmuyo..hatta bi kere üye olmak için bütün formu doldurdum,bir sürü nick denedim kk gene kabul etmedi amaan dedim sıkıldım üye müye olmuyorum dedim sonra aradan zaman geçti baktım googlea ne yazsam karşıma kk çıkıyo bu sefer üye olmak kaçınılmaz oldu.sonra eşimin adını filan denedim gene olmadı,kafaya koydum bi şekilde bi nick bulup üye olcam! görümcemin oğlu var 1,5 yaşında bizim düğünde 5 günlüktü,onu çok severim canım benim,adı "egemen",neyse egemen yazdım gene kabul etmedi,sondaki e'yi sildim,ohh bee sonunda oldu
herkese hayırlı cumalar bugün hava çok güsellll heryer cıvıl cıvılll,ama benim içim çok kötü hastaneden geldim şimdi mr çekülcekmişim bende ilaç verip gönderir diye düşünmüştüm malesef olmadı 2 gün snra mrım çekilecek morelim sıfırrrr
geçmiş olsun canım yaa. mr neden?
saol canım prolaktin yüksekye ondan çektielim dedi inş kötü bişey çıkmaz Allahım tek istediğim sağlıklı ve hayırlı evlatlarrrr
anladım canım hipofiz bezine bakacak ondan istemiş. kötü şeyler getirme aklına tatlım. Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz... ne zaman çektireceksin?
inş canımdevlet hastanesinde pazar akşamı saat 8de gitcem bikaç günede çıkarmış sonuçlar
tamam canım, bize de haber verirsin zaten...
aaa benim eşimde öğrenmeyelim süpriz olsun diyodu ama ben alışveriş yapacağım için dayanamadımdoktora sölersen sölemez sana büyük ihtimal tatlım hayırlısı olsun inş ha kız ha erkek hiç farketmez ikiside evlat sonuçta... daha hamileliğin çok yeni kendine dikkat et bol bol dinlen tmm mı
günaydın kızzlaaarhepinize hayırlı cumalar akşam harika bi sohbet dönmüş,zevkle okudum,bebiş hariç sizlerden farklı şeyler okumak hoşuma gitti kıskandım ben de yazcam aşk hikayemi
biz eşimle 6 senedir beraberiz,bunun 4 senesi sevgili olarak 1,5 yıldır da evli olarak geçti.biz de çok zorluklara göğüs gererek evlendik,eşimle aramda 15 ten fazla yaş farkı var,o yüzden her iki tarafın ailesi de karşı çıktı,ayrılmayı denedik,başaramadık,herkese göğüs gerdik,işitmediğimiz laf kalmadı,baktılar ki kararlıyız birbirimizden başka kimseyi gözümüz görmüyo,mecbur herkes ikna oldu..şimdi o eşimle bana söylemediği lafı bırakmayan,görümcem,babam,annem,abim..herkes bin pişman şimdi,hepsi de özür dilemişlerdir bizdenaslında benim yaşım genç,eşim 40 ına yaklaşıyo ben onun için acele ediyorum bebiş için,aslında o hemen istedi ben hazır değildim,çok zorluk çektim,zor kavuştum aşkıma,onu bi bebekle bile paylaşamazdım(çok bencilim dimi:) neyse şimdi istiyorum işte umarım rabbim daha fazla aratmaz bide eşimi kaybetmekten çok korkuyorum,hani o benden çok büyük ya,hep dua ediyorum "allahım eşimle çocuklarımı büyütüp,onlara sağlıklı iyi birer gelecek hazırladıktan sonra,torun falan görmesem de olur,eşimi benden ayırma,birlikte al bizim canımızı " diye.
allah hiç birimizi ayırmasın,sevmek,sevilmek,eş olmak kadar güzel bişey yok,her gün şükretmeliyiz allahımıza,allah onları başımızdan eksik etmesin
herkese hayırlı cumalar bugün hava çok güsellll heryer cıvıl cıvılll,ama benim içim çok kötü hastaneden geldim şimdi mr çekülcekmişim bende ilaç verip gönderir diye düşünmüştüm malesef olmadı 2 gün snra mrım çekilecek morelim sıfırrrr
benim niyetim de o, doktora söyleyeceğim ban bildirmesin. ama benim eşim de ve bir çok akrabam da doktor, ultrason kağıdı görüp anlamaları kolay olur yani onu nasıl yapıcam bilmiyorum :) zaten bana dün ay_she de dedi, kim duysa kızın olacak gibime geliyor diyor. beni de havaya soktular. artık hayırlısı. bana farketmiyor çok ama dedim ya kız için havaya soktu millet. zaten ahirzamanda kızlar daha çok olacakmış. o yüzden ihtimal büyük
ben de okudum dün hikayeleri herkesin ki pek hoş. benim öyle bir hikayem yok. ben çok zor karar verdim evlenmeye, ve tamamen mantık evliliği yaptım. ama iyi ki yapmışım. sonradan aşık oldum sanırım. şimdi herşey çok iyi çok şükür!
sana da hayırlı cumalar! mr ben çok çekildiğim için artık herkese söylüyorum, stres yapacak birşey değil. ben ms hastasıyım. ilaçlı,ilaçsız her türlüsünü bolca çekildim sadece baş ağrıtıyor o tak tak sesler gerisi dert değil. inşallah sonuçların da güzel çıkar!
saol canım sana da geçmiş olsun,daha önce bende çekildim ilaçlı bu sefrkide ilaçlı olcak dahaöncebağırsaklarımdan dolayı çekilmiştim şimdi beyin olunca biraz korkuyorumm mr çektirmekten değilde sonuçlar iyi çıkmazsa diye korkuyorum aslında:18::18::18::18::18:rabbim yardımcımız olsun bebişine iyi bak annesi
geçen hafta cuma günü kocişin teyzesi doğum yaptı demiştim bebek çok küçüktü haziranda doğması lazımdı ama acilen doğuma aldılar yoksa anneyi kaybedebiliriz dediler çünki talasemi böyle pis bi hastalık teysede hasta olduğu için kötyüdü yazık kuzum benim bu gün vefat etmiş yoğun bakımdaydı hemde kız çocuğuydu... zaten sağlıklı bi kızı var rabbim ona sağlıklı ömür versin.. anne olması bu yaştan ve bu hastalığından dolayı yasaktı ama kazara hamiş kalmıştı olmadı çok üzüldüm her ne kadar aramız bozuk olsada midem bulandı canım sıkıldı offf allahım bu kadıncağız kaç kez yaşadı bunu o alıştıda ben alışamadım söz konusu minnacık bi yavru oılunca kimin olursa olsun o günahsız melek içim sıkılıyo çok üzülüyorum allah sabır versin....
kızlar adetin 21.günü yapılan hormon testleri hangileri yaptırmak istiyorum ama bi soru daha sorucam şimdi bende adet düzensiz ya dr ilaç veririse eğer bana ilaç kullandıktan sonraki aymı yaptırsam yoksa bu aymı biraz karışık oldu ama
Allah rahmet eylesın Allah sabır versın cok zor
canım siklusun 21. gübü yapılan test var mı kı ???? ben hıc duymadım öle bişi ya yanı desenkı siklusun 14-18.günü aralıgı
dicem yumurtlamayla alakalı testler olabilri dicem cunku fsh lh testlerı değişik fazlarda tekrarlanabılıyo
birde daha önce hormon baktırmıs mıydın cunku hormonların en sakın ve gercek degerını gösterdıgı zaman reglının
3. günü genelde hormon tahlıllerını reghlın 3. gününde istersler bu yzuden ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?