Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben seni kendine getiririm anneeeeeeeem
güveniyorum sana beni kendime getirirsin delü karıııı:)

mart ayını bekleme annem hemen git bi doktra.o yumurtlama hikayesini ben de anlamış değilim,uzman doktorumuz minikgelin ona sor istersen annem
kelin merhemi olsa misali:)
anlattım valla inş işine yarar bu hamilelikle ilgili okdr çok yazı okudumkiii bi kaç arkadaşım hamilelik düşünüyor onlara akıl veriryorum hayretler içinde bakıyorlar.. eczacı arkadaşım var ovulayson testi ile preseed istedim gecen ay o ne dedii bana:) bende anlattım vay anasını bilmiyodum bunu dedii:)insanın başına gelince herşeyi en iyi şekilde ögreniyor:)
Bugün yaptım havamı aldım:59:

yu yuuu erken yapmısın bacımm bidahaki testini adet günü yap daha erken yapma ok:)

aa hatsiz şu yaptıgına bak rabbim vermeyide bilir almayıda bize vermiyor geç veriyor diye bu seni ayrıcalıklı kılmaz .keşke gerçekten sormasaymışsın nasıl bozuldugunu anlıyorum ben bile bozuldum şimdi seni duyunca

bacım nerden bileydim ki iyi niyeliyiz ya biz ben hiç fesat düşünmem ki sen olsan kötü düşünebilir misin?hangi hamilenin karnına hor gözle baktın.ne yalan söyleyeyim öyle söylediğinden emin olunca dedim ki "allahındal bulsun" artık ne bulur bilemem rabbim bilir.

teyzesi oğlum beş yaşında ve var ya her gün soruyor bana ama her gün istisnasız."annnneee karnına bebek girmiş miiiiii"harı demekten öyle yoruldum ki dört yıldır uğraşıyorum dile kolay 48 ay hüsran

canım ya biliyorum benim 2 ablam var birinin oglu 7 yaşındayken zorla hamile kaldı düşün 6 yıl ugraştı kızcaz tedaviyle aşılamayla şimdi bi kızı oldu 10 aylık ve diger ablamda 5 yaşında kızı var oda aylardır deniyor bebek olmuyo onlarında çocukları kardeş diye diye bi hal oldular ablamda sırf kardeş için üzülüyordu çok çükür o kavuştu şimdi sıra diğerinde

normaldir cnm ben hep adet günümde test yapcam diye kendime söz veriirm ve tutamam aynı gün kaç kez test yapmış insanım adetime 1 hafta kala bile bile negatif görcegimi yinede test yaptım farklı bi ruh hali oluyo belki bi mucize olur çok silik olsada ikinci çizgiyi görürüz idye umut ediyoruz neyapallım:)

arkadaşlar minikgelini dinleyin okuyun ama yaptığını yapmayın delüüüü o delüüüüüüüü:))hele bak allahını seversen hiç olacak iş mi bir günde bir kaç kere test yapmış,kız çılgıııııııııııınnnnn:))))

normaldir cnm ben hep adet günümde test yapcam diye kendime söz veriirm ve tutamam aynı gün kaç kez test yapmış insanım adetime 1 hafta kala bile bile negatif görcegimi yinede test yaptım farklı bi ruh hali oluyo belki bi mucize olur çok silik olsada ikinci çizgiyi görürüz idye umut ediyoruz neyapallım:)
bak bende 3 aydır senin gibiydim canım bisürü test aldım yaptım ama bu ay almadım tuttum kendimi :9:
ama o test yapma isteği nasıl bişeydşir yaaa insan kendini frenliyemiyor kii hatta eşim yemin ettirdi günün geçmeden test yapmak yok diyeee onun da sayesinde yapmaadım iykide yapmamışım adet oldum zaten :14:
sorma ben de çıldırıyorum saklayanlara sanki karınlarından söküp alacaz töbe töbe...benim okulumda da biyoloji öğretmenimiz hamileymiş 3.5 aylıkmış ben daha dün farkettim hocam hamilesin galiba dedim.öyle bi dudak bükerek "hıhı"dedi o kadar.sonra başka bir arkadaşım dedi ki"boşver ayşe hiç sorma,özellikle senden saklıyormuş zaten,senin olmadığı için nazarın değer sanıyormuş"dedi.başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki ne diyim yorum bile yapamıyorum.

yaa o nasıl bir karartersizliktir anlamadım anlamıyorumda burdada benim bi komşu var oda herkesten sakladı 3 ay sonra oğlu olacakmış onuda sakladı nazar değer diyeee ben diyom bi benmi safmışım çift çizgiyi görür görmez hamileyim diye söylemiştim herkese şimdi olsa dayanamaz yine söylerim ben :23:
Allah herkesin evladını kendine bağışlasın kimsenin evladında gözümüz yok çok şükür rabbim tez zamanda bizlerede nasip etsin inşallah sağlıklaaa:16::16::16:

canım uzman olarak famusay beni sana yönlendirdi şimdi ov. da pozitifi görünce bu nedemek yumurtlama olmuş hemde olgunlaşıp çatlamış demekmi yoksa sadece yumurtlamamı olmuş demek

çok haklısın canım her ay bu ay demek ne kadar zormuş benim ilk hamileliğimde (düşük oldu) ilk aydan olmuştu şimdi bende sandım ki hemen olacak ama nerdeeeee nekadar safmışım :14:
şimdide diyorum geç olsun güç olmasın ama yinede gönlüm bian önce olmasından yana sağlıkla ama inşallahhhh:16::16::16:

ahhh canım benim seni çook iyi anlıyorum bende 5 6 kişiyle birlikte hamiştim düşmeseydi önümüzdeki şubatta dünyaya gelecekti şimdi birer birer bebişler gelecek etrafımda benimse boynum bükük herşey Allahtan ama insan düşünmeden de edmiyor iştee :14: bide benim düşük yaptığım biliniyor verdiğim ara da belli herkes soruyor her ay başımda bi ton insan noldu diyor aa olmadımı daha diyeee:47: benim babam bile sordu yokmu düşünmüyomusunuz artık diyeee:14::17::17:

iyi olmaya çalışıyorum canım napalım Allah büyük:16::16:
hadi sen ver bari müjdeli güzel haberi inşallah canım Allah gönlüne göre versin :16::16:
bende öyle alışmışım ki belirti aramaya adetli olmasam hamişmiyim acaba dicemmmm:9::9::9:
cnm insan hamile oldugunu ögrneip çok sürmedne düşük yapması daha kötü en azından biz adet olup umudumuzu o ay kesiyoruz ama düşük yapmak çok üzücüdür kesin ondan geç olsun güç olmasınn:)inş bu ay olcak:)

bacımmm böle olması normal idrar testi sonucta hep ikinci çizgi aynı oranda koyu olmas.. mesela sen sabah düne göre biraz daha çok sıvı almıssındır işte o bile etkilidir bu sonucun değişmesine... bide b sana facede yazdım cvp.. benim gecen ay 10. günümde bya ikinci çisgi koyu oldu dedimki kesin 11. gün yumurtluycam ama bi baktım ikinci çizgi baya silikleşmiş..böle olması normal yanii zaten senin yumırtlamanada daha gün varrr:)

merhaba arkadaşlar :3: Allah muhabbeinizi arttırsın. bende geliyim dedim. bazı belirtilerim var paylaşmak ve yorum almak istiyorum. son bir kaç gündür özellikle sol kasığıma sanki kalçamla dizime kadar vuran bir ağrı var . ama devamlı bir ağrı değil ara ara oluyor. birde afedersiniz sanki totomada vuruyor. yürürken biraz daha hissediyorum. ama üşütmüş olabilirim diye düşünüyorum. İnşallah hamileliktendir. 6-7 günüm var. alttan muayene ediyorum kendimi. rahim ağzım önceki aylarda iyice hissediyordum bu seferde parmağımın ucu dokunur gibi zorla deyiyor. şu alttan nasıl anlıyorlar.acaba benim muayenem gibimi oluyor bilmiyorum. birde düz yattığım zaman kasıklarım şişmiş gibi. ayyy kafayı yiycez buy gidişle. daha önce yapmadığım şeyler yapıyorum. bir tek gögüslerimde hareketlenme yok. bakalım kısmet

Son düzenleme:
canım uzman olarak famusay beni sana yönlendirdi şimdi ov. da pozitifi görünce bu nedemek yumurtlama olmuş hemde olgunlaşıp çatlamış demekmi yoksa sadece yumurtlamamı olmuş demek

cnmm çift çizgiyi gördükten 24-36 saat sonra yumurtan çatlayıp döllenme olcak demek..
ama şöyle ince hesaplarda var..mesela sen testi akşamüstü 4 gibi yaptınn belki sen sabah yada gece ovulasyona girdin bu demek oluyorki 24 ssaat sonrayı eklersen çift çizgiyi görügünün gecesi ilişki olsa iyi olur.. aslında çok ince hesaplara takılma ovulasyonda çift çizgiyi gördügün gün dahil olmak üzere 3 gün üst üste ilişki yapp garantiye al işini:)sonucta 1 sperm döllenmeye yetiyor:)

cnm insan hamile oldugunu ögrneip çok sürmedne düşük yapması daha kötü en azından biz adet olup umudumuzu o ay kesiyoruz ama düşük yapmak çok üzücüdür kesin ondan geç olsun güç olmasınn:)inş bu ay olcak:)

evet canım 2 ayı geçmişti bide ne umutlarım vardı kısmet değilmiş.....
inşallah canım olur ve sağlıkla olur bu sefer beni bırakmaz bebeğim :16::16::16:

canım ya biliyorum benim 2 ablam var birinin oglu 7 yaşındayken zorla hamile kaldı düşün 6 yıl ugraştı kızcaz tedaviyle aşılamayla şimdi bi kızı oldu 10 aylık ve diger ablamda 5 yaşında kızı var oda aylardır deniyor bebek olmuyo onlarında çocukları kardeş diye diye bi hal oldular ablamda sırf kardeş için üzülüyordu çok çükür o kavuştu şimdi sıra diğerinde

evlat sahibi olamamak çok zor hamdolsun ben uzuuuuuuuuuuun bir bekleyişten sonra bir oğlum oldu.bi daha yapmam sanıyordum ilk bir yıldan sonra istemeye başladım ikinciyi işte öylesine çalışmalar yapıyordum çok da üstelemeden ama ne zaman ki oğlum dile geldi kardeş neymiş anladı öğrendi,kardeşi olanları gördü evde yalnız kaldı eve gelen çocuklara "bizde kalın noooluuuuuyyyy"diye yalvarmaya başladı işte o zaman ciddiye almaya başladım bu işi.çünkü bana inanın çocuğunuzun kardeş istemesi ama sizin çocuğunuzun olmaması(yani benim durumum),hiç çocuğunuz olmaması kadar üzebiliyor insanı.ben iyi biliyorum iki hissi de.hiç yokken de her ay aynı şimdiki gibi üzülüyordum.oğlum her gün soruyor her gün...belki şu söyleyeceğimi tuhaf ve bencilce bulacaksınız ama eleştirilerinizi sırtlanıp söyleyeceğim yine de.hani paranız yoktur oğlunuzun istediği şeyi ona almanız imkansızdır ama oğlunuz her gün istisnasız her gün aynı şeyi tekrar tekrar ister siz de her seferinde "hayır"demek zorunda kalırsınız ya işte böyle bişey.

bacımmm böle olması normal idrar testi sonucta hep ikinci çizgi aynı oranda koyu olmas.. mesela sen sabah düne göre biraz daha çok sıvı almıssındır işte o bile etkilidir bu sonucun değişmesine... bide b sana facede yazdım cvp.. benim gecen ay 10. günümde bya ikinci çisgi koyu oldu dedimki kesin 11. gün yumurtluycam ama bi baktım ikinci çizgi baya silikleşmiş..böle olması normal yanii zaten senin yumırtlamanada daha gün varrr:)
bugünkü testten anladımki adetim 28 günde gelmeyecek. büyük ihtimal 2 yada 3 gün sonra pozitifi görürüm tabi problem yoksa

arkadaşlar minikgelini dinleyin okuyun ama yaptığını yapmayın delüüüü o delüüüüüüüü:))hele bak allahını seversen hiç olacak iş mi bir günde bir kaç kere test yapmış,kız çılgıııııııııııınnnnn:))))
kız delirdim ben valla billa:)
farklı bi zevk veriyor idrar testi yapması inan parama acımasam hergün test yaparım:D
bak bende 3 aydır senin gibiydim canım bisürü test aldım yaptım ama bu ay almadım tuttum kendimi :9:
ama o test yapma isteği nasıl bişeydşir yaaa insan kendini frenliyemiyor kii hatta eşim yemin ettirdi günün geçmeden test yapmak yok diyeee onun da sayesinde yapmaadım iykide yapmamışım adet oldum zaten :14:

yaa o nasıl bir karartersizliktir anlamadım anlamıyorumda burdada benim bi komşu var oda herkesten sakladı 3 ay sonra oğlu olacakmış onuda sakladı nazar değer diyeee ben diyom bi benmi safmışım çift çizgiyi görür görmez hamileyim diye söylemiştim herkese şimdi olsa dayanamaz yine söylerim ben :23:
Allah herkesin evladını kendine bağışlasın kimsenin evladında gözümüz yok çok şükür rabbim tez zamanda bizlerede nasip etsin inşallah sağlıklaaa:16::16::16:

valla bacımmmm ben dayanamıyorum teste eve almadım bu ay yapmayayım diye bakalım adete bi kaç gün kala yaparım ama:)

evlat sahibi olamamak çok zor hamdolsun ben uzuuuuuuuuuuun bir bekleyişten sonra bir oğlum oldu.bi daha yapmam sanıyordum ilk bir yıldan sonra istemeye başladım ikinciyi işte öylesine çalışmalar yapıyordum çok da üstelemeden ama ne zaman ki oğlum dile geldi kardeş neymiş anladı öğrendi,kardeşi olanları gördü evde yalnız kaldı eve gelen çocuklara "bizde kalın noooluuuuuyyyy"diye yalvarmaya başladı işte o zaman ciddiye almaya başladım bu işi.çünkü bana inanın çocuğunuzun kardeş istemesi ama sizin çocuğunuzun olmaması(yani benim durumum),hiç çocuğunuz olmaması kadar üzebiliyor insanı.ben iyi biliyorum iki hissi de.hiç yokken de her ay aynı şimdiki gibi üzülüyordum.oğlum her gün soruyor her gün...belki şu söyleyeceğimi tuhaf ve bencilce bulacaksınız ama eleştirilerinizi sırtlanıp söyleyeceğim yine de.hani paranız yoktur oğlunuzun istediği şeyi ona almanız imkansızdır ama oğlunuz her gün istisnasız her gün aynı şeyi tekrar tekrar ister siz de her seferinde "hayır"demek zorunda kalırsınız ya işte böyle bişey.

bende tek çocuk istiyorum bakamam diye ikinciyi istemiyorum.. ama mantıklı düşününce yalnız olması güzel deil.. ama bide diyorum zaten 5 yaşında anaokuluna başlayıp sürekli arkadaşları olcak kardeş aramaz diyorum.. bide kendi kardeşlerimi düşünüyorum ne güzel bi duygudur insanın kardeşinin olması ugurlarına ölürümmmm valla şimd anlatırken bile burnumda tüttü iki kardeşimde:) sanırım herşeyi zamana bırakmak lazım kısmetimizde ne var bilemeyiz:)

valla bacımmmm ben dayanamıyorum teste eve almadım bu ay yapmayayım diye bakalım adete bi kaç gün kala yaparım ama:)

canım bari adete 3 gün kala falan yap yoksa çıkmıyormuş olsa bile üzülme sonra bide erken gebelik testleri varmış ben hiç denemedim ama onlarda pahalıymış heraldeee gelsede şuu sıpalar bir ben göstercem bizi oynatıyolar resmenn totişlerine totişlerine vurcammmm:1::1:

Back
X