Sabredenler Kulübü 2012 :)

:46: :46: oluuurr nede olsa herşeyimiz aynı gidiyor :D bir bu ay sen de aksilik olacak ben de olmayacak sandımdı oda aynı oldu :1: ama ossun beeeeee herşeye rağmen bebek sahibi olucaz bizlerde :8::8::8::8::8::8::8::8::8:

:54: :54: ayyyy böyle olunca insan güç alıyor aslında daha sağlam durabiliyor paylaşınca :21:

kociş de yorulmuş, uyumuş kalmış koltukta garibimm :1: :54: :54:

esracım .. şu an için ben varım.. ama kendime inanamıyorum.. yani eğer hamile değilsem ve bu bellirtileri benim beynim yapıyorsa gercekten kendimden korkuyorum.. :))) nasıl kendime bukadar acı yaratabilirim ki? bukadar kasık ağrısı ve bel ağrısı hemde nerdeyse yerğimden kalkamıycak kadar?? bunu ben mi yapıyorummm :(((

adetin geçti mi ??
idrar testi yap istersen?

hamileleri tebrik ederim kızlarrr.ne güzel haberlerle başlamış bugün.darısı başımıza inşallah hayırlı zamanda arkadaşlar.ohhhh umutlanıyorum bende.gerçi uzun süredir bekleyenler hamile kalınca daha çok umutlanıyorum.ama eskilerden ses seda yok galiba

yaa lütfeeen hamile kalanlar söylesin anlatsın gün ve gün belirtilerini

canım o kışıye gore degışıyor.ama ben hamıle olduğumu ılk duştuğu gunbılıyorum.bır kere betın benzın sarı oluyor degışık oluyo yuzun cırkın oluyo galıba.bende oyleydı sonra ben hmen aş vermeye başlarım daha hamıle olduğum u bılmeden.bu hamılelığımde etten tıksınmıştım.daha gunumungecmesıne varken dedım bende degışıklık var.belım ağrımadı adet belırtımde yoktu.kendı kendıme hamıleyım dedım ama eşime degılım umutlanam ovulasyon gunumuzde bırşey olmadı fılan dıye .cunku ıkıncı olduğu için ılk bebeğimi kayıp ettım umutlandırmadım.sonra malum işte bu bebeğim belıme cok ağrı yaptı acıllık oldum fılan bu zamana kadar geldım.33+3 gunluğum takrar mıde bulantım mıde yanmam ağrım başladı hayırlısı.

evt ondan sonra adımımı atmadım:) şaunkı doktorum cok ıyı cokda anlayışlı.bayandı o gıttığım bayan kaıdn doğumculardan nefret edıyorum.bende samsundayım .hayırlısını ıste canım herşey allahtan.bak benım ılk gebelığım evlenır evlenmez 1ayın sonunda hamıle olduğumu öğrendım ama sonu guzel olmadı 5.5 aylık doğum yaptım.özurlu olduğu için.
cok gecmiş olsun. Ben de şimdi hep oyle dua ediyorum zaten Allah'ım sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar ver diye. Ama yine de işte böyle umutlanıyoruz. ben bu ay idrar testlerinde bir şey olmadığı için umutsuzlanmıştım ama şimdi bu hcg kafamı karıştırdı. Bakalım cumartesi ne olacak sonuç? Birde yaşım daha ilerlemeden çoluk çocuk sahibi olayım diyorum sonra onların enerjisine yetişemem valla. :)

walla ben adet tarihime 10 gün varken test yaptım canım ama negatif çıktı.. birdaha mı yoooooo ... adetim geçmeden yapmam onu ben.. :))) belkide üşüttümm.. belkide idrar yolları enfeksiyonu oldum falan fıstık.. ama nebiliyim işte.. umut dünyası

esracım .. şu an için ben varım.. ama kendime inanamıyorum.. yani eğer hamile değilsem ve bu bellirtileri benim beynim yapıyorsa gercekten kendimden korkuyorum.. :))) nasıl kendime bukadar acı yaratabilirim ki? bukadar kasık ağrısı ve bel ağrısı hemde nerdeyse yerğimden kalkamıycak kadar?? bunu ben mi yapıyorummm :(((
ben de ben de..... her ay midem bulanıyor başım dönüyor herşey oluyor yani.Birtek adete yakın kuruluk oluyoronuda tutturursam tam olacak:))Kafamı dağıtamıyorum bir türlü ya çıldırmak üzereyimmmmmmm...:37:Seni çok iyi anlıyorum
ben bu ay o haldeyim işte.benim adetim düzensiz olduğu için her geçen gün ayrı bir stres oldum. iki kere idrar testi yaptım ikisinde de bir şey çıkmadı. bugün de doktora niye adet olamıyorum diye gittim hcg pozitif dediler. Ama bu ay dediğim gibi hiç olmadığı kadar göğüs büyümem oldu benim. resmen en az bir beden büyüdüler. Allah hayırlısını sana da bana da kim istiyorsa nasip etsin!
Canım senin pozitif çıkmış işte .Değerin Kaç olduğunu öğrenirsin yarım 2 gün sonrada bi kan testi daha inş ikiye katlanır.Sağlıklı bi gebelik başlar sevin biraz.İnş güzel haberlerle gelirsin.:49:
kızlaar yaa daha öncede demiştim ya annem beni rüyasında gördü diye yine görmüş elimde kocaman zarf bir sürü para dağıtıyomuşum :66: ayyyy böyle olunca çooooookkkkkkkk umutlanıyorum yaaa annem beni rüyasında gördükçe o görünce güzel şeyler oluyoda :D

Bir keresinde bende yaşlı bir kadın gördüm dilenci gibiydi 3 kere tarak veriyordumona.Sonra o bana tarağı geri veriyordu tam arkasını döndüğünde Hızır(as) olduğunu anlıyordum.Oda dönüp gülümsüyordu.Ve müjde yakında erkek bebeğin olacak dedi. Bu rüyayı göreli bir kaç ay oldu.Tekrar görürsem yakın zaman ne zaman tarih verirmisin diycem:9:

mal gibi oturyorum bacım çok üzüldüm yaaaa neden çift çizg çıkmadııı of zaten belliydi 14-15. ovulasyon günlerimde acaip şeffaf uzayan akıntım vardı ama ne kocam yanımdaydı nede ben evdeydimmm..bnde şans yok gecen ayda tam tutturamadık bu ayda ovulasyon testiini boşunamı aldım yaf:(
sen neyapıyosun nslsn bakim:)
iyiyim canım bende oturuyorum öyle napıyım. belki daha yumurtlaman olmamıştır her ay aynı olmuyorki

cok gecmiş olsun. Ben de şimdi hep oyle dua ediyorum zaten Allah'ım sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar ver diye. Ama yine de işte böyle umutlanıyoruz. ben bu ay idrar testlerinde bir şey olmadığı için umutsuzlanmıştım ama şimdi bu hcg kafamı karıştırdı. Bakalım cumartesi ne olacak sonuç? Birde yaşım daha ilerlemeden çoluk çocuk sahibi olayım diyorum sonra onların enerjisine yetişemem valla. :)

kımısınde ıdrarda cıkmıyor ama .bende hemen cıkar 3-4 gun gecsın tmm.benım eltımde 2ay fılan olunca cıkıyor bır tek kan testınde cıkıyormuş.ben gecenlerde bır test duydum ama ne olduğunu bılmıyorum ılışkıye gırdın aradan bellı gun yada saatmı gecınce o tetsı yapınca hmen hamıle kalıp kalmadığını gosterıryormuş.işh hayırlı sonuç alırsın.kaç senelık evlısın canım ve ne zamndan berı cocuk ıstıyorsun.

Bir keresinde bende yaşlı bir kadın gördüm dilenci gibiydi 3 kere tarak veriyordumona.Sonra o bana tarağı geri veriyordu tam arkasını döndüğünde Hızır(as) olduğunu anlıyordum.Oda dönüp gülümsüyordu.Ve müjde yakında erkek bebeğin olacak dedi. Bu rüyayı göreli bir kaç ay oldu.Tekrar görürsem yakın zaman ne zaman tarih verirmisin diycem:9:
:1::1::9::9::9: güldürdün beni yaw...:1::1:
ben de rüyamda 7 sayısını gördüm.7.evlilik ayımız geçti.Belki 7.denememizdedir.Ama umarım öyle değildir inşallah;Şubat ayı 4.denemem.:18::18:

hamileleri tebrik ederim kızlarrr.ne güzel haberlerle başlamış bugün.darısı başımıza inşallah hayırlı zamanda arkadaşlar.ohhhh umutlanıyorum bende.gerçi uzun süredir bekleyenler hamile kalınca daha çok umutlanıyorum.ama eskilerden ses seda yok galiba

Evet hamile haberi olunca kendimizinmiş gibi seviniyoruz gerçekten umudumuz artıyor.Dediğin gibi hele bide uzun zamandır bekleyenlerimn olunca insan daha çok seviniyo.Bende o uzun süredir bekleyenlerdenim. 4 yıl olacak nerdeyse:14:

kızlar nettekı avulasyon gunune fılan kanmayın hesaplayıcılara keısn sonuç vermıyor. en ıyı sonuç doktora gıdıp belırlemek ulturasyonda gozukuyor ve doktor bugun hamıle kalabılırısn dıyor.ayrıca adetınız bıttığı gunden ıtıraben 1gun arayla ve sperm kalıtesını duşurmemek içn ılışkıye gırın.10gun fılan yada 1 hafta o zaman daha ıyı sonuç alırsınız.dıger gunlerde gırersenız işi şansa atmazsınız.

kımısınde ıdrarda cıkmıyor ama .bende hemen cıkar 3-4 gun gecsın tmm.benım eltımde 2ay fılan olunca cıkıyor bır tek kan testınde cıkıyormuş.ben gecenlerde bır test duydum ama ne olduğunu bılmıyorum ılışkıye gırdın aradan bellı gun yada saatmı gecınce o tetsı yapınca hmen hamıle kalıp kalmadığını gosterıryormuş.işh hayırlı sonuç alırsın.kaç senelık evlısın canım ve ne zamndan berı cocuk ıstıyorsun.

15 aylık evliyim ben. daha yeni yani. ama eşim de ben de öyle çok genç değiliz bebek olsun istiyoruz işte. yaklaşık 2-3 aydır deniyoruz sanırım ama tarihler falan hep hikaye hiç denk gelmiyor. Eğer şimdi hcg düzenli şekilde yükselirse kesinlikle bütün bebek sahibi arkadaşlarımın dediği şey olacak. tarihe falan bakmadan, kafaya da takmadan oluyormuş bu iş diyeceğim :) çünkü bu ay hiç tarih olayı falan tutmadı yine.

Son düzenleme:
Evet hamile haberi olunca kendimizinmiş gibi seviniyoruz gerçekten umudumuz artıyor.Dediğin gibi hele bide uzun zamandır bekleyenlerimn olunca insan daha çok seviniyo.Bende o uzun süredir bekleyenlerdenim. 4 yıl olacak nerdeyse:14:

canım inşallah Allah sana da, bana da,isteyen herkese nasiip eder,Allah daha fazla bekletmesin inşallah.:49::49::49:

benim de 2,5 sene oldu canım ya.insan daha da sabrı tükeniyo insanın.hayırlısı olsun artık hakkımızda

Back
X