- Konu Sahibi minikgelin
- #2.601
geçen ay cuma akşam başlamıştı, yarın da perşembe, ne biliyim işte belki 2 gün önce çıkar. ben belirsizlik içinde olunca çok sıkılıyorum, psikolojim alt-üst oluyor. ve şuan çok umutlu olduğum için kendi kendime hayaller kurarken buluyorum. bunu bir an önce durdurmam lazım. bir test yapayım yarın sabah, tek çizgi de görsem (ki öyle olur gibi) en azından umudum kırılır biraz da normal hayatıma dönerim..
bir yönden de haklısın belirsizlik daha çok yoruyor insanı ama yinede güzel dileklerde bulunuyorum senin için veee çift çizgi görürsün inşallah

Kızlar burada belirtilen isimle dua edelim ne olur ki? Rabbim biliyor kime niyet olduğunu. Aslında her gün hepimize bence, aynı emel için biraraya gelen burada olan, anne olmayı ümit eden ve bunu Rabbimden umut ederek istemek... tüm arkadaşlarımıza. İnsanın sadece kendisine değilde başka insanlar için fayda istemesi, iyilik dilemesi ne kadar güzel bir şey.
Zaten önemli olan niyetlerimiz ve dediğin gibi Rabbim biliyor niyetleri. Kendimize istediğimiz güzel şeyleri bir başkasınada istiyorsak canı gönülden bundan daha güzel ve makbul bir dua yoktur. Rabbşm dualarımızı kabul etsin....