Sabredenler Kulübü 2012 :)

geçen ay cuma akşam başlamıştı, yarın da perşembe, ne biliyim işte belki 2 gün önce çıkar. ben belirsizlik içinde olunca çok sıkılıyorum, psikolojim alt-üst oluyor. ve şuan çok umutlu olduğum için kendi kendime hayaller kurarken buluyorum. bunu bir an önce durdurmam lazım. bir test yapayım yarın sabah, tek çizgi de görsem (ki öyle olur gibi) en azından umudum kırılır biraz da normal hayatıma dönerim..

bir yönden de haklısın belirsizlik daha çok yoruyor insanı ama yinede güzel dileklerde bulunuyorum senin için veee çift çizgi görürsün inşallah :16:
Kızlar burada belirtilen isimle dua edelim ne olur ki? Rabbim biliyor kime niyet olduğunu. Aslında her gün hepimize bence, aynı emel için biraraya gelen burada olan, anne olmayı ümit eden ve bunu Rabbimden umut ederek istemek... tüm arkadaşlarımıza. İnsanın sadece kendisine değilde başka insanlar için fayda istemesi, iyilik dilemesi ne kadar güzel bir şey.

Zaten önemli olan niyetlerimiz ve dediğin gibi Rabbim biliyor niyetleri. Kendimize istediğimiz güzel şeyleri bir başkasınada istiyorsak canı gönülden bundan daha güzel ve makbul bir dua yoktur. Rabbşm dualarımızı kabul etsin....

kızlaaarrr :52::52::52:
ya şimdiden ayrıntılar için özür dilerim ama, biraz önce tuvalete gittiğimde çamaşırımda hafif kahverengimsi bir leke gördüm. ben kırmızılar, eğer gelirse, cuma akşam ya da c.tesi bekliyordum inşallah erken gelmiyordur. hafif kasık batmalarım var ama bu neydi bilemedim...takip edicem bakalım yine olacak mı...

:53::53::53::53::53::53::53::53: canım adet döneminde kasıklarda batma oluyormuydu?

:53::53::53::53::53::53::53::53: canım adet döneminde kasıklarda batma oluyormuydu?

hayır ya sancı olurdu işte karın ağrısı, hani böyle karnım sıkılıyormuş gibi... ay bir heyecanlandım ya... anlatmıştım burda da geçen gece acayip bir batma yaşadım, uykumdan uyandırdı diye, o günden beridir içinden bir ses hep hamilesin diyor. acayip gazım olmaya başladı, akşamları karnım kocaman şiş oluyor, gerçi şimdi de şiş...ama göğüslerimde hiç birşey yok...bilemiyorum fermicim ya, iyice garip oldum şimdi bu lekelenmeyi de görünce. inşallah regl olmam :14::14:

hayır ya sancı olurdu işte karın ağrısı, hani böyle karnım sıkılıyormuş gibi... ay bir heyecanlandım ya... anlatmıştım burda da geçen gece acayip bir batma yaşadım, uykumdan uyandırdı diye, o günden beridir içinden bir ses hep hamilesin diyor. acayip gazım olmaya başladı, akşamları karnım kocaman şiş oluyor, gerçi şimdi de şiş...ama göğüslerimde hiç birşey yok...bilemiyorum fermicim ya, iyice garip oldum şimdi bu lekelenmeyi de görünce. inşallah regl olmam :14::14:

inşallah canım adet değildir. İlla belirtin göğüslerinde de olacak değil kuzum göğüslerimde birşey yok hamile değilim diye düşünme hem bak hamile hissediyorum diyorsun inşallah öyledir hislerine güven hele ki daha önce böyle hiç hissetmedinse bence bu sefer çook güzel şeyler olacak :16: içini ferah tut

merhaba arkadaşlar yeni üyeyim bende yaklaşık 2 yıldır bebek hasreti çekenlerdenim 1 ay önce doktorumun demesine göre prolaktin hormonu engelimmiş tedavisini oldum tekrar yükselmemiştir inşallah 32 lerdeydi hormonum bu ay umudum var bakalım beklenmeyen kanama 28 ocak ve akşam rüyamda arka arkaya 5 tane gebelik testi yaptım hepsi pozitifti muhteşem bir duyguydu rüya bile olsa:)))

Hadi hayırlısı cnm. Sağlıkla hayırlı zamanda inşallah. :) belki de bu aydır :)

Merhaba kızlar nasılsınızz :)

benım reglım bitti inşallah Başlıcaz çalışmalaraa :49: :49: :49:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar yeni üyeyim bende yaklaşık 2 yıldır bebek hasreti çekenlerdenim 1 ay önce doktorumun demesine göre prolaktin hormonu engelimmiş tedavisini oldum tekrar yükselmemiştir inşallah 32 lerdeydi hormonum bu ay umudum var bakalım beklenmeyen kanama 28 ocak ve akşam rüyamda arka arkaya 5 tane gebelik testi yaptım hepsi pozitifti muhteşem bir duyguydu rüya bile olsa:)))

Hoşgeldin sevgisu. Ne güzel haberlerle geldin böyle, inşallah gerçek olur.

Merhaba kızlar nasılsınızz :)

benım reglım bitti inşallah Başlıcaz çalışmalaraa :49: :49: :49:

:) :) hani büyükler yeni bir örgü, dikiş, nakış başlarken yanından koştururlardı hızla. Kolay gelsiiiiiiiiiiinnnnn diye.. çabuk bitsin, hızlı olsun elinde oyalanması diye. :) benimde sana öyle yapasım geldi şimdi :) :) kolay gelsiiiiiiinnnn Ay_she :)

hadi bakalım :21::21::21: aşkla olsun :1::1:

Ayy evet aşkla olsun aşksız olmazzz :) :) :) :3:

:) :) hani büyükler yeni bir örgü, dikiş, nakış başlarken yanından koştururlardı hızla. Kolay gelsiiiiiiiiiiinnnnn diye.. çabuk bitsin, hızlı olsun elinde oyalanması diye. :) benimde sana öyle yapasım geldi şimdi :) :) kolay gelsiiiiiiinnnn Ay_she :)

eheueheuehu :9: :9: :9:

napsak koştursakmı birini ya hu cabuk olsn diye ehehehe :D :D :D

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20[/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD]11.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34[/TD]
[TD]6-8 ocak[/TD]
[TD]12.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii[/TD]
[TD]11 ocak[/TD]
[TD]13.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA[/TD]
[TD]12-14 ocak[/TD]
[TD]14.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda[/TD]
[TD]14 ocak[/TD]
[TD]15.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti[/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD]16.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal[/TD]
[TD]20 ocak[/TD]
[TD]17.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2[/TD]
[TD]23 ocak[/TD]
[TD]18.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD]27 ocak[/TD]
[TD]19.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus[/TD]
[TD]27 ocak[/TD]
[TD]19.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara[/TD]
[TD]27 ocak[/TD]
[TD]19.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo[/TD]
[TD]28 ocak[/TD]
[TD]20.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86[/TD]
[TD]28 ocak[/TD]
[TD]20.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_[/TD]
[TD]29 ocak[/TD]
[TD]21.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]everythingwillbegreat [/TD]
[TD]29 ocak[/TD]
[TD]21.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror[/TD]
[TD]31 ocak[/TD]
[TD]22.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu[/TD]
[TD]?? ocak[/TD]
[TD]24.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk[/TD]
[TD]2 şubat[/TD]
[TD]25.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu[/TD]
[TD]3 şubat[/TD]
[TD]26.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55[/TD]
[TD]3 şubat[/TD]
[TD]26.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden[/TD]
[TD]7 şubat[/TD]
[TD]27.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi[/TD]
[TD]5 şubat[/TD]
[TD]28.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin[/TD]
[TD]5 şubat[/TD]
[TD]28.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu[/TD]
[TD]8 şubat[/TD]
[TD]29.01.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bugün Anatolya20 arkadaşımıza dua edilecek.

anatolya arkadaşım için dua ediyorum bugün rabbim kabul eder inş herkese hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişi inş...

kızlaaarrr :52::52::52:
Ya şimdiden ayrıntılar için özür dilerim ama, biraz önce tuvalete gittiğimde çamaşırımda hafif kahverengimsi bir leke gördüm. Ben kırmızılar, eğer gelirse, cuma akşam ya da c.tesi bekliyordum inşallah erken gelmiyordur. Hafif kasık batmalarım var ama bu neydi bilemedim...takip edicem bakalım yine olacak mı...

canım kahverengı akıntın tekrarladı mı ????

Regle en az 3 en fazla 7 gün kala gelen kahverengı akıntı tekrar etmedıgı surece
yerleşme kanamsıdır ama devam edıyorsa regl gelecek demektır..

Bu ay benımde çok kasık batmam vardı ayrıca reglıme 4 gun kala böle kahverengı akıntıda gördm
ama az az da olsa devam etti üstelik hiç karın agrımda olmadı regl olckms gibi hiç ağrısız bi ay bası gecırdım
yani regl geldı .......ama gecen gebelıgımde regle 4-5 gun kala kahvrengı akıntı gormustum sadece bıkerelık baska gelmemıstı
ve hamıleydım canım ınsallah senınkı de yerleşme kanamasıdır.

anatolya arkadaşım için dua ediyorum bugün rabbim kabul eder inş herkese hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişi inş...

canım bende dua edicem ama nick le dua olmaz ki.adı ne anatolya20 arkadaşımızın biliyo musun sen?

Kizlar bu dua nasil yapilir yani herkez aklina geldigi duaimi ediliyor

Bende dua etmek istiyorum arkadaslar ama bence isimle dua etmek daha makbul diye dusunuyorum

canım istediğin gibi dua edebilirsin.bugün anatolya20 nick li arkadaşımıza dua edicez.benim adet 2 gün sonra bitiyo.ben şahsen vakit bulursam yasin ve kenzü'l arş dualarını okuyup ardından dua etmeyi düşünüyorum.

slm kızlar baya sayfa ilerlemiş malesef gelemedim evde yoktum iki gündür.. dua günü demişssiniz tam anlamadım biraz ev işim var ütü çamaşır falan var yemekte yapcam offff birazda ev temizleyip gelcemm..bugu işe gitmedim bar evi temzileyeyim:)
geldigimde komple okumaya çalışacagım heralde hergün bi kişiye dua okuycaz dmeii:))ben varım :)
bu arada annemlerde kaldıgımda ovulasyonun 14-15 i idi ondan o ki gün çalışamadık bugun 16. gündeyim çalışma olcak akşam birazdanda ovulasyon testi yapcam inş ovulasyon günüm kaçmamıştır.. gecen ay 16 sına olmuştuuu ama benim 14 ve 15 BOLCA AKINTIM GELdi inşşş gecmemiştir:(
bebek haberi varmı acaba :)yalnızzzz belim kopacak gibi agrıyor dün gece dizime vurduu agrısından uyuyamadım sanırım ben ya dün ya bugun yumurtlycam:)

Son düzenleme:
slm kızlar baya sayfa ilerlemiş malesef gelemedim evde yoktum iki gündür.. dua günü demişssiniz tam anlamadım biraz ev işim var ütü çamaşır falan var yemekte yapcam offff birazda ev temizleyip gelcemm..bugu işe gitmedim bar evi temzileyeyim:)
geldigimde komple okumaya çalışacagım heralde hergün bi kişiye dua okuycaz dmeii:))ben varım :)
bu arada annemlerde kaldıgımda ovulasyonun 14-15 i idi ondan o ki gün çalışamadık bugun 16. gündeyim çalışma olcak akşam birazdanda ovulasyon testi yapcam inş ovulasyon günüm kaçmamıştır.. gecen ay 16 sına olmuştuuu ama benim 14 ve 15 BOLCA AKINTIM GELdi inşşş gecmemiştir:(
bebek haberi varmı acaba :)yalnızzzz belim kopacak gibi agrıyor dün gece dizime vurduu agrısından uyuyamadım sanırım ben ya dün ya bugun yumurtlycam:)
dua günü dediğimiz bi arkadaşımız önerdi.bence de güzel oldu.hergü hepimiz bi arkadaşımıza dua edicez.sağlıklı ana babalı evlat sahibi olsun diye.yumurtlama günü falan farketmeden.yeter ki dualarımız kabul olsun.ama bu ay ama 5 ay sonra.bu arada hamile haberi yok canım maalesef:(((

Back
X