Sabredenler Kulübü 2012 :)

vay ananm topiktekiler kafayı yedi vayyyyy vayyyy... speedy gonzales oldunuz hepiniz maşallh kızlae yetişemedim oku oku demek huni takınca daha hızlı yazıyoruz :D:37::37::37::37::37::37:

başka topiklerden baksalar "napiyor bu deliler "derler.hadi bakalım gelin hunilereeeeee:)))

bakmasınlar onlarda çok ayıp çok başkasının özeline bakılmaz :20: Acaba diyom kimsenin planlarımızı farketmemesi için çadır mı kursak :44: o zaman topiğe baksalarda göremezler belkim :26:
:27:

benimki dantel ve transparan karışık olsun :))

canım valla evde kendi kendime gülünce benimki sordu huni taktıkta ona gülüyorum dedim anlamadı hamilelikle alakalı zannetti :))))))))) valla karnım ağrıdı gülmekten okudukça gülüyorum

Allah gülmekten ayırmasın

bakmasınlar onlarda çok ayıp çok başkasının özeline bakılmaz :20: Acaba diyom kimsenin planlarımızı farketmemesi için çadır mı kursak :44: o zaman topiğe baksalarda göremezler belkim :26:

Allah seni iyi etsin öldüm gülmekten manyakk karıııııııııııı:))))delüsün yemin ederim sana huniye bile gerek yok:)))))çadır haaaa?oldu canımmmm

minikgelin uslu dur valla bak biliyorsun orjinalde de öğretmenim çok fena yaparım seni:)))
Kız bende nerden çekiyo diyorum ben de öğretmenim valla.''de'' leri ayırışınızdan tanııdım edebiyatcılar siziiiiii:34:
IKEA-CHOSIGT-MUTFAK-HUNISI-2-LI-SET-SARI-RENK__48417201_0.jpg

GEL ABLAA GEEEEEEEEEEELLLLLLLLL HUNİYE GEL RENK RENK CIVIL CIVIL ALIYOSUN DERDİ TASAYI UNUTUYOSUN GEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLL :9:
Kız seninkiler daha son model gibi.Kaça bunlar toplu alcaz arkadaşlarla indirim yaparsın dimiii
şaka bir yana tatlışimm ben de edebiyatçıyım :54: :54: aynen bende de durumlar vahiimm :6: :6:
Ben de sınıf öğretmeniyim.Öğrenciler bu halimizi görse ne derler acep
kız sen de var ya delilik potansiyeli varmış hiç yabancılık çekmedin anam:)))))

Ayy hemde nasıl potansiyel değil kinetiğe dönüşmüş durumda benimkiiiiii:37:

Allah gülmekten ayırmasın

aşağı baksanıza 13 kişi okuyor topiği:))))))) rezil olduk anammmmmmmmmmmmmm

aaaaaaaaaaa branştaşım benim,çok sevindim.kız burda imla kurallarına uymuyoğ ya ayıp mı sence:)))))

kızlaaaaaaarrrrrrr topiğin ablası kural çiğniyooo bizde çığnayabilirik o zaman yupiiii hoca s..tı cemaat o..ra bilirsinizz :60: :60: :60:
benimki dantel ve transparan karışık olsun :))

canım valla evde kendi kendime gülünce benimki sordu huni taktıkta ona gülüyorum dedim anlamadı hamilelikle alakalı zannetti :))))))))) valla karnım ağrıdı gülmekten okudukça gülüyorum

haha tamam canım senin ki transparan olur azcıkda savoroski taşlardan serpiştiririk araya vuuuuuvvvvvvvvvv süper :9:

Kız bende nerden çekiyo diyorum ben de öğretmenim valla.''de'' leri ayırışınızdan tanııdım edebiyatcılar siziiiiii:34:

Kız seninkiler daha son model gibi.Kaça bunlar toplu alcaz arkadaşlarla indirim yaparsın dimiii

Ben de sınıf öğretmeniyim.Öğrenciler bu halimizi görse ne derler acep

Ayy hemde nasıl potansiyel değil kinetiğe dönüşmüş durumda benimkiiiiii:37:
birde beni düşünün ünv. de hocayım öğrenciler bir görse takmazlar beni :))))))))

kızlaaaaaaarrrrrrr topiğin ablası kural çiğniyooo bizde çığnayabilirik o zaman yupiiii hoca s..tı cemaat o..ra bilirsinizz :60: :60: :60:

haha tamam canım senin ki transparan olur azcıkda savoroski taşlardan serpiştiririk araya vuuuuuvvvvvvvvvv süper :9:
ayyyyyyy heyecanladım şimdi onunla da yumurtlama döneminde halvete girerim olur biter :)))))))

huniler size beleş topiğin ablasına özel indirimm :D :D
ben şu yeşili alacam ama onun deliğide görünüyo en azından aldığımın nasıl olduğunu biliyom diğerlerinde bişi görünmüyo ya kapalılarsaaaaaaaaaaa :52: :52:

yap anam yap sen de kural ihlali yap doğru diyosun balık baştan kokarmış

Back
X