Biraz geç kaldım arkadaşlar ama ismim Fatma...Gariban bir dersane öğretmeniyim malum pazarları da çalışıyorum o yüzden giremedim. kendi dua günüme bakmak da hiç aklıma gelmemiş

Dua eden herkese çoooook teşekkür ederim Allah razı olsun Allah ne muradınız varsa en hayırlısından versin.Rabbim hepimizi çokkk bekletmeden güldürsünnnn(bebişle)
Bugün adetimin 28.günü sabah yine test yaptım yine negatif...İğnemin de 16.günü

Sanırım hasta olacammmm...
:26::26::26:Ama sizinle çok enteresan bişi paylaşacağım ilk kez başıma geldi...dün misafir gelecekti onları bekliyordum eşim de işten gelecekti. Benim başım felaket döndüüü elime ne alsam düşürdümm. böle uyuştum..eşimi aramıştım nerde kaldınız diye. eşim birden heyecanlandı neyin var senin dediiii neyim varmışki dedim sesin tuhaf geliyo uyuyor gibisin dedi. bir panik eve geliyorlar ve ben yatakta yatıyorum...gözümü bir açtım eşim ve misafirler başıma toplanmış neyin var diyor. eczaneye gitttikkk tansiyonumu ölçtürdük.. çıkmış neydse sonra açıldım..tabi ben bu olaydan sonra acaba mı???????dedim ve sabah test yaptım negatif...Ama ben hayatta bayılıp etmem öle uyuyup kalma huylarım yoktur.uyumuş olsam eve biri girecek de ben duymayacağım....çook zor şeyler. çok da utandımmmm

eşim ama öldüm diyor sen cevap vermeyince korkudannn...