Sabredenler Kulübü 2012 :)

Hoşbulduk canım....

Bu ay benim de adetim 8 gün geçtikten sonra geldi....

Baya da umutlanmıştım,böyle olunca da insan daha çok üzülüyor....

Evet haklısın. Aynen geçen ay yaşadım ilk defa. Stresten falanmı gecikti, yoksa daha öncede gecikmişmiydi. Ya da bildiğin bir problem var mı?

slm kızlar keyifler nasıl? Ben çok gerginim ve aşırı kasık ağrım oluyor bi ara çok fena oldum öyle fena sancı girdi ki kasıklarıma bağırmaya çalışıyorum bağıramıyorum daha çok acıyor ağrıdan canım okadar yandı ki başım dönmeye başladı sanırım sistitten kaynaklanıyor 1 haftadır geçmedi doktora gitmeyi de hiç sevmiyorum eşim yalvarıyor gidelim diye ama istemiyorum oofff çok stresliyim dananın kuyruğu perşembe veya cuma kopacak:18: Allahım ne olur güldür hepimizin yüzünü :14::14:

Evet haklısın. Aynen geçen ay yaşadım ilk defa. Stresten falanmı gecikti, yoksa daha öncede gecikmişmiydi. Ya da bildiğin bir problem var mı?

Allah'a şükür hiç gününü şaşmazdı...

Stres falan olduğum zaman en fazla 2 gün atardı.....

Sanırım artık beynim oyun oynuyor bana....

Hamileliği çok istediğim için adetim bile şaştı...

fenerbahçemin maçını izliyorum, bir yandan da gözüm burada... yeniliyor ne yazık ki fenerbahçem :14::14:

listemize hiç hamiş yazamadık daha...hadi hanımlar ya güzel haberler bekliyoruz

İnşallah cnm. Topikte bu kadar BAT geçip test yapmayı bekleyenden haber çıkması gerekir ama nasip işte. Ya hepimiz sabırdan strese verdik geciktirdik ya da haberler vericez, bakalım hangisi ? Rabbim topikteki tüm arkadaşlarımıza, tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

amin canım inşaallah hepimiz alırız bebişlerimizi sağlıkla inş.

içimde bir bebek büyütmeyi çok istiyorum ben, inşallah Rabbim bu ay nasip eder yaaa...cuma günü dayanamayıp test yapabilirim.inşallah regl belirtisi yaşamam hiç, onun karın ağrısını bilirim ben, çarşamba ya da perşembeden hafif hafif sızlar. öyle olmaz inşallah :16::16::16:

heyy başlamışsınız gene bebek sndromuna yawwww. hadi en sevdiğiniz yada en iyi yaptığınız yemeği söyleyin. bu arada bir arkadaş ne yemek yaptığımı sormuş ben iç hazırlayıp pide yaptırmıştım eheueheu biraz hazıra kondum yani :))

heyy başlamışsınız gene bebek sndromuna yawwww. hadi en sevdiğiniz yada en iyi yaptığınız yemeği söyleyin. bu arada bir arkadaş ne yemek yaptığımı sormuş ben iç hazırlayıp pide yaptırmıştım eheueheu biraz hazıra kondum yani :))

şimdi böyle yazınca da kendimi beğenmiş olacağım ama vallahi elim lezzetlidir, yaptığım yemekler genelde çok lezzetli olur :21::21::21 kendim yemeği sevmesem de güzel yaprak sararım, hem etli hem z. yağlı, çok güzel yumuşacık poğaçalar yaparım, kavurmalar, güveçler falan hımmmmm :21::21: mutfakta vakit geçirmeyi de severim. ama çalışınca kısıtlı oluyor. sabah 8de çıkıp akşam 7de geliyorum h.içi. yemeklerimi genelde h.sonu yapıyorum. bir kaç gün idare ediyor...

şimdi böyle yazınca da kendimi beğenmiş olacağım ama vallahi elim lezzetlidir, yaptığım yemekler genelde çok lezzetli olur :21::21::21 kendim yemeği sevmesem de güzel yaprak sararım, hem etli hem z. yağlı, çok güzel yumuşacık poğaçalar yaparım, kavurmalar, güveçler falan hımmmmm :21::21: mutfakta vakit geçirmeyi de severim. ama çalışınca kısıtlı oluyor. sabah 8de çıkıp akşam 7de geliyorum h.içi. yemeklerimi genelde h.sonu yapıyorum. bir kaç gün idare ediyor...

vay anam vay ne marifetliler varmış aramızda yahu. ben hayatımda ilk kez yaprak sarmıştım. şans işte arkadaşım illa gelcem dedi ben sarmayı masaya getirdim gülmekten yarıldı" kızım bunlar sarma değil dolma olmuş" diye . hakkaten de sarma diye yaptım dolma oldu. sarma dediğin incecik olur benimkilerin maşallahı vardı :))))

vay anam vay ne marifetliler varmış aramızda yahu. ben hayatımda ilk kez yaprak sarmıştım. şans işte arkadaşım illa gelcem dedi ben sarmayı masaya getirdim gülmekten yarıldı" kızım bunlar sarma değil dolma olmuş" diye . hakkaten de sarma diye yaptım dolma oldu. sarma dediğin incecik olur benimkilerin maşallahı vardı :))))

:1::1::1::1: zamanla inceltirsin tatlım, azmedersen olur. ben evlenmeden de annemleyken onunla sarardım hep...

maç biteeer ve derya kkya döneeeeer..
ne maçtı yaaa..öldüm öldüm dirildmm..
renkaşım hediye olsun saana ve tüm fenerbahçelilereeee:))

maç biteeer ve derya kkya döneeeeer..
ne maçtı yaaa..öldüm öldüm dirildmm..
renkaşım hediye olsun saana ve tüm fenerbahçelilereeee:))

sorma kuzum ya kocişle sinirden ağzımızı bozduk yine :1::1:
burda yayın yaptım zaten kkya golleri :1::1::1::1:
bir ara laptopu fırlatıcam diye korktum ama kazasız belasız atlattık :8::8::8:
biliyor musun biz eşimle fb sayesinde tanıştık, üniversitede okurken fb birliği vardı orda ve maçlarda gördük birbirimizi. İstanbula deplasmanlara gittik birlikte :16::16::16:
senin eşin de fanatik mi senin gibi?

Back
X