Sabredenler Kulübü 2012 :)

:60::60::60::60:

ılahi canımmm yaa güldürdün beni. çok teşekkür ederim ayrıca.
şimcik gelelim bana senden ve diğer arkadaşlarımdan acele yerdım bekliyorum benim bu hafta yumurtlama haftam.
biz cumartesi günü ve dün aksam halvete girdik :1:
ve sanırım benim bugün yumurtam catladı az once wc ye girdiğimde peçeteye öle b, akıntı geldiki anlatamam.
bz nıomalde bi daha cuma günü yaparız diyoduk ama az önce o akıntıyı görünce dedim ki acaba bu aksamda yapsakmı.

birde sormak istediğim bu akıntı yumurta çatladıktan sonramı geliyo öncemi ????
bilen bi el atıversin su soruma bee :))

ayseeemm senden de cvp beklıyorum..

laracım yumurta yola çıktıgı zaman gelıyo o akıntı yanı çatlamadna once yumurtalıktan atılıyo
mesaj gelıo sana hemmen aşna fişna yapın diye eheueheue :D

senın sıklusun kaç gun laracımm surdan bi sağlama yapalım :)

Son düzenleme:
rica ederım canım :)

canım periyodun kaç gun eger 28 gun ise ve 16. gununde kanamyı görsuyden yanı regle 10 gun kala bi kanama görmus oluyorsun
bu yerleşme kanamsı dıyemeyız cunku yerleşme kanamsı regle en az 3 en fazla 7 gun kala gelir

yalnız cok sık ılıskıde bulunduysanız ve yeterlı kayganlıga ulaşmadan ilişkiye gırdıysenız rahım ıcı tahrıs oldugundan böyle bi kanama görmüş
oalbilirsin.. veya kımısı yumurta çatlayınca oluyor da dişyorlar doğrlugu kanıtlanmış bişey değil ama bu.

canım ekim kasım ocak tarıhlerle göre sıklus 33 gun ve yum gunlerın 17 ocak ile 22 ocak arası

ama

ocak ayını katmayıp kasık ekim eylül tarıhlerını hesaplarsak
yum gunun egcmek uzere sımdı burada doğru cevabı sen verebılrısın bize
yum akıntısı gibi bi akıntı gordun mu su gunlerde ??????????
yok canım görmedim ama yakınlarda olacak sanırım 4 gün sonra

ya akıntım uzadı şimdi baktımmm ben 1 saat sonra ov. testi yapayım sonucu yazayım sana oldumu

laracım yumurta yola çıktıgı zaman gelıyo o akıntı yanı çatlamadna once yumurtalıktan atılıyo
mesaj gelıo sana hemmen aşna fişna yapın diye eheueheue :D

senın sıklusun kaç gun laracımm surdan bi sağlama yapalım :)

canımmm cok saol cvp için.
valla benim 28-29-30 gün değişiyo kafasına göre takılıyo benimli :))

yani ben napam bugünde yapammı yoksa yarınmı??
dün adamı zar zor ikna ettim birde cuma için söz aldım ama bakalım bugun ve yarını kabul edecekmi. ehuehuehe

ay_she cnm sana bende birşey sormak istiyorum. Tabi diğer arkadaşlarımda soruyorum bunu yaşayanlar neye göre hesaplıyor ? Benim geçen ay 31 ve 32.gün lekelenmelerim oldu ama az az hep oldu. 33.gün iyice gelmeye başladı. SAT hangisine gör hesaplanması lazım ? Lekelenmenin başlangıcına göremi yoksa 33.gün mü?

dün adamı zar zor ikna ettim birde cuma için söz aldım ama bakalım bugun ve yarını kabul edecekmi. ehuehuehe

Cnm, arkadaşım, Çiçekkaram, niye günlere şartlıyorsunuz kendinizi. :) Yapmayın gözünüzü seveyim bu kadar. Ovulasyon günleri tamam en önemlisi ama eşleri de kendimizi de buna göre şartlandırmak bebiş beklentisinde sakıncalı bir hal alıyor. Bunu konuştuk arkadaşlarla az önce. Günlerin takibini kaçırmamak için hepimiz yapıyoruz ama sadece o günlere koşullanmak stres açısından iyi değil. Öneri sadece cnm. Önceden söz almayı bırak boşver, o gün geldiğinde olması için gereknei yap. Ruhsar_ kendisini açıkladı mesela az önce :) bence başaıya giden yolu izliyor.

Cnm, arkadaşım, Çiçekkaram, niye günlere şartlıyorsunuz kendinizi. :) Yapmayın gözünüzü seveyim bu kadar. Ovulasyon günleri tamam en önemlisi ama eşleri de kendimizi de buna göre şartlandırmak bebiş beklentisinde sakıncalı bir hal alıyor. Bunu konuştuk arkadaşlarla az önce. Günlerin takibini kaçırmamak için hepimiz yapıyoruz ama sadece o günlere koşullanmak stres açısından iyi değil. Öneri sadece cnm. Önceden söz almayı bırak boşver, o gün geldiğinde olması için gereknei yap. Ruhsar_ kendisini açıkladı mesela az önce :) bence başaıya giden yolu izliyor.

haklısın canımmm yaaaaaaaaa:36::36::36::36:

slm kızlarrrrr. bu ne yaa erkenden açmışsınız bugün dükkanı :)))) bizim kar yağışından dolayı okullar tatil . tatili fırsat bilip 12 ye kadar uyumuşum yaaa:1: salı, çarşamba, perşembe 3 gün tatil yaptık. 15 tatil alıştırması yapıyoruz.:1:

canım akıntı geldıyse yap ya sen ara verme :D yanında oklava bulundur kocişin bişi dersee şaparsın :)

ovulasyon testim negatif

Sen yaaaapppp. :) Annelerimiz ovulasyon testimi kullanmış. Ay bende sanki kendim sonucu tutturmuşum gibi :)) ama napıyim doğru diğilmi? Tamam elimizde bugünün imkanları varsa kullanalım da, birazcık zorlaştırıyormuyuz işleri diye düşünüyorum.

Hayırlısı olsun cnm . İnşallah Rabbim nasip edecektir. Bizlerde hepimiz çabalıyoruz işte. Ümidimizi yitirmeden beklemek önemli olan. Napalım bir zamanı var hepimiz için.

inşallah en yakın zamanda kavuşuruz hepimiz bebişlerimize. Bekliyoruz her ay bi ümitle ama çok yoruldum artık

slm kızlarrrrr. bu ne yaa erkenden açmışsınız bugün dükkanı :)))) bizim kar yağışından dolayı okullar tatil . tatili fırsat bilip 12 ye kadar uyumuşum yaaa:1: salı, çarşamba, perşembe 3 gün tatil yaptık. 15 tatil alıştırması yapıyoruz.:1:

ooohh ohh maşallah. Allah içine sindirsin. Uyku yeniden oluşacak yumoşlarına yarasın :)) Tatili değerlendirip uyumak güzel. Bende çalışıyorken kalan tüm boş zamanlarımı neredeyse uyumak için kullanırdım.

ay_she cnm sana bende birşey sormak istiyorum. Tabi diğer arkadaşlarımda soruyorum bunu yaşayanlar neye göre hesaplıyor ? Benim geçen ay 31 ve 32.gün lekelenmelerim oldu ama az az hep oldu. 33.gün iyice gelmeye başladı. SAT hangisine gör hesaplanması lazım ? Lekelenmenin başlangıcına göremi yoksa 33.gün mü?

Back
X