Sabredenler Kulübü 2012 :)

günaydın kızlarrrrr.sabah gördüm dün geceki huni muhabbetini.valla alemsiziniz yawww.hele bizim öğrenciler görse bizi bu halde:)))ama ben sizi özlüyorum valla.çok alıştım bu topiğe de sizlere de.derdimi paylaşıp dalga geçtikçe daha da hafifliyo sıkıntılarım.çünkü etrafımda da anlayacak kimse yok.neyse bizi bize yeteriz.

cnm demekki bi genellemei sen çürütüyorsun..
hep derlerki idrar yolu enfeksiyonu olanlar hamile kalamaz yada çk zor hamile kalır.. bende 3 ay önce ciddi şekilde idrar yolu enfeksiyonu geçirdim doktorluk oldum çok şükür ilaç kulandıma şimdilik bşy yok:)çok kötü bşy valla insanı çok rahatsız ediyor.. bolca su iç bacım ilaç alamassın bu dönemde.. baya su iç sık tuvalete gidip mikropları idrarla atasın:)

Ama bebeğim gebelik tetikledi zaten benim sistitimi karşı komşumda öyle olmuştu hamile kaldığı anda sistit başladı onda da hatta ben internetten de bakmıştım gebelik sistiti tetikler yazıyordu. Evet normalde mide bulantısı ve bel ağrısı yapar ramazanda ben de hastanelik olmuştum ilaç vermişti doktor orucu da yasaklamıştı ama ben 4 gün tutmadım başladım sonra yine. Bu sistit daha farklı oluyor canım.

Günaydın hanımlar!
şöyle en sarı-lacivertinden bir huni de ben alabilir miyim? :32::32::8::8:
benim kırmızılar hala gelemedi, sabahtan beri sancım var gelir diyorum ama hala kahverengi lekelenme oluyor. belki de şimdi gelmiştir. Gidip tekrar bakmadım. Daha önce böyle birşeyi hiç yaşamadığım için ben de korku yarattı, acaba sağlıksız bir durum mu var diye :(
hayırlısı artık

Günaydın canlarrrrrrrr!!!
Dün akşam ki şamatadan sonra eşim bana evde nete girmemi yasakladı...:9::9::9:

vala canım bende gizli gizli okudum yazılanları bende katılacaktım makaraya ama çok hastaydım sadece okumakla yetindim ama gizli okudum.eşim görse siz toptan kafayı yemişsiniz diyip o da izin vermezdi heralde girmeme:)))

Günaydın hanımlar!
şöyle en sarı-lacivertinden bir huni de ben alabilir miyim? :32::32::8::8:
benim kırmızılar hala gelemedi, sabahtan beri sancım var gelir diyorum ama hala kahverengi lekelenme oluyor. belki de şimdi gelmiştir. Gidip tekrar bakmadım. Daha önce böyle birşeyi hiç yaşamadığım için ben de korku yarattı, acaba sağlıksız bir durum mu var diye :(
hayırlısı artık

lekelenmeler kırmızıya dönüşene dek umut vardır,inşallah hamişsindir cnm.içime doğuyor,inşallah yanılmıyorumdur.:18::18::18:

vala canım bende gizli gizli okudum yazılanları bende katılacaktım makaraya ama çok hastaydım sadece okumakla yetindim ama gizli okudum.eşim görse siz toptan kafayı yemişsiniz diyip o da izin vermezdi heralde girmeme:)))

"sen beni çok boşladın,işten geldiğinden beri yüzüme bakmıyosun" dedi , hani genelde bunu kadınlar söyler ya,eşim didi bana.:1::1:

Son düzenleme:
lekelenmeler kırmızıya dönüşene dek umut vardır,inşallah hamişsindir cnm.içime doğuyor,inşallah yanılmıyorumdur.:18::18::18:

canımmm, keşke dediğin gibi olsa ama öyle değil...çünkü ara ara gelen sancılarım bayağa regl sancısı gibi. üstelik iki gündür daha seyrek olan lekelenmelerim bu sabahtan itibaren daha fazla akıntı gibi. yani kırmızıya dönmesi yakındır. :14: çarşamba günü ilk lekelenme olduğunda ben de ümitlenmiştim belki gebelik belirtiidir diye ama böyle artarak devam edince anladım ki kırmızılar geliyor.

yine de benim için hissettiklerine çok minnettarım kuzum....sen nasılsın?

canımmm, keşke dediğin gibi olsa ama öyle değil...çünkü ara ara gelen sancılarım bayağa regl sancısı gibi. üstelik iki gündür daha seyrek olan lekelenmelerim bu sabahtan itibaren daha fazla akıntı gibi. yani kırmızıya dönmesi yakındır. :14: çarşamba günü ilk lekelenme olduğunda ben de ümitlenmiştim belki gebelik belirtiidir diye ama böyle artarak devam edince anladım ki kırmızılar geliyor.

noldu canım yaaa adet mi oluyorsun?

noldu canım yaaa adet mi oluyorsun?

ablacım ya sorma :14::14::14: çarşamba sabah kahverengi lekelenmem başladı, normalde bat bugün yarındı. bana da öyle erkenden ve uzun süren lekelenme olmazdı. Atıyorum bugün lekelenme olsa akşama ya da yarın sabaha kırmızılar gelirdi. iki gündür gelmedi kırmızılar. ama ağrılarım falan var yani, başladı başlayacak. ben de inşallah kist falan oluşmamıştır diye endişeleniyorum. her ihtimale karşı dün sabah gebelik testi de yaptım ama tek çizgi çıktı :14::14::14:

bu ay bir düzenim değişti yani anlamadığım şekilde. ilaç falan da kullanmamıştım ama psikolojik heralde. şimdi de üşümeye ve halsizleşmeye başladım, herhalde geliyor kırmızılar...

ablacım ya sorma :14::14::14: çarşamba sabah kahverengi lekelenmem başladı, normalde bat bugün yarındı. bana da öyle erkenden ve uzun süren lekelenme olmazdı. Atıyorum bugün lekelenme olsa akşama ya da yarın sabaha kırmızılar gelirdi. iki gündür gelmedi kırmızılar. ama ağrılarım falan var yani, başladı başlayacak. ben de inşallah kist falan oluşmamıştır diye endişeleniyorum. her ihtimale karşı dün sabah gebelik testi de yaptım ama tek çizgi çıktı :14::14::14:

bu ay bir düzenim değişti yani anlamadığım şekilde. ilaç falan da kullanmamıştım ama psikolojik heralde. şimdi de üşümeye ve halsizleşmeye başladım, herhalde geliyor kırmızılar...

canım üzme kendini canın sağolsun,allah büyük zamanı değilmiş demek ki

canım üzme kendini canın sağolsun,allah büyük zamanı değilmiş demek ki

ben de öyle diyorum...sabır ve tevekkül... ama kırmızılar gelecekse bir an önce gelse iyi olur, böyle kahverengi lekelerle korkuyorum ben :(

ayşe diye bi arkadaşa ediyoruz.nick ini bilmiyorum.yarın aleyynna ya edicektik ama o hamile liste tekrar mı düzenlenecek nasıl olcak?

bence de güncelleyelim, belki benim kırmızılar da gelirse, listeyi kaydırabiliriz. 15 ocakta benim sıramdı, gerek kalmayabilir bu aylık :(

canımsın yaaa;Tabi kendini daha iyi bilrsin,olsun önümüzde aylar;inşallah Allah nasip edecek bize de.
Benim daha kırmızılar gitmedi yaw;bugun 6.gün.Kesildi kesilecek ama az az geliyor.Bu ay oldukça ağrılı ve fazla geldi.Onun dışında kısmetse herkesiçin,kendim için olsun diye dua ve dileklerim başlayacak.

canımıniçi keşke bir doktora gitseydin düşük falan mı yapıyorsun acaba :26:

Back
X