kızlar yazdıklarını okudukça hem şaırıyorum hemde tek dertli ben değilmişim diyorum minikgelincim hiç bir evlilik sorunsuz degil bende neler yaşıyorum bir bilsen keske benimde kaynana problemim olsa tam patlama noktama geldiğim bi anda agzının payını veririm olur biter benim daha başka dertlerim ver daha bende anlatıp daha daraltmıyım sizi minikgelin eşini arada bırakma bence kadına sinir oluyorsan neyine gıcık olduysan o anda söyle olsun bitsin yıpratma kendini bu kadar senin banyona girdiyse deki anne sana müsait degil diyorum sen giriyorsun ne yapmaya çalışıyorsun okadar üzülüyorsan sende lafını söyle rahatla ama inan benim sorunlarım laf söyleyerek rahatlanacak gibi degil allah bize yardım etsin inşallah
vee ecrntrk canım bukadar büyütme bukadar kötü kötü şeyleri niye düşünüyorsun torch bi parazit ama kronık bi hastalık degilki gayet geçiçi birşey bebegin niye hasta olsunki allah korusun bak bana diyabetim var hemde 18 yıllık taa çoculugumdan beri ve çok düzensiz hamile kalsam bile şekerimin inip çıkması durumunda bebegim karnımda ölebilir dogrugunda çeşitli hastalıklar olabilir ama allahtan yardım istiyorum dualar ediyorum herkesten dua istiyorum bende çok korkuyorum benim yaşaıklarımı bebeğim yaşasın istemem hastalık çok zor bişey amaa lütfen kendini bukadar yıpratma benimki gibi kalıcı bi hastalıkmı sanki günde 15 defa kan alıyorum parmagımdan kan ekerimi ölçmek için en az 6-7 defa insülin alıyorum eskiden bukadar dikkatli degildim ama bende anne olmak istiyorum ne yapayım

tvde bebek aglaması duysam gözlerim doluyor artık okadar çok istiyorum anne olmayı şubatta 30 yaşıma giricem