- 7 Temmuz 2011
- 1.949
- 2.346
- 133
- Konu Sahibi minikgelin
- #2.421
bebek için uğraşırken en sinir bozucu şeylerden biri de özellikle bebek sahibi olanların "aman boşver oh ne güzel rahatsın.istediğin gibi gezip tozuyosun.bak bizim bir sürü derdimiz var çocukla ilgili.takma kafana olmazsa olmaz zorlama" gibi laflar etmeleri.bi aralar ben de acaba gereksiz mi üzülmem diye düşündüm.ama bi baktım ben o şımarık kızlar gibi alamadığım bi elbise yada çanta için,oturamadığım lüx bi ev için,modeli daha yüksek bi araba için yada yeni mobilyalar için ağlayıp üzülmüyorum ve üzülmüyoruz da.evlat için bunların hepsi.evet zor çocuk sahibi olmak ve olmakla da bitmiyo.(gerçi sahip olmak lafını da pek sevmem.biz hiçb,işeyin sahibi olmayız.sadece allah nasip eder bizde yaşarız)bir çocuk arkasında bir sürü sıkıntıda getiriyo.ama kim sölediki bi çocuğun kolay büyüdüğünü biz de biliyoruz.bunu anlatıp moral vermeye çalışanlar benim daha çok sinirimi bozuyo.bigün böle diyen bi mesai arkadaşıma "hadi dedim allaım kızını senden doktor doktor şehirler arası gez.o ilaç bu ameliyat yok o tedavi gibi deneme tahtası gibi hangisi olacak die denesinler seni.hormon ilaçlarını al al sonra da bütün hormonların alk üst olsun.nolurdu o zaman.yine de mi çok önemsiz diyosun dedim?".Artık benle konuşmuyo:)))çok da önemli değil zaten.