Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım ben hayıt tohumu kullandım bu aya her gün iki fincan içtim gün içinde yoğunduysam akşam yatmadan yaptım içtim ben normal tohum olarak aldım bi fincana bi tatlı kaşığı koydum ama geçen tv de duydum tahumu aktardan alırken aktara söyleyin tohumları bi robottan geçirsin tohumlar bi kırılsın dedi ben adetimin 5. günü başlamıştım ama sen şimdi başla farketme bence herkes bi denesin...
butohum iyi birşey mi yaaa bir zararı yok değil mi eğer bu ay benimde olmazsa üçüncü ayımda bende mi içsem bundan :26:

:126::126::126::126:
kızlar süpersiniz,bu akşam yine herkes modda;hamişler aramızda..bize de bulaşsın şu hamişlik,hadi hamiş bayanlar,verin elinizi....:73::73::118::118:

Böyle konuşunca efkarlanıyorummm;"anaaaaaaaaammm ben de böyle hamiş kalacağım" diyorum içime sevinç geliyor..sonra karamsarlık başlıyor...
HAMİŞ OLACAĞIM:16: -HAMİŞ OLUYORUM:17:-HAMİŞİM:24:-HAMİŞ OLAMIYORUM:18:-HAMİŞ OLAMADIM:44:-HAMİŞ OLMADIM:37:-HAMİŞ OLAMAYACAĞIM:5:-HAMİŞ OLACAK MIYIM?:41::41:-NE ZAMAN HAMİŞ OLACAĞIM??:2::2:----OPPSSS KIRMIZILARDAN SONRA YİNE; HAMİŞ OLACAĞIM...:16: :56:
BU DÖNGÜDE OLANLAR PARMAK KALDIRSIN..:1::1:

Son düzenleme:
canım şimdiye kadar öyle oldu hep ama ben de korkar oldum artık kendimden, dedim ya garip bir lekelenmem var bu ay,inşallah kist falan oluşmamıştır...
AleyynA yarım saat kaldı kuzum ve inan ben de senin kaadr heyecanlıyım, telefonla mı öğreneceksin yoksa gidip alacak mısın?

telefonla öğreneceğim canım acaba arasam mı şimdi çıkmış mıdır? Ooffff çok korkuyorum :18::18::18:

Böyle konuşunca efkarlanıyorummm;"anaaaaaaaaammm ben de böyle hamiş kalacağım" diyorum içime sevinç geliyor..sonra karamsarlık başlıyor...
HAMİŞ OLACAĞIM:16: -HAMİŞ OLUYORUM:17:-HAMİŞİM:24:-HAMİŞ OLAMIYORUM:18:-HAMİŞ OLAMADIM:44:-HAMİŞ OLMADIM:37:-HAMİŞ OLAMAYACAĞIM:5:-HAMİŞ OLACAK MIYIM?:41::41:----OPPSSS KIRMIZILARDAN SONRA YİNE HAMİŞ OLACAĞIM...:16:

teşhis süper hahahaha ben de ben de ben de :3:

HAMİŞ OLACAĞIM:16: -HAMİŞ OLUYORUM:17:-HAMİŞİM:24:-HAMİŞ OLAMIYORUM:18:-HAMİŞ OLAMADIM:44:-HAMİŞ OLMADIM:37:-HAMİŞ OLAMAYACAĞIM:5:-HAMİŞ OLACAK MIYIM?:41::41:-NE ZAMAN HAMİŞ OLACAĞIM??:2::2:----OPPSSS KIRMIZILARDAN SONRA YİNE; HAMİŞ OLACAĞIM...:16: :56:

işte bu benim, tam olarak orada anlatılam, merhabaa :3::3::3::3:

Kızlar merhaba hepinize :) Sizin yazılarınızı okuyunca bende heyecan yaptım aklıma bebişi beklediğim zaman geldi..Birde sizlere elimi sürmeye geldim :) 6,5 haftalık gebeyim şuanda :49: Belirtilerle ilgilide konuşabiliriz kızlar :)

Kızlar merhaba hepinize :) Sizin yazılarınızı okuyunca bende heyecan yaptım aklıma bebişi beklediğim zaman geldi..Birde sizlere elimi sürmeye geldim :) 6,5 haftalık gebeyim şuanda :49: Belirtilerle ilgilide konuşabiliriz kızlar :)
öncelikle tebriklerimi borç bilir,Allah sağlıkla kucağını almayı nasip eder inşallah bebişini.:49::49::emir_bebek:
Evet....Seni dinliyoruz canım....:103::103:

telefonla öğreneceğim canım acaba arasam mı şimdi çıkmış mıdır? Ooffff çok korkuyorum :18::18::18:

ara bence, kesin çıkmıştır...

hadi anlatsana, neler yaşamıştın öğrenmeden önce

allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin darısı bizlere olsuuuuuuuuuuuunnnnnnn olsunn :16:
:8: haydi anlat anlatttt :46::46:

Hoşgeldiinn :) Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısıda bizlere, buradaki tüm arkadaşlarımıza, kucağını doldurmak isteyen, tüm bekleyenlere inşallah.

Kızlaaaarr aramızda 2 hamiş var. Kathrine ve Cadicuk.. Ne güzel :)

Aleyna hadi seninde haberi bekliyoruz cnm..

Oooffffff yaaaaa aradım laboratuardaki adam yerinde yokmuş yaaa zaten çok heyecanlıyım nere gitti şimdi bu adam? Eğer pozitifse daha dışarı çıkacağım patik, biberon ya da emzik alıp hediye paketi yapacağım içine de not koyacağım yatak odasına bırakacağım eşim gelip yatak odasına girdiğinde görecek ayyy çok heyecanlı :52::52::52:

kızlar ben kaçar hepiniz öptüm :54: aleyyna inşallah hayırlı haber alırsın. görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy​

Oooffffff yaaaaa aradım laboratuardaki adam yerinde yokmuş yaaa zaten çok heyecanlıyım nere gitti şimdi bu adam? Eğer pozitifse daha dışarı çıkacağım patik, biberon ya da emzik alıp hediye paketi yapacağım içine de not koyacağım yatak odasına bırakacağım eşim gelip yatak odasına girdiğinde görecek ayyy çok heyecanlı :52::52::52:

Ccanım inşallah gerçekleştirirsin bu projeni..Hayırlı haberlerle karşılaş inşallah...:16:

Back
X