- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
- #3.181
vay ananm topiktekiler kafayı yedi vayyyyy vayyyy... speedy gonzales oldunuz hepiniz maşallh kızlae yetişemedim oku oku demek huni takınca daha hızlı yazıyoruz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka topiklerden baksalar "napiyor bu deliler "derler.hadi bakalım gelin hunilereeeeee:)))
benimki dantel ve transparan karışık olsun :))
canım valla evde kendi kendime gülünce benimki sordu huni taktıkta ona gülüyorum dedim anlamadı hamilelikle alakalı zannetti :))))))))) valla karnım ağrıdı gülmekten okudukça gülüyorum
takıver bacım başına ohhh ne dert ne tasa soran olursa huniyi göster tamamaman da aman benim mavişimeeeeeeee. pek güzel kızlar bu mavi huni..
bakmasınlar onlarda çok ayıp çok başkasının özeline bakılmazAcaba diyom kimsenin planlarımızı farketmemesi için çadır mı kursak :44: o zaman topiğe baksalarda göremezler belkim :26:
![]()
Kız bende nerden çekiyo diyorum ben de öğretmenim valla.''de'' leri ayırışınızdan tanııdım edebiyatcılar siziiiiiiminikgelin uslu dur valla bak biliyorsun orjinalde de öğretmenim çok fena yaparım seni:)))
Kız seninkiler daha son model gibi.Kaça bunlar toplu alcaz arkadaşlarla indirim yaparsın dimiii![]()
GEL ABLAA GEEEEEEEEEEELLLLLLLLL HUNİYE GEL RENK RENK CIVIL CIVIL ALIYOSUN DERDİ TASAYI UNUTUYOSUN GEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLL![]()
Ben de sınıf öğretmeniyim.Öğrenciler bu halimizi görse ne derler acepşaka bir yana tatlışimm ben de edebiyatçıyım![]()
aynen bende de durumlar vahiimm
![]()
![]()
kız sen de var ya delilik potansiyeli varmış hiç yabancılık çekmedin anam:)))))
yahu bişey yazmaya korkuyom bu ne hız. yazacam havada kalacak o muhabbet çoktan geçmiş olacak
takıver bacım başına ohhh ne dert ne tasa soran olursa huniyi göster tamam![]()
Allah gülmekten ayırmasın
aşağı baksanıza 13 kişi okuyor topiği:))))))) rezil olduk anammmmmmmmmmmmmmbakmasınlar onlarda çok ayıp çok başkasının özeline bakılmazAcaba diyom kimsenin planlarımızı farketmemesi için çadır mı kursak :44: o zaman topiğe baksalarda göremezler belkim :26:
![]()
aaaaaaaaaaa branştaşım benim,çok sevindim.kız burda imla kurallarına uymuyoğ ya ayıp mı sence:)))))
benimki dantel ve transparan karışık olsun :))
canım valla evde kendi kendime gülünce benimki sordu huni taktıkta ona gülüyorum dedim anlamadı hamilelikle alakalı zannetti :))))))))) valla karnım ağrıdı gülmekten okudukça gülüyorum
birde beni düşünün ünv. de hocayım öğrenciler bir görse takmazlar beni :))))))))Kız bende nerden çekiyo diyorum ben de öğretmenim valla.''de'' leri ayırışınızdan tanııdım edebiyatcılar siziiiiii
Kız seninkiler daha son model gibi.Kaça bunlar toplu alcaz arkadaşlarla indirim yaparsın dimiii
Ben de sınıf öğretmeniyim.Öğrenciler bu halimizi görse ne derler acep
Ayy hemde nasıl potansiyel değil kinetiğe dönüşmüş durumda benimkiiiiii![]()
aşağı baksanıza 13 kişi okuyor topiği:))))))) rezil olduk anammmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyy heyecanladım şimdi onunla da yumurtlama döneminde halvete girerim olur biter :)))))))kızlaaaaaaarrrrrrr topiğin ablası kural çiğniyooo bizde çığnayabilirik o zaman yupiiii hoca s..tı cemaat o..ra bilirsinizz![]()
![]()
haha tamam canım senin ki transparan olur azcıkda savoroski taşlardan serpiştiririk araya vuuuuuvvvvvvvvvv süper![]()
kızlaaaaaaarrrrrrr topiğin ablası kural çiğniyooo bizde çığnayabilirik o zaman yupiiii hoca s..tı cemaat o..ra bilirsinizz![]()
![]()
haha tamam canım senin ki transparan olur azcıkda savoroski taşlardan serpiştiririk araya vuuuuuvvvvvvvvvv süper![]()
offf poffff birazdan çıkmam lazımmmmne rezil olcaz annaaaam gecenin bu saatinde başka hangi topik böyle neşeli olur ki,bence okumayanlar rezil oldu:)))
hobaaaaa olduda bitti maşallah nazar değmez inşallah tey tey teeeeeeyyyyyyyyayyyyyyy heyecanladım şimdi onunla da yumurtlama döneminde halvete girerim olur biter :)))))))
aşağı baksanıza 13 kişi okuyor topiği:))))))) rezil olduk anammmmmmmmmmmmmm