- Konu Sahibi minikgelin
- #2.181
kızlar adetm gecıktı bugn 2. gun dun test aldm tek cızgı cıktı yıne ooffff..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunların tamamına katılıyorum ama ben ılk gunden ole davrandım kayınvalıdeme gırme dediğim bı yere hadı bır gırsın bakalım kıyamet kopar eşya karıştırmak ne haddıne ama ne demısler kedının bacağını ilk geceden ayırıcan eşim temizliğide yardım edıyo diğer şeylerede bensız adım atmaz bakkala gıtmez yanı o derece ama yonta yonta erkekler bıraz odun mısalıler cunku esımde der yont benı dıye![]()
merhaba canım sana cevap verme gereğinde bulundum ilk kaynanandan başlayalım kaynanaların işini gör her isteklerini yerine getir senden iiyisi olmaz zaten ölümcül hastada olsan ne olursa olsun umursamaz kendi cocuguna zarar gelmedikce o yüzden kendini stres etmekten vazgeç! senin rastgele odalarına girip müsait deil deiğin halde banyonu kullanıyorsa bunun sorumlusu senin eşin anneside zaten ondan yüz aldığı için oluyor bunlar...kaynanalar eksik aramak için ellerinden geleni yaparlar müsait değil dedinya sen özellikle oraya girip bakmak ister NEDEN? çünki daha sonra zaten senin evde böleydi fln demek için o yuzden takma kafana rahat davran önlerinde el pençe durcak değilsin ...
gelelim eşine eşinın bu hareketlerinin sebebide SENSin NEDEN? çünki şımartmıssın adamı her istediğini yapma koşturma peşinden iyi bir ev arkadaşıysanız aşk yoksa bırak sana aşık olsun onu zamanında gözünde çok büyütmüş olmalısınkı sana bu tarz davranıslar gosterıyor sende annenın biricik kızıydın sende annenın kıymetlısıydın annen senı eşine evde umursamasın diye vermedi dimi ? seni umursaması için sen onu umursamıcaksın gripsen yat yatagına agır degılsen bıle ölüyorum çok hastayım de bu kadarınıdamı yapamıyorsun ? ev arkasıysa madem işleri bölün ikiye kalk yap de ama onu tahrik etmeden iyi davranarak ama acımasızca sana çok aşık olur hayatım şunu bi yap belim çok agrıyor bu acıya dayanamıyorum de basım agrıyor de çok yorgunum hiç halim yok de belliki hep o demiş sana böyle şeyler biraz kurnazlık yap kendini geri çek kavga etmeden baktın kızıyor bagırıyor hemen mutsuz rolune gir mutsuzsan bile kendini suclasın ne yaptımda karım mutsuz desin daha yazacak çok şey varda bakma sen uygula bu dediklerimi ama uygularkende sakın KAVGA GÜRÜLTÜ cıkarma masum bi şekilde okadar çok şey yaşadımkı tecrubelerimden yazdım sorsan 10 senelık 20 senelık bı evlılıgım yok sadece 4 senelık ama hepsını ögrendim benim eşimde seninki gibiydi şimdi bensiz adım atamaz çünki bana yaptıklarının aynısını ona farkettirmeden uyguladım kazandım çok mutluyuz deliler gibi aşık![]()
Bana kimse cevap vermiyor(((
canım sağlıklı bir kızı var şu an. sordum hatırlamıyor kaç çıktığını ama kontrol altındaymış hep. canım bak benim kardeşimde diabet olunca doktor bana çocuğunda %85 çıkar dedi. o da nişanlı evlenecek ama bilmiyorum onda nasıl olur çünkü kardeşim erkek. sen hangi şehirdeysen bana özelden bir msj at sana bir doktor tavsiyesinde bulunabilirim. hgac ye gelince kuzenim şeker hastası değil ama ilk 3 ay onunda şekeri yükseldi ve insülin vurdular yani bizdede yüksek çıkabilir
canım mrhaba..geç döllenme olmustur belkı o yuzdn cıkamamstır kandan..bende adet olmadm henz idrar testı yaptm tek cızgı cıktı uzuldm ama hala umudm war inşallah bebişlerimz gelıyordr..
canım yerleşme kanamasıda olabilir gebelikde öyle hafif yerleşme kanamasıda olurmuş arkası gelmedi diyosun idrarda yanma falanda yok diyosun inşallah bebişdir canım![]()
Teşekkür ederim.. Kafam çok karışık, kanda çıkmayınca yoktur diyorum ama geçen ay adetim uzun sürünce acaba da diyorum... Doktor da 1 hafta gecikmeden çıkmaz haftaya gel dedi.. İnşallah öyledir cnm çok saol :))
Bu arada inşallah Rabbim sana gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip eder...
ayy canım inşallah yaa haftaya kadar bekle bakalm bende beklıyorm test falan yapmıcm tutucm kendımı..tabıı hasta olmazsm..
kızlarrr inşallah yeni yılın bu ilk ayı hepimize uğur getirir de güzel haberler veririz birbirimize.