Sabredenler Kulübü 2012 :)

merhaba kızlar benim bi sorum olacak yumurtlama gününden 4 gün sonra kanamam oldu 4 gün sürdü normal adetten daha az vede ağrısız şimdide su gibi akıntı oluyor şeffaf yani nedir acaba bilemedim

valla bilmiyorum ki annem yerleşme kanamsıdır diyecem ama yumurtlamadan dört gün sonra olmuş kanama.yani yerleşme için erken gibi ama bilmiyorum

kızım aşşağıda seni tanımayan mı var kii. varsa da çok büyük kayıp :19:

hihihii:1: ayy kendimi şimdi çook möhem biri gibi hissettim :9:
hoşgeldin bacımm nerelerdeydin sen delü

hoşbulduk ablaam ya nerede olcem bugün pazar oohh maaş günü :8: alışverişe çıktım ben markete girince kendimi kaybediyomda kendimi kaybetmişim zor buldum da geldim eve :60:
buradayım bacım mutfaktaydım da :54: biraz ara verip geldim bacım
hoşgeldin canım :54:kaybolma bi daha bak kızarım haaa :20: :D

valla öyleymiş bilmem ne kaslarını harekete geçiriyomuşda bilmem ne hormonu salgılanıyomuş :9:
:9: ben de bir haftayı geçiyo başlayalı yalnız her tarafım ağrıyo çok pis bişi yaa ama güzel de :1:

ya göbişimizde bebiş varsada o topla yuvarlanırken bişe olursaaaaa :66:

merhaba kızlar benim bi sorum olacak yumurtlama gününden 4 gün sonra kanamam oldu 4 gün sürdü normal adetten daha az vede ağrısız şimdide su gibi akıntı oluyor şeffaf yani nedir acaba bilemedim

tuhaf olmuş cnm? yani normalde adet tarihine 13 kala yumurtlama olması lazım...bidahaki adet tarihini bekle sen en iyisi benim gibi :46::46:46

teyyy teyyyyyy Allah akıl versin hepimize teeyyyyyyyyyyyyyyyy
böle halay diyincik aklıma hep diyarbakır güzel bağlar lelaley lokeee suları buz gibi çağlar hanımoy loke geliyo nedese :60: :8:

mönünü alsam bacım yardımcı olurdu bana, gerçi ben ciğer yapacağım bu akşam kocişime :66:
valla bacım ben bugün kolaya kaçıp börek yapmayı düşünüyorum fırına atam o pişirsin yanınada çay yapamm oohh yorgunluğuda atarım daha ne olsun :1:

iyi işte belkim bebiş erkek olur. şimdiden alışır topa. futbolcu falan olur kızzzz.

olur olur zaten bu devirde para ya topcuda ya popcuda :1:

fermicim çalışmalar devam ediyordur :66: :66: zaman aksa da şubata gelsee yahuu

ediyo kızz zaten daha yeni başladı :9: her fırsatı değerlendirmek lazım :1: bacım senin memleket neresi yahu ben çok merak ediyom :D benimkisi kayseri :D
bacılaaaaar azcık çıkayım da yemek yapayım yoksa kocam beni yiyecek öpüldünüz

güle güle ablam akşama inşallah görüşürüz :54:

kızlaaaarr ben çıkıyoruuuuuum qkşqm oluyooo yemek yapmak gerennnk kociş acıkmaya başladıı akşama görüşürzz inşallahhh öpptüüümmmm hepünüzüü :96:

kızlar yahu bizim sayfa nerdeydi ki nereye taşınmış :1::1: ben abonesi olduğum için konunun farketmedim de :9:

herkescikler dalgalandı da duruluverdi birden :D hadi kızlar ben de kaçayım yemek hazırlayayım alışverişi yaptık herşey ortada :1: ortalığı toparlayayım akşama görüşürüz inşallah öptüm herkesiii

herkescikler dalgalandı da duruluverdi birden :D hadi kızlar ben de kaçayım yemek hazırlayayım alışverişi yaptık herşey ortada :1: ortalığı toparlayayım akşama görüşürüz inşallah öptüm herkesiii

görüşürüzzz canımm ben de geçeyim mutfağa... kociş bekliyor yahu :66:

Back
X