Sabredenler Kulübü 2012 :)

Şimdi burda var ya ipe takar oynatırız heaaaa:15::15::15::15::15:Kız daha bir ay olmuş dur hele bir.Hiçbir problem olmayan normal çiftlerde(inş siz de böylesinizdir) bile 6 ay çok normaldir.Hatta doktorlar bir yıl bekle öyle gel gayet normal derler sana hiçbirşey yapmadan gönderirler.Ben yine 6 ay diyorum.Sen şimdiden böyle yaparsan Allah korusun olacağı varsa da stresten olmaz.Demek ki napıyomuşuz 6 ay sabırla hiç kafaya takmadan bekliyormuşuz.Doktor bana öyle söyleyince ben gerçekten ilk 1 yılım çok rahat bir şekilde geçmişti.Yapma böyle.:47:

doğru diyorsun annem biz bu orjinazı ipe takıp oynatalım valla 3 yıldır,4 yıldır,aylardııııııııııııııııııır bekleyen var bak ne diyor dövelim bunu dövelim:))

fdeda fermiiiiiiiiiiiin dua listesinede benide alırmısnııııııız :1 bat şubat 15...

vahşim hatunuuuuuuuuuuuuuum özledim seni kız hunili deli:)))23 ocak kız sorma heyecan başladı tabi canım adını yanlış yazdıysan yaşını bir yaş büyük dediysen kesin hamilesin:)))ama bak mühim bir ayrıntı var eğer bir yaş küçük dediysen yaşını asla hamile olamazsın olsan olsan adet olursun:)))
Adımı yanlış yazmadım ama yaşımı yazdım o zaman bir ihtimal var demek ki ama geç değil di mi şimdi yanlış yazsam olur mu hocam nolur olur de:1:
öylemi diyosun ama benm elimde değil kiiii,hiç anlamıyorum millet ilk atışta kalıyo o nası oluyo pekiiiiiiiiiiiiiiii :54:54:54 he nası beklcem ben okadar stresten ölürüüm :2:2:2
Famusay ile ben 4 yıldır bekliyoruz bak sen daha yolun başındasın 1 aycık olmuş.İnsanın elinde değil tabi ama sen daha ilk aydan erkenden başlamışsın tasalanmaya hiç üzülme herşey yolunda en geç 6 aya kalmaz hamilesin inş. öyle düşünceksin sen.Ohhh mis daha ilk ayınnn:16::16::16::16:
ewet gözlerini kısıyo :D
Teşkür ederim
he anam he hareket ediyor çok vahşi görünüyorsun:))))
Heyt be ne kadar vahşiyim değil mi:27:
doğru diyorsun annem biz bu orjinazı ipe takıp oynatalım valla 3 yıldır,4 yıldır,aylardııııııııııııııııııır bekleyen var bak ne diyor dövelim bunu dövelim:))

Ayy kıyamam ben ona erkenden başlamış tasalanmaya boşa üzüyo kendini haberi yok.İnş daha fazla beklemeden doluverir kucağııııı.Biizm de inş.

ayy sıkıldım bari fıkra yazayım.

yaşlı köylü bir adam doktora gitmiş. doktorda tedavi olunca " doktor bey benim param yok. sana bir soru soracağım eğer cevabı bilirsin sana paranı veririm bilemezsen vermem" demiş. doktor " aman köylünün biri onun sorusu ne ola ki" demiş ve teklifi kabul etmiş. yaşlı adam sormuş." başımızdaki saçlar dökülür de şeyimizdeki ( anladınız siz onu) saçlar neden dökülmez? doktor bilimsel açıklamalar yapmış falan ama cevabı bulamamış. "tamam parayı verme cevabı söyle sana bir eczane önereyim"demiş.yaşlı adam "çünkü başımızdakiler doğuştan şeyimizdekiler sonradan çıkar" demiş. yaşlı adam gidince doktor hemen eczacı arkadaşını aramış" sana birini yolladım soru soracak sakın onu hafife alma ." demiş ve soruyu ve cevabı söylemiş. yaşlı adam eczaneye gitmiş. soru olayını söylemiş eee eczacı cevabı biliyor yaa tamam demiş. yaşlı adam sormuş." başımızdaki saçlar beyazlar da şeyimizdekiler neden beyazlamaz?" eczacı bitkisel demiş , şampuan demiş cevabı bulamamış. "tamam cevabı söyle para almayacağım" demiş. yaşlı adam da "başımız birçok şeyi, şeyimiz ise bir tek şeyi düşünür" :33::33::33:

:33:33 puahahahahahah hay Allah bebişini versin emiiiiiiiiiiiiiii

Back
X