Sabredenler Kulübü 2012 :)

evet kimyasal gebelik boyle ama benim merakım bu erkekten ya da kadından kaynaklanan bilinen bir sorundan mı oluyor ?

Benim anladığım kadarıyla iki taraftan da olabiliyor.Spermin yeterli kalitede olmayışından olabilir. Döllenmiş yumurtanın bazı sebeplerden dolayı bölünemeyişi....... vb vb vb. Bi şekilde tüplerden rahme düşemiyor yapışamıyor bölünüp çoğalamıyor.Ama bak yine de demek ki hamile kalabiliyomuşsun.Ben kimyasal gebeliği böyle bilmiyordum hamilelik ilk aşamada kalıyor ilerleyemiyor buymuş yani. Ben 4 senedir deniyorum hiç hamile kalamadım :43: belki de kaç kere farketmeden düşük yapmışızdır.

Benim anladığım kadarıyla iki taraftan da olabiliyor.Spermin yeterli kalitede olmayışından olabilir. Döllenmiş yumurtanın bazı sebeplerden dolayı bölünemeyişi....... vb vb vb. Bi şekilde tüplerden rahme düşemiyor yapışamıyor bölünüp çoğalamıyor.Ama bak yine de demek ki hamile kalabiliyomuşsun.Ben kimyasal gebeliği böyle bilmiyordum hamilelik ilk aşamada kalıyor ilerleyemiyor buymuş yani. Ben 4 senedir deniyorum hiç hamile kalamadım :43: belki de kaç kere farketmeden düşük yapmışızdır.

evet olabilir tabi. eski kadınlar hcg baktırmadığından haberleri olmuyordu adet gecikti sanıyordu şimdi biz cok bildiğimizden kimyasal gebelik diyip uzuluyoruz. Allah hayırlısını versin tabi. Ama tedavi gerektiren birşeyden dolayı ise bilip de ona göre hareket etmek lazım herhalde. of ya ben bugun cok yoruldum bu konuda kafam dolandı.

Canım olmayınca birşeyler sebep oluyor.Doktora gidersin ptesi günü güzelce tedavi gerekiyorsa olursun.Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inş. tüm bekleyenlerin

ben geldim herkes iyi mi?geçmişi okumasam olmaz mı siz bana haberleri verin,neler oluyor kimyasal geçiren mi var?

dils3 cnm hayırlıı olsun darısı bizlere inş bu ay güzel habrler veriz snein gibi:)
kıs famusay bacım neyapıyosun bakm benim koca nette maç izledi birazdanda yourmlarına bakcak o sıra ben bakim az dedim:)

canım nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar çoktandır görüşmedik senle :34:
ben bu ayda adet oldum bakalım 3 ayı geride bıraktık bu 4. ayımız olacak Allah ne zaman kısmet edeck bakalım :16::16:

dils3 cnm hayırlıı olsun darısı bizlere inş bu ay güzel habrler veriz snein gibi:)
kıs famusay bacım neyapıyosun bakm benim koca nette maç izledi birazdanda yourmlarına bakcak o sıra ben bakim az dedim:)

iyiym bacım sen nasılsın gün saymaa başladım:))kız hamilemiz mi var anam niye demediniz bana

slm kızlar naber öncelikle dil3 arkadaşımızı tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin darısı biz delilerin başına:)
kızlar ya duyda inanma durumu geçen ay ov. testinde adetin 19. günü pozitifi görmüştüm bu ayda bugün 23. gün tam ümidi kesmistimki çünkü 28günde bir oluyorum az önce test yaptım pozitif. şimdi ov. pozitif çıkınca yumurta çatlamış demekmi yoksa yumurta oluşmuş ama çatlayıp çatlamadıgı belli degilmi bu konuyu bi anlayamadım.ama önümüzdeki ay areş falanda ölçmicem bırakıcam peşini olursa olsun yataktan kalkmıyorum ne duyuyorsam uyguluyorum deli oldum artık dün akrabalarımdan 5 -6 tane hamile haberi aldım kıskanmadım kesinlikle ama çok bozuldum agladım erkenden uyudum.

dilekg57
elsal
famusay
kızlar sizler nasılsınız napıyosunuz??

iyiyim yeşilim iyiyim,sen de iyisin inşallah.vücudumu dinlemeye başladım belirti arıyorum:)))))mesela bugün çok yorgun halsiz hissediyorum kendimi ve gündüz 2 saat aralıksız uyumuşum (ki ben gündüz ağır bir grip geçirmediğim sürece ya da serum almadığım sürece asla uyumam).hala da deli gibi uykum var.bak ilk çılgın belirti benden olsun hadeeeee huniler kafayaaaaa:))))

canım nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar çoktandır görüşmedik senle :34:
ben bu ayda adet oldum bakalım 3 ayı geride bıraktık bu 4. ayımız olacak Allah ne zaman kısmet edeck bakalım :16::16:
cnm inş bu ay hamiş kalırsın beklemek zor 6. ayımdayım sıkıldım valla hep kırmızıları görmekten:)
iyiym bacım sen nasılsın gün saymaa başladım:))kız hamilemiz mi var anam niye demediniz bana

kıs bacım bende başladım 13 gün var:)
valla bacım isim hafızam çok kötü benim caducuk hamile bi kişi daha vardı adını unuttum:)

dilekg57
elsal
famusay
kızlar sizler nasılsınız napıyosunuz??

sagol canım iyim diyorum ama eh işte dün aglayarak uyuyacak kadar 15-16 ay oldu düşün annem böyleşeylerden utanır o bile bugün bana diyorki bi doktora gitseniz:( sen nasılsın adet oldum yazmışsın ah canım ya rabbim ol demeden olacak şey degil ne yaparsak yapalım hepsi boş caba bunu biliyoruz hepimiz allah biran önece bizede bu mutlulugu tattırsın inşallah

cnm inş bu ay hamiş kalırsın beklemek zor 6. ayımdayım sıkıldım valla hep kırmızıları görmekten:)

kıs bacım bende başladım 13 gün var:)
valla bacım isim hafızam çok kötü benim caducuk hamile bi kişi daha vardı adını unuttum:)

benim de 9 günüm kaldı bacım bi uyusam 9 gün uyanmasam hatta dur dur 15 gün uyanmayayım da kesinleşsin:)

sagol canım iyim diyorum ama eh işte dün aglayarak uyuyacak kadar 15-16 ay oldu düşün annem böyleşeylerden utanır o bile bugün bana diyorki bi doktora gitseniz:( sen nasılsın adet oldum yazmışsın ah canım ya rabbim ol demeden olacak şey degil ne yaparsak yapalım hepsi boş caba bunu biliyoruz hepimiz allah biran önece bizede bu mutlulugu tattırsın inşallah

elsal sen hiç doktora gitmedin mi ki canım

cnm en dokunan insanın kendi annesinin demesiii demi:) benimde annem bu ay daha bi bebek olsada sevsek dedi 1.5 senedir bikere bile agızından duymadım kaynanam anneme hep olsunda sevelim derdiii evlendigimin ilk zamanları ,annemde aceleleri yok gezip tozsunlar sonra yaparlar derdii:) ama artık annem bile istiyor:)

benim de 9 günüm kaldı bacım bi uyusam 9 gün uyanmasam hatta dur dur 15 gün uyanmayayım da kesinleşsin:)

senin dha az kalmış bacum:) bide annemler gelcek bizde 3-4 gün kalcaklar tamda adet olcagım günde gelcekler:)ya annemler bizdeyken adet olup üzülcem yada adet olmayıp onlar varken test yapıp süpriz yapcammmm bebiş varsa:)

cnm en dokunan insanın kendi annesinin demesiii demi:) benimde annem bu ay daha bi bebek olsada sevsek dedi 1.5 senedir bikere bile agızından duymadım kaynanam anneme hep olsunda sevelim derdiii evlendigimin ilk zamanları ,annemde aceleleri yok gezip tozsunlar sonra yaparlar derdii:) ama artık annem bile istiyor:)

Demek ki napıyormuşuz anamız torun sevsin diye daha çok çalışıyormuşuz sonra anamızı cep telefonundan arayıp mutlu haberi veriyormuşuz:))

cidden çok dokundu bukadar dokunacagı aklıma gelmezdi ay birde dün kuzenimi duydum 4.5 aylık hamileymiş hiç kimseye söylememiş saklamış insanları şok edeyim dedim diyor msnden bana yazıyor sende yap niye yapmıyorsun bende işi gücü bahane ettim geçiştirdim birde hamileleiklerini gizlemelerine hiç anlam veremiyorum

Back
X