Sabredenler Kulübü 2012 :)

canlarım... benim moraller bozuk, şimdi sizinle gülüp eğlenemicem diye yazmak istemedim :(

cami hocası hanımlara vaaz veriyormuş.kadınlardan biri sormuş.hocam mühendislerle yatsak cezası ne kadardır? hoca 3 sene demiş.aukatlarla yatarsak ? 5 sene.doktorla yatarsam?4 sene.peki hocam hocayla yatarsam? hoca cevap vermiş." seni gidi seni sen cennete gitmek istiyorsun galiba"

okuyup gülüyorum yazdıklarınıza ama aklıma yazacak fıkra gelmiyor :( iyi olunca yazarrım, başka zaman

kızlar forumun birinde bir ilaç ismi vermişler. baya hamile kalan varmış. adı" branca ursului"ymiş. ama romanyadan getirtiliyormuş benim romanyada hiç tanıdığım yokki :(((

:43: üzülme bacım hayırlısı hem daha tam kırmızı görmeden hemen kendini harab etme böyle :( :(

doğru diyorsun da...gel de anlat bana...hem ne biliyim kendimi kandırmak istemedim,yani kırmızılar gelecek gibi :14::14: hayırlısı artık, sabır ve tevekkül

kızlar ben kaçar öptüm herkesi Rabbim Hepimizin gönlünde olanı hakkımızda hayırlı kılarak nasip eylesin bizlere :16:

iyi gecelerr fermiciiimmm :54: :21:

iyi geceler canım bennnnnnnnnniiiiiiiiiimmmmmmmmm
buda benden gelsiinn :16:

184d9iyi%20geceler19.gif

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ya çok tatlı ve komikler fıkra yerine video paylaşım dedim nolaarr bakmadan geçmeyiinnn :1::1:
[video=youtube;T1h5QkBqTwo]http://www.youtube.com/watch?v=T1h5QkBqTwo&feature=related[/video]

ay bayıldık bu çocuklara annem kendini seviyor üçümüz aglıyoruz:)

mrb...birazdan dua etmeye başlayacağım cnm elimden geldiğince her gece ediyorum..bugün özellikle senin için de dua edicem zaten hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz dolaylı olarak ama bu uygulama çok güzel oldu hergün 1 kişiyi almak dualarının içine..sana sormak istedim cnm özel olarak isminle dua etmemi istersen özelden yazabilirsin vermek istemezsen nickinle ederim cnm..

kızlar ya süpersiniz ellerimle arkadaş seçsem sizleri secerdim heralde samimi eglenceli allah neşemizi bebeişlerimizle tamamlasın inşallah benim buay ümidim yok ama yinede istemekten alıkoyamıyorum kendimi hepinizi kocaman öptüm kızlar kendinize iyi davranın ben bunu denicem:)

Kızlaaaaaarrrr acil yardım ovucan testlerinin de gebelikte pozitif çıktığını okumuştum buralarda, yarın veya cuma günü regl günüm merakımdan 1 hafta önce birkaç kez yaptım ovucan testi kocaman tek çizgisiyle negatifti hep ama şimdi yine yaptım ve 2. çizgi bayağı belirgin çıktı bu ne demek oluyor :18: :53:

Eklentiler

• $Resim5.webp
    $Resim5.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 28
mrb...birazdan dua etmeye başlayacağım cnm elimden geldiğince her gece ediyorum..bugün özellikle senin için de dua edicem zaten hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz dolaylı olarak ama bu uygulama çok güzel oldu hergün 1 kişiyi almak dualarının içine..sana sormak istedim cnm özel olarak isminle dua etmemi istersen özelden yazabilirsin vermek istemezsen nickinle ederim cnm..

Allah razı olsun canım. adımı yazmıştım listede de var.sanırım çıkmışsındır zaten :) evet evet bu uygulama süper oldu. Allah dualarımızı kabul eder de hepiciğimiz bebiş sahibi oluruz inşallah.

Back
X