- Konu Sahibi minikgelin
- #2.281
inşallah hamilesindir bana düşmez ama bence test yap belirtilerin var...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakemm![]()
ayyyy ne olsun cnm işte beklemedeyiz. Gelicekmi gelmeyecekmi gelirmi gelmezmi? bebişmi gelir kırmızılarmı ? durum bu :)
inşallah hamilesindir bana düşmez ama bence test yap belirtilerin var...
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım? ben de stresli olan arkadaşlara katılıyorum. 4 ocaktı batım. hala test yapmadım korkudan :))))) ama hiç hamile gibi hissetmiyorum ki ben![]()
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım? ben de stresli olan arkadaşlara katılıyorum. 4 ocaktı batım. hala test yapmadım korkudan :))))) ama hiç hamile gibi hissetmiyorum ki ben![]()
Ay burası tam sabredenler kulübü işte.. Başka topiklerdeki arkadaşlar 2 gün 3 gün önceden test yapıyor, biz oturduk bekliyoruz :) biri içerden annneeeee falan diye bağırsın ...
hadi hayırlısı, hepimiz için.
süpersin canım ya. son cümlene bittim:)))))) hala gülüyorumsen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün :)))e artık içerden bağırınca mı yumruklayınca mı yaparız testi bilemedim
hiç gerek yok kızlar ona da doğum sancısıyla yaparız yesti :) kesin sonuç olur..... valla azcık bana da verin sabrınızdan yaa zaman geçmio bnm için şimdiden başladım olcak mı acaba mı demeye :)
Ay burası tam sabredenler kulübü işte.. Başka topiklerdeki arkadaşlar 2 gün 3 gün önceden test yapıyor, biz oturduk bekliyoruz :) biri içerden annneeeee falan diye bağırsın ...
hadi hayırlısı, hepimiz için.
ruhsar86
kız o da süperen güzeli senin dediğini yapmak. bekleyelim nasılsa varsa çıkacak meydana en fazla 9 ayı var
şekerim burda kan testi yapan bir yer yok biraz da ondan salladım işi. kan tahlilini başkası yapıyor ya o zaman çokktaaaan giderdim ama kendim yapasım gelmiyor işte. bi de tek çizgiyi sürekli görünce yapası gelmiyor insanın. sabrımız ondan yani.