- Konu Sahibi minikgelin
- #2.721

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım... benim moraller bozuk, şimdi sizinle gülüp eğlenemicem diye yazmak istemedim![]()
canlarım... benim moraller bozuk, şimdi sizinle gülüp eğlenemicem diye yazmak istemedim![]()
Canım benim yaaa üzülme![]()
en son pembe leke geldi demişsin ondan sonra birşey oldu mu?:26:
akşam yine geldi canım ya, reglim başlıcak heraldesanki sancım da var
![]()
üzülme bacım hayırlısı hem daha tam kırmızı görmeden hemen kendini harab etme böyle
![]()
![]()
kızlar ben kaçar öptüm herkesi Rabbim Hepimizin gönlünde olanı hakkımızda hayırlı kılarak nasip eylesin bizlere![]()
kızlar ben kaçar öptüm herkesi Rabbim Hepimizin gönlünde olanı hakkımızda hayırlı kılarak nasip eylesin bizlere![]()
iyi gecelerr fermiciiimmm![]()
![]()
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ya çok tatlı ve komikler fıkra yerine video paylaşım dedim nolaarr bakmadan geçmeyiinnn
[video=youtube;T1h5QkBqTwo]http://www.youtube.com/watch?v=T1h5QkBqTwo&feature=related[/video]
mrb...birazdan dua etmeye başlayacağım cnm elimden geldiğince her gece ediyorum..bugün özellikle senin için de dua edicem zaten hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz dolaylı olarak ama bu uygulama çok güzel oldu hergün 1 kişiyi almak dualarının içine..sana sormak istedim cnm özel olarak isminle dua etmemi istersen özelden yazabilirsin vermek istemezsen nickinle ederim cnm..
mrb...birazdan dua etmeye başlayacağım cnm elimden geldiğince her gece ediyorum..bugün özellikle senin için de dua edicem zaten hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz dolaylı olarak ama bu uygulama çok güzel oldu hergün 1 kişiyi almak dualarının içine..sana sormak istedim cnm özel olarak isminle dua etmemi istersen özelden yazabilirsin vermek istemezsen nickinle ederim cnm..
Allah razı olsun canım. adımı yazmıştım listede de var.sanırım çıkmışsındır zaten :) evet evet bu uygulama süper oldu. Allah dualarımızı kabul eder de hepiciğimiz bebiş sahibi oluruz inşallah.