Sabredenler Kulübü 2012 :)

ayyyy ne olsun cnm işte beklemedeyiz. Gelicekmi gelmeyecekmi gelirmi gelmezmi? bebişmi gelir kırmızılarmı ? durum bu :)

hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah kırmızılar gelmez size baakkk benim kırmızılar geldi oldum mu olucam mı sıkıntım kalmadı şimdilik :1: inşallah sizler kırmızıyı görmezsiniz :8:

beklenti canım arkadaşım nasılsın.. senin bat ne zamandı .. uzun zamandır yoksun gelişmeler nasıl mera ediyorm seni çok:16:

inşallah hamilesindir bana düşmez ama bence test yap belirtilerin var...

Vallahi daha önceki aylarda da o kadar çok belirti yaşadığım zamanlar olduki. Kendimi mi dinliyordum yoksa kimyasal gebelik falanmı yaşadım bilmiyorum. Şimdide mümkün olduğunca beklemek için şartlandırmışım kendimi sanırım. evdede test bulundurmayınca bekledim. Hani birde göğüs şişliğinin biraz inmesi falan acaba regl mi olucam diye düşündürdü. İnşallah dediğin gibidir. Rabbim hepimize nasip eder inşallah.

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım? ben de stresli olan arkadaşlara katılıyorum. 4 ocaktı batım. hala test yapmadım korkudan :))))) ama hiç hamile gibi hissetmiyorum ki ben :(

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım? ben de stresli olan arkadaşlara katılıyorum. 4 ocaktı batım. hala test yapmadım korkudan :))))) ama hiç hamile gibi hissetmiyorum ki ben :(

aleyküm selaaaaammmmmmmm canım. Kızzz nasıl dayanıyosun bir test yap yahu test yap ve bu haftanın ilk güzel haberini ver bizlereee :16:

sabrını tebrik etmek istiorum burdan valla ben olsam dayanamazdım..hatta benim bat 28 ocak şimdiden sabırsızlanıorum tarih gelsede test yapsam diye :)

Ay burası tam sabredenler kulübü işte.. Başka topiklerdeki arkadaşlar 2 gün 3 gün önceden test yapıyor, biz oturduk bekliyoruz :) biri içerden annneeeee falan diye bağırsın ...

hadi hayırlısı, hepimiz için.

ya kızlar her seferinde tek çizgi görünce yıkılıyorum. bu seferde hamilelik belirtim yok gene tek çizgi görcem diye yapasım gelmiyor:(

Ay burası tam sabredenler kulübü işte.. Başka topiklerdeki arkadaşlar 2 gün 3 gün önceden test yapıyor, biz oturduk bekliyoruz :) biri içerden annneeeee falan diye bağırsın ...

süpersin canım ya. son cümlene bittim:)))))) hala gülüyorumsen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün :))) :9: e artık içerden bağırınca mı yumruklayınca mı yaparız testi bilemedim

süpersin canım ya. son cümlene bittim:)))))) hala gülüyorumsen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün :))) :9: e artık içerden bağırınca mı yumruklayınca mı yaparız testi bilemedim

hiç gerek yok kızlar ona da doğum sancısıyla yaparız yesti :) kesin sonuç olur..... valla azcık bana da verin sabrınızdan yaa zaman geçmio bnm için şimdiden başladım olcak mı acaba mı demeye :)

ruhsar86

kız o da süper :9:en güzeli senin dediğini yapmak. bekleyelim nasılsa varsa çıkacak meydana en fazla 9 ayı var
:9: şekerim burda kan testi yapan bir yer yok biraz da ondan salladım işi. kan tahlilini başkası yapıyor ya o zaman çokktaaaan giderdim ama kendim yapasım gelmiyor işte. bi de tek çizgiyi sürekli görünce yapası gelmiyor insanın. sabrımız ondan yani.

hiç gerek yok kızlar ona da doğum sancısıyla yaparız yesti :) kesin sonuç olur..... valla azcık bana da verin sabrınızdan yaa zaman geçmio bnm için şimdiden başladım olcak mı acaba mı demeye :)

Ben şimdilik çıkıyorum kızlar. Görüşürüz :) hep gülümseyin, sevgiyle kalın.

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: kıızzz allahn nediyem sana emii. Hakkatten adımız gibiyiz haa :26:

ruhsar86

kız o da süper :9:en güzeli senin dediğini yapmak. bekleyelim nasılsa varsa çıkacak meydana en fazla 9 ayı var
:9: şekerim burda kan testi yapan bir yer yok biraz da ondan salladım işi. kan tahlilini başkası yapıyor ya o zaman çokktaaaan giderdim ama kendim yapasım gelmiyor işte. bi de tek çizgiyi sürekli görünce yapası gelmiyor insanın. sabrımız ondan yani.

aslında haklısın yaa insan hem merak edio hem de korkuyo..ama bişey varsa ne kadar erken bilirsen o kadar iyi..yoksa da kendini hazırlarsın en azından kırmızıyı görünce yıkılmazsın..böyle günden güne çok daha fazla için içini yiyodur....

kuzularım bennnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm tam forumdasınız bugün maaşallah ama teker teker dağılıyomusunu yoksam :14:

Back
X