Sabredenler Kulübü 2012 :)

belki tutmuştur ovulasyondan 3 gün önce yapılan ilişkideki spermler yaşıyormuş ovulasyonda

inş cnm inş 14-15 de ovulasyon oldu emin sayılırımmmm 1 de ilişki oldu bi ihtimal belki tutmuştur.. umarım yarın çift çizgiyi görürümde üzüldügüme üzülürüm:)
kısmet biz eliizden geleni yapoıyoruz rabbim nasip etmiştir inş:)
sen dikat et 1 gün arayla ovulasyon testi yapsanda yapmasanda düzenli ilişkiye gir cnm bnm..

15 aylık evliyim ben. daha yeni yani. ama eşim de ben de öyle çok genç değiliz bebek olsun istiyoruz işte. yaklaşık 2-3 aydır deniyoruz sanırım ama tarihler falan hep hikaye hiç denk gelmiyor. Eğer şimdi hcg düzenli şekilde yükselirse kesinlikle bütün bebek sahibi arkadaşlarımın dediği şey olacak. tarihe falan bakmadan, kafaya da takmadan oluyormuş bu iş diyeceğim :) çünkü bu ay hiç tarih olayı falan tutmadı yine.

hmm canım ama 2-3 aydır ıstıyormuşsunuz.helekı daha once korunmak için ılaç ıçtıysen 1sene fılan olmuyormuş.yumurtalıklar anca duzene gırıyormuş.doktora gıttın mı kımısınde hemen korunduğu için yumurtalıklar yağ bağlıyormuş.eyer adetın duzenlıyse hıç takma mutlaka olur .yanı daha yumurtalık kaynaşacak.

:1::1::9::9::9: güldürdün beni yaw...:1::1:
ben de rüyamda 7 sayısını gördüm.7.evlilik ayımız geçti.Belki 7.denememizdedir.Ama umarım öyle değildir inşallah;Şubat ayı 4.denemem.:18::18:

En yakın ne zamansa biz ona yoruyoruz tabi:9: hatta utanmasan 7 sn sonramı acaba diyceksin dimi:1:
kızlar nettekı avulasyon gunune fılan kanmayın hesaplayıcılara keısn sonuç vermıyor. en ıyı sonuç doktora gıdıp belırlemek ulturasyonda gozukuyor ve doktor bugun hamıle kalabılırısn dıyor.ayrıca adetınız bıttığı gunden ıtıraben 1gun arayla ve sperm kalıtesını duşurmemek içn ılışkıye gırın.10gun fılan yada 1 hafta o zaman daha ıyı sonuç alırsınız.dıger gunlerde gırersenız işi şansa atmazsınız.

Evet haklısın nette 14. gün yazıyor ben 16.gün gittim mesela doktor 2 gün sonra çatlar dedi. yani 18 . gün belli olmuyo.
Minik gelin belki daha yumurtan çatlamamıştır bile.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah bir aksilik çıkmaz değerim düşük çünkü 3 gün sonra tekrar yaptırmam gerekiyormuş Eşim havalara uçtu patikleri görünce evin içinde hoplaya zıplaya koşuşturdu sarılıyor öpüyor beni çok sevineceğini düşündüm ama bu kadar büyük tepki inanın beklemiyordum avaz avaz bağırdı yaaa inanamıyorum :52:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah bir aksilik çıkmaz değerim düşük çünkü 3 gün sonra tekrar yaptırmam gerekiyormuş Eşim havalara uçtu patikleri görünce evin içinde hoplaya zıplaya koşuşturdu sarılıyor öpüyor beni çok sevineceğini düşündüm ama bu kadar büyük tepki inanın beklemiyordum avaz avaz bağırdı yaaa inanamıyorum :52:

inan bana çok sevindim canım;o anları hayalimde canlandırabiliyorum.:54:Yüreğini ferah tut,bişi olmaz bebişine;Allah korusun sizi.

hayırlı olsun aleyna allah analı babalı buyutsun.asıl şuandan sonra buyuk derdın başlıyor.işin en kolay kısmını atlattın bence.rabbım herkezı boyle sevındırsın.

En yakın ne zamansa biz ona yoruyoruz tabi:9: hatta utanmasan 7 sn sonramı acaba diyceksin dimi:1:

Evet haklısın nette 14. gün yazıyor ben 16.gün gittim mesela doktor 2 gün sonra çatlar dedi. yani 18 . gün belli olmuyo.
Minik gelin belki daha yumurtan çatlamamıştır bile.
cnm yumurtan belk çatlamamaıştır dedin ya ovulasyon demek yumurtlamak demek ozamanda çatlamıyormu yani.. şimdii akıntı zamanı ben yumurtladım sonrasında onlar çatlayabiliyormu..benim iki gündür acaip belimve bacagım agrıyor gögüslerimde felaket agrıyor..of yine kafamda deli gibi kurmaya başladım:(

ayyyy negüzel:):):):) kocan daha 9 ay boyunca etrafında koşacakkk söyle çok yorulmasın 9 ay boyunca burnundan getircen inş:):1:

KIZLAR DEĞERİM 236 YA YÜKSELMİŞ :46::46::46::46::46::nazar::nazar:

Canım bak ben söylemiştim sana değil mi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin....Çoook sevindimmmm..

kızlaaaaarrr sonuç 50.69 inanamıyorruuumm ağlıyoruummmm

Aleynaaaaaa canımmm çooooık tebrikederim ay çok heyecanlı yaaa darısı başımıza inşallah.Allah tamamınaerdirsin canımsağlıkla kucağına al inşallahhh..Ya bişey soracam senin idrar testinde çıkmadı mı hiç silik milik kanda 50 çünkü????merak ettim dee.

inş cnm inş 14-15 de ovulasyon oldu emin sayılırımmmm 1 de ilişki oldu bi ihtimal belki tutmuştur.. umarım yarın çift çizgiyi görürümde üzüldügüme üzülürüm:)
kısmet biz eliizden geleni yapoıyoruz rabbim nasip etmiştir inş:)
sen dikat et 1 gün arayla ovulasyon testi yapsanda yapmasanda düzenli ilişkiye gir cnm bnm..
canım bugünde yaptım daha günü gelmemiş demekki zaten akıntım iyi değil

naber minikim çalışmalar nasıl gidiyor inşallah tutacak bu ay.benim "acaba var mı" dönemim başladı bacım.vücudumu dinlemelerim başladı:))yani huni takıp gezme dönemi

Ayyyyy ne güzel hayırlı uğurlu olsun Allah tammaına erdirsin inş.:nazar::nazar::nazar:
hattaa;ANAAA yumurtladım...olcak şimdi.:1::1::1::9::9::9:
Adetli olmasam kaptırırdım kendimi ama kırmızılar mevcut.:19::19:

:1:Yumurtladım diyosun ya eşim bide bana kızıyor ne zaman yumurtladığını nasıl bilmezsin diyor:9: tavukmuyum ne biliyim ben diyorum

hmm canım ama 2-3 aydır ıstıyormuşsunuz.helekı daha once korunmak için ılaç ıçtıysen 1sene fılan olmuyormuş.yumurtalıklar anca duzene gırıyormuş.doktora gıttın mı kımısınde hemen korunduğu için yumurtalıklar yağ bağlıyormuş.eyer adetın duzenlıyse hıç takma mutlaka olur .yanı daha yumurtalık kaynaşacak.

ben korunmak için değil, ms hastası olduğum için iğne kullanıyordum. onu biraktım. onunla birlikte gebelik olmuyor çünkü. Bakalım yeni deniyoruz biz de ama hakikaten her ay beklenti içine girmek zormuş.

Canım bak ben söylemiştim sana değil mi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin....Çoook sevindimmmm..

Aleynaaaaaa canımmm çooooık tebrikederim ay çok heyecanlı yaaa darısı başımıza inşallah.Allah tamamınaerdirsin canımsağlıkla kucağına al inşallahhh..Ya bişey soracam senin idrar testinde çıkmadı mı hiç silik milik kanda 50 çünkü????merak ettim dee.

dün gece ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bu sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Kızlar 50.69 çok mu düşük gerçekten daha BATım ya bugün ya da yarındı

:1:Yumurtladım diyosun ya eşim bide bana kızıyor ne zaman yumurtladığını nasıl bilmezsin diyor:9: tavukmuyum ne biliyim ben diyorum
en azından senin eşin yumurtlama konusunda bilgi sahibi.:52::52:Ben akıntım yoğunlaştğı zaman "yumurtluyorum sanırım,ovulasyon günleri" dedim.(o zamanlar yeni öğrenmiştim bu durumu.Bebek düşününce herşeyi öğrenmek nasip oldu.:8::8:)Bana şöyle yukarıdan aşağı süzüp;"kızım yumurtlama ne??saçma saçma konuşma" dedi.Bir saat ona durumu anlatmak zorunda kaldım.:53::53:

naber minikim çalışmalar nasıl gidiyor inşallah tutacak bu ay.benim "acaba var mı" dönemim başladı bacım.vücudumu dinlemelerim başladı:))yani huni takıp gezme dönemi
sen beni unuttun:43:

canım bugünde yaptım daha günü gelmemiş demekki zaten akıntım iyi değil
daha erken cnm sen 15inden önce ovulasyonun olmas gibime geliyo ama bellide olmas tabi :)düzenl ilişki yap yinede:)

aman nsl gitsin gidemiyor dermişim:) şaka bi yana bu ay kocam çok üzmedi ilişki konusundaaa yine düzneli yapamadık ama en azından 3 günde bir yaptık:)buda gelişme bizim için:) bende bu haftasonundan sonra hunimi takcam bacımm takılırz kolkola hunimizi takıp gezeriz olarmu:):119::119::119::123:

dün gece ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bu sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Kızlar 50.69 çok mu düşük gerçekten daha BATım ya bugün ya da yarındı
canım yüreğini ferah tut.iki üç güne kadar katlanarak artar inşallah kan değerlerin.yine denersin biraz zaman geçsin.GEç döllenme diyerek düşün.:nazar:

Canım bu oran değişken oluyor ona takılma hiç ama hep dua et tabi sen...kimisinin9.günçatlıyo kiminin 22. gün bu değiştiği için döllenme günü ve haliylen de bhcg oranı da değişken oluyor. geç döllenmedir. zaten doktora gidersin bir de yenilersin kan testini. hep olumlu düşün bebişim ama çok herkese duyurma yine de netleşene kadar nacizane fikrim....çokkk mutlu oldum ya...bir ara liste kurumuştu bugün böle canlandı yine.Rabbim nazarlardan saklasınnnn...:nazar::nazar::nazar:

Back
X