- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
- #2.121
allah rahatlık versin canım ama daha iyim bebiş istiyorum hepimiz için![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah rahatlık versin canım ama daha iyim bebiş istiyorum hepimiz için![]()
slm kızlar bebek konusu deil bugunki konummm:)
başka bşy anlatcam.. grip oldummm eşimin kuzeni askere gitcek 1 haftadır sürekli görüşüyoruz sıkıldım artık en son gördügümde iyi teskereler demiştimmm.. eşim bu sabah zorla uyandırdı neyse kalktık gittik havaalanına yolcu etmeye.. sonra eve dönüyoruz kaynanam torunu bide kayınbabam var.. ben eve gelip direk yatmayı düşünürken eşim hadi bize gidelim kahvaltıya dedii.. hemen tmm dediler.. ben ne gelin ne gelmeyin hiç bşy demedim arabadan indim sinirli sinirli önden gittim ama umursamadılar.. neyse eve çıktık tabi dagınıktı evim hafta içi çalışıyorum yoruluyorum diye hafta sonu temizlerim.. ben acele ile topladım ortalıgı.. neyse tuvalete gitcekti kaynanam hemen misafir tuvaletini açtım lambasını yaktım ona gitmedii bizim kulandıgımız banyoya gittii dedim orası müsait deill bşy olmas diyip daldı banyoya..sinir oldum yaaaaa...şimdi kalktılar eşim ben gidiyorum bırakayımmı eve sizi dedii hiç bşy demiyolar bende mutfaga gittim oturun demedim..gribim başım kazan gibii bide torununu getirdi mutfagı talan etti herşeyi alıp yiyor kaynanamda evi dolanıyor kurcalıyor falan çok sinir oldum.. eşime ayrı sinirliydim zaten.. güzelce hazırlandım askeri yolcu ettikten sonra kahvaltıya gideriz diye düşünüyordum ama nerdeeee evde oturmakla kalmadı kaynanamlar geldii.. her hafta sonu evde olmaktan sıkıldım yaaaa bide kalkmış çocuk yapayım diyorum şuanda sinir oldummmmmmm valla herşeyden...
ben bunun içinmi evlendim yaaaaa kocam evde olsa benle ilgilenmez ya nette ya tv de maça bakar... yada kahveye gider...bikerede kalk hanım çıkalım azcık dolanalım desin yahu yok demez dese bile mutlaka arkadaşlarınıda çagırır.. grip oldum eşimin umrunda deil ama eşim hafiften bogazı agrısa yataga düşer hemen mileti arar ne ilaç alayım der sorar bense yataklık olmama ragmen yatmıyorum umrunda deil ya.. bide hamile olursan bi dedigini iki yapmam diyor yalan vallaa yalan..
bunların tamamına katılıyorum ama ben ılk gunden ole davrandım kayınvalıdeme gırme dediğim bı yere hadı bır gırsın bakalım kıyamet kopar eşya karıştırmak ne haddıne ama ne demısler kedının bacağını ilk geceden ayırıcan eşim temizliğide yardım edıyo diğer şeylerede bensız adım atmaz bakkala gıtmez yanı o derece ama yonta yonta erkekler bıraz odun mısalıler cunku esımde der yont benı dıyemerhaba canım sana cevap verme gereğinde bulundum ilk kaynanandan başlayalım kaynanaların işini gör her isteklerini yerine getir senden iiyisi olmaz zaten ölümcül hastada olsan ne olursa olsun umursamaz kendi cocuguna zarar gelmedikce o yüzden kendini stres etmekten vazgeç! senin rastgele odalarına girip müsait deil deiğin halde banyonu kullanıyorsa bunun sorumlusu senin eşin anneside zaten ondan yüz aldığı için oluyor bunlar...kaynanalar eksik aramak için ellerinden geleni yaparlar müsait değil dedinya sen özellikle oraya girip bakmak ister NEDEN? çünki daha sonra zaten senin evde böleydi fln demek için o yuzden takma kafana rahat davran önlerinde el pençe durcak değilsin ...
gelelim eşine eşinın bu hareketlerinin sebebide SENSin NEDEN? çünki şımartmıssın adamı her istediğini yapma koşturma peşinden iyi bir ev arkadaşıysanız aşk yoksa bırak sana aşık olsun onu zamanında gözünde çok büyütmüş olmalısınkı sana bu tarz davranıslar gosterıyor sende annenın biricik kızıydın sende annenın kıymetlısıydın annen senı eşine evde umursamasın diye vermedi dimi ? seni umursaması için sen onu umursamıcaksın gripsen yat yatagına agır degılsen bıle ölüyorum çok hastayım de bu kadarınıdamı yapamıyorsun ? ev arkasıysa madem işleri bölün ikiye kalk yap de ama onu tahrik etmeden iyi davranarak ama acımasızca sana çok aşık olur hayatım şunu bi yap belim çok agrıyor bu acıya dayanamıyorum de basım agrıyor de çok yorgunum hiç halim yok de belliki hep o demiş sana böyle şeyler biraz kurnazlık yap kendini geri çek kavga etmeden baktın kızıyor bagırıyor hemen mutsuz rolune gir mutsuzsan bile kendini suclasın ne yaptımda karım mutsuz desin daha yazacak çok şey varda bakma sen uygula bu dediklerimi ama uygularkende sakın KAVGA GÜRÜLTÜ cıkarma masum bi şekilde okadar çok şey yaşadımkı tecrubelerimden yazdım sorsan 10 senelık 20 senelık bı evlılıgım yok sadece 4 senelık ama hepsını ögrendim benim eşimde seninki gibiydi şimdi bensiz adım atamaz çünki bana yaptıklarının aynısını ona farkettirmeden uyguladım kazandım çok mutluyuz deliler gibi aşık![]()
canım sağlıklı bir kızı var şu an. sordum hatırlamıyor kaç çıktığını ama kontrol altındaymış hep. canım bak benim kardeşimde diabet olunca doktor bana çocuğunda %85 çıkar dedi. o da nişanlı evlenecek ama bilmiyorum onda nasıl olur çünkü kardeşim erkek. sen hangi şehirdeysen bana özelden bir msj at sana bir doktor tavsiyesinde bulunabilirim. hgac ye gelince kuzenim şeker hastası değil ama ilk 3 ay onunda şekeri yükseldi ve insülin vurdular yani bizdede yüksek çıkabiliray canım ya gerçektenmi kızında bi sorun yok degilmi hamiyleyken iniş çıkışlar yaşamışmı hamile kaldıgında hgA1c si yani 3 aylık kan şekeri kaçmış bide enfazla kaça çıkmış şekeri ve kaça düşmüş oof çok soru sordum biliyorum benim için sorabilirmisin doktorlar beni çok korkutuyorhatta çocu doktor korunmam gerektiğini söylüyor ama sende kardeşinden bilirsin şeker bu nezaman ne olacagı beli degilki ben daha nezaman kadar korunayım. canım seninkinin hamileliği zorlaştırdıgını bilmiyordum ama sen yinede olumlu düşün allah büyük demekten başka çaremizmi var![]()
üffff zaman daraldıkça bendeki umutsuzlukta başladı yine "tsmavi" idrar yolu enfeksiyonu olmuş hamilelikle alakası olabilir mi diye merak ettiğini yazmış aynı durum 1 haftadır bende de var. 2 gün iyiydim dün yine oldu. Şuan yine birşeyim yok. İnternetten araştırdım hamilelik tetikleyebiliyormuş. Yaaa kızlar herkes hamilelikte idrarın çok koyu renkte olmasından bahsediyor öyle anlıyorlarmış hamile olduklarını, amaaaa benim idrarımın renginde koyuluk yookk normal açık renk üfff kesin bu ay da olmadı. Eltimle kaynım bizim korunmayı bıraktığımızı öğrenince onlar da bıraktı eltimin günü geçmiş kesin hamile evet dua ettim önce o hamile kalsın diye ama bu aynı ay içinde olsun istemiştim. Kayınvalidemden kurtulmak için. Çünkü onlar aynı evde yaşıyorlar ve eltimin annesi başka şehirde yaşıyor bir de kadın rahatsız mecbur kayınvalidem bakıcak eltime ama ben bana gelip bakmasını istemiyorum benim hem annem hem de ablam yanımda olacak çocuk olunca çok problem yaşanacak kayınvalidem daha ortada çocuk yokken anneme torunumu şöyle sevemezsin böyle sevemezsin diyor. Çocuk olunca olacakları düşünmek bile istemiyorum. Ablam doğum yaptığında çocuğa da ablama da hep ben baktım annem de ilgilendi kayınvaliesi ve kayınpederi geldi boşuna kalabalık yaptılar kayınvalidesi mutfaktan çıkmadı paso yemek yiyor adam kayınvalidesi hazırlyor yemek gidiyor veriyor yemeği kocasına kadın daha mutfaktan çıkmadan adam yine acıkıyorBenim kayınvalidem de gelse bir işe yaramayacak sadece fazlalık yaratacak ve beni o lousa halimle deli edecek herşeye karışarak ve sürekli problem yaratarak. Hep bunları düşündüğüm için ve çocuğum olduğunda bize yerleşmesinden korktuğum için bunca zaman çocuk istemedim üstelik bekarken bile çocuk çocuk diye yanıp tutuşurken benim evlilikteki acelem hemen bir çocuğum olsun diyeydi ama sağolsun bu kadın bütün hayallerimi mahvetti. Kayınvalidemi bi tanısanız varya okadar mızmız alıngan sürekli ağlayan her fırsatta laf sokmayı seven ortada birşey yokken ve hiç iyi günü olmayan (çok sağlıklı olduğu halde) hep hastalık numaraları yapıp kendini düşkün gösteren özellikle kıymetli oğlunu gördüğünde (eşimi) ve sürekli şikayet eden böyle gıcık ve nalet bir kadın ağlayıp sızlanmalarından ve sürekli hasta olmasından bıktım artık hayatımı kabusa çevirdi. Eltime çok üzülüyorum çünkü evde kendini sığıntı gibi görüyor ve hiçbir söz hakkı yok. Ayy ne çok yazmışım
![]()
benim de annem bana yakın ama önümüzdeki aydan itibaren yeğenime bakmaya başlayacak, onlar şehrin biraz dışındalar. benim endişem de ben hamile olduğumda,ihtiyacım olduğunda annemin yanımda olamama ihtimali ve k.validemin gelmedi. onlar şehir dışında oldukları için yatılı gelicekler ve değil k.validem ben annemle bile yaşayamam. bakalım zaman ne getirecek...
kızlar günaydın
benim kırmızılar bu sabah geldi,hem de çok ağrılı bişekilde.4 gün gecikmeden sonra umutlarım gelecek aylara kaldı.Kırmızılar görünce çok üzüldüm,ağladım,yeni toparlandım şimdi.![]()
((( canım hayırlısı olsun yaa. bozma moralini. bu ay olmazsa diğer ay olur.
gördüğüm o şok etkisiyle bi süre kendime gelemedim canm.Aslına bakarsan yarın için planlarım vardı,kan testine fln gidecektim.Dün acayip kasık ağrım vardı,bugün sabah da ağrıyla uyandım.Farkettim de beklenen sonuçtu kırmızılar.Ama Günelr geçince oldukça ümitlenmişim ben.![]()
seni çok iyi anlıyorum canım. benim bat da 4 ocaktı. beklemek,ümitlenmek güzel de sonunda kırmızıları görünce yada gebelik testi yapıp tek çizgiyi görünce yıkılıyor insan(
evet cnm;testler negatif çıktı adet belirtisi de hamilelik belirtisi de yok sayılırdı.Göğüslerim şiş ve ağrıyordu,kasıklarım batıyordu.Fakat dünden itibaren adet belirtlerim çoğaldı ve sonuç;adetliyimGöğüslerimin ağrısı kesildi,kasık batmaları ağrıya ve sancıya dönüştü.
![]()
kızlar günaydın
benim kırmızılar bu sabah geldi,hem de çok ağrılı bişekilde.4 gün gecikmeden sonra umutlarım gelecek aylara kaldı.Kırmızılar görünce çok üzüldüm,ağladım,yeni toparlandım şimdi.![]()
çok üzüldüm canım yaaa biz de ümitlenmiştik senin için ama olsun napalım hayırlısı olsun bu ay da kısmet değilmiş umudunu yitirme yeter