Sabredenler Kulübü 2012 :)

adet sancısı gibi değil ama benım bazı aylarda oluyor sol kasığım ağrıyor genelde sen değerlendır bu gunlerı cnm

değerlendiriyorum tabiki de:23::23::23:
ama ilk defa böyle oldu bende birde bu ay ilk defa benim yumurtlama akıntım geldi :34:
daha önce ötyel yumurta akı gibi gelmezdi ama bakalım.benim kocişin dediği gibi gene fos çıkmasınlar da:17:

cnm ya bu ay bendede kaşıntı oluyor arada ama rahatsız etmıyor akıntılar yapıyor krem sürmeye bile korktum ben oflu kremden bişey olmaz dedı ama bılmıyorum senın neyın var kaşıntımı tatlım

aynen bebekim bendede kaşıntı var özellikle adet bittikten sonra başlıyor.2 aydır. Daha önceleri bende senin gibi önemsemedim kuşum ama o beyaz saf akıntı resmen bir ayda yeşil renge döndü koyulaştı ozaman ilerlediğini anladım..Eşimede başta söylemedim ufacık sorunumda hemen ilacı dayayı veriyor o yüzden ilerledi benim kuzum sonra ilaçla hem içten hem dıştan tedavi ile geçti..Ya bide ben çok çabuk enfeksiyon kapıyorum okadar dikkat etmeme rağmen :44: sende dikkat et tatlım en ufak değişikliği bile atlama vücudunda :46:

ay ne bileyim canım ya aslında ben de daha yeni başlar gibi oldu ben tedbir olsun diye kullanmaya başladım ilacı çünkü 2-3 ay önce çok ilerlemişti bende başta anlamadım düzenli ilaçla geçti.Şimdide korkumdan belirti hiseder hissetmez başladım ilaca :1: Ay üff üstelik yumurtlama haftam benim bu hafta yaws hay ben böyle şansa :27:

deme öyle deme deme :1: bişey olmaz Allahın izniyle cnm ben bu ay yumurtlama günüme kdr serumda oldum ilaçta içtim griptim ama yumurtlama zamanı bıraktım sonuçta daha döllenme bile olmadı dedim sonra hepsini kestim sende kes kuzum kalbını temız tut bişeycik olmaz

yumurtamadan 24-36 saat içinde yumurta çatlar :)

bu ay ovulasyon teti alıcaktım ne güzel..unuttum yaaa:37:
oflucum ben bu ay klomene başladım.doktorum adetimin 10, günü baktı ve 1 yumurtan gelişmiş sadece dedi sağ yumurtalıkta.şimdi ben 10 da yumurtlamış mı oluyorum yoksa gelişimi ayrı bişey mi offf benim de kafam karıştı valla anlatamadım derdimi:37:

değerlendiriyorum tabiki de:23::23::23:
ama ilk defa böyle oldu bende birde bu ay ilk defa benim yumurtlama akıntım geldi :34:
daha önce ötyel yumurta akı gibi gelmezdi ama bakalım.benim kocişin dediği gibi gene fos çıkmasınlar da:17:

canım benimde geçen ay ilk defa yumurtalama akıntım geldi.Hemde günlerini hesaplamıştım ve o gümlerde geldi ama ne hikmetse biz bi türlü tutturamıyoruz şu atışları :37: dedim kocişe sen iyi atış yapamıyorsun okadar hava atıyorsun halısahada yok şöyle attım şukadarı gol oldu böyle vurdum diye iş bebişe gelince fosss iyi oyna şu maçıda hakkını verde bide biz kazanalım dedim :1: :1: :1: :34:

aynen bebekim bendede kaşıntı var özellikle adet bittikten sonra başlıyor.2 aydır. Daha önceleri bende senin gibi önemsemedim kuşum ama o beyaz saf akıntı resmen bir ayda yeşil renge döndü koyulaştı ozaman ilerlediğini anladım..Eşimede başta söylemedim ufacık sorunumda hemen ilacı dayayı veriyor o yüzden ilerledi benim kuzum sonra ilaçla hem içten hem dıştan tedavi ile geçti..Ya bide ben çok çabuk enfeksiyon kapıyorum okadar dikkat etmeme rağmen :44: sende dikkat et tatlım en ufak değişikliği bile atlama vücudunda :46:

benımde öyle tatlım adet bitince başlıyor ama ben biliyorum benı pedler kaşındırıyor bıde yumurtlama akıntım kaşındırıyor arada olur öyle bende gecer buayda ilerlicek sandım eğer devam ederse krem srüyorum 1 gunde gecıyor bişey diyim mi sakınan göze cöp batar ya bende dışarda falan tuvaletler oturmam etmem dikkat ederım gelır gene benı bulur senınde öyle demek kuzum ya bişey diyim mi kestanesekerini sevmem ama senı cok sevıyom kızzz :119:

:9:
canım benimde geçen ay ilk defa yumurtalama akıntım geldi.Hemde günlerini hesaplamıştım ve o gümlerde geldi ama ne hikmetse biz bi türlü tutturamıyoruz şu atışları :37: dedim kocişe sen iyi atış yapamıyorsun okadar hava atıyorsun halısahada yok şöyle attım şukadarı gol oldu böyle vurdum diye iş bebişe gelince fosss iyi oyna şu maçıda hakkını verde bide biz kazanalım dedim :1: :1: :1: :34:

:9::9::9:tutumuyo be şekerim bende anlamadım.bende eşime hep laf sokuyordum spermlerin gitmiyo yumurtama diye meper benim yumurta sorunum varmış.şimdi ağzımı dahi açamıom:17:

ben yumurta akını burdan duymuştum dikkat ettımde benımkı maşallah gercekten yumurta akı gıbı parmak kadar gelıyor 1 gun 2 kere falan dedım vayyy gercekten doğruymuş :52: ama bizde tutturamıyoz sankı herkes yumurta akını takıp edıyor kuzum ya kısmet işte

beklemek çok zor ve yıpratıcı...
habire benden sonra evlenenlerden bile bebek haberleri alıyorum.kıskanmak değil ama inanın üzücü olmaya başladı.......:43:

benımde öyle tatlım adet bitince başlıyor ama ben biliyorum benı pedler kaşındırıyor bıde yumurtlama akıntım kaşındırıyor arada olur öyle bende gecer buayda ilerlicek sandım eğer devam ederse krem srüyorum 1 gunde gecıyor bişey diyim mi sakınan göze cöp batar ya bende dışarda falan tuvaletler oturmam etmem dikkat ederım gelır gene benı bulur senınde öyle demek kuzum ya bişey diyim mi kestanesekerini sevmem ama senı cok sevıyom kızzz :119:

hisler karşılık bebekimm ayy ama kestane şekerinide ben çok severim hele çikolatalısına bayılırım :34:

:9:

:9::9::9:tutumuyo be şekerim bende anlamadım.bende eşime hep laf sokuyordum spermlerin gitmiyo yumurtama diye meper benim yumurta sorunum varmış.şimdi ağzımı dahi açamıom:17:
canım sorma bendede yumurtlama tembelliği var ben bunu bildiğim halde adama laf sokuyorum :52: :52: :52:

ben yumurta akını burdan duymuştum dikkat ettımde benımkı maşallah gercekten yumurta akı gıbı parmak kadar gelıyor 1 gun 2 kere falan dedım vayyy gercekten doğruymuş :52: ama bizde tutturamıyoz sankı herkes yumurta akını takıp edıyor kuzum ya kısmet işte

Öyle canım adamlar evleniyor bikaç aya kalmadan şıpıdanak hamile kalıyorlar...kocişe diyorum acaba biz yanlışmı yapıyoruz gel bi bilene danışalım nede olsa her yiğidin yoğurt yiyişi farklı olurmuş belki yanlışlık bizdedir det diyor bana toz da kondurmaz canım benimmmmmm :54:

Öyle canım adamlar evleniyor bikaç aya kalmadan şıpıdanak hamile kalıyorlar...kocişe diyorum acaba biz yanlışmı yapıyoruz gel bi bilene danışalım nede olsa her yiğidin yoğurt yiyişi farklı olurmuş belki yanlışlık bizdedir det diyor bana toz da kondurmaz canım benimmmmmm :54:[/QUOTE]

yaa bende neler gelıyor aklıma biz beceremedık bu işi diyorum gecen arkadaşın çocuğunun 1 yas doğum gunune gittik demezmı arkadaş 2 ci gelıyor diyo saka yapıyosun dedım bak karnına 3 aylık hamıle dedı bende dedım kı aaa ben onu doğum kılosu sandım dedım ee hadi sizde yapın dedı bende olmuyorku biraz ders verım dedım :52: ne diyim bacım nerdeyse 1 sene içinde 2 gebelık

Öyle canım adamlar evleniyor bikaç aya kalmadan şıpıdanak hamile kalıyorlar...kocişe diyorum acaba biz yanlışmı yapıyoruz gel bi bilene danışalım nede olsa her yiğidin yoğurt yiyişi farklı olurmuş belki yanlışlık bizdedir det diyor bana toz da kondurmaz canım benimmmmmm :54:

yaa bende neler gelıyor aklıma biz beceremedık bu işi diyorum gecen arkadaşın çocuğunun 1 yas doğum gunune gittik demezmı arkadaş 2 ci gelıyor diyo saka yapıyosun dedım bak karnına 3 aylık hamıle dedı bende dedım kı aaa ben onu doğum kılosu sandım dedım ee hadi sizde yapın dedı bende olmuyorku biraz ders verım dedım :52: ne diyim bacım nerdeyse 1 sene içinde 2 gebelık[/QUOTE]

Gözümüz yok RABBİM ama bizede bizede bizede demez mi bu aciz kulların duy sesimizi Allahım :43: :43: Neyse kuzum olur inş. dualarım sizlerle rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın (Amin) :16:

Aaaaa bu çok önemli işte şimdi hatırladım benim de incir kürü yaptığım ay gecikti...yalnız o ay doktora gittim ve bende kist olmuştu...çünküincir yumurtaları geliştiriyor.inşallahsen de olmamıştır amasen doktora görün bence. ben de hiç kist yoktu incir kullandığım ay doktor dedi ki 2.5 cm kist olmuş.sol yumurtalığımda zaten sonra da ağrıdı baya ben de hissettim. doktora inciri sölemedim zaten korkudan.şimdi de cart curt duyduğum heçbişiyi uygulamıyorum uygulamıycam da bi yeri yapıyo bi yeri bozuyo. sadece doktor kontrolünde kalacam. bence sen de iyi bir doktor bul ve emanet et kendini....

Canım sen havuçlu mu yaptın ? İnşallah kist değildir :( Benim kontrollerimde hiçbirşey çıkmamıştı. Bu yüzden oluşmuş olursa dediğin gibi kaş yaparken göz çıkartmak olacak..

Dün kim anlatıyordu şu parmak yöntemiyle muayeneyi yapan deneyen var mııııııı? Dün bi arkadaş anlatmıştı sevgül sen miydin? tam olarak anlamadım rahim ağzına mı rahim yoluna mı....

Yok cnm bende duydum burda ama denemedim.

bu arada bişey sormadan geçemicem, kendimi dinlemicem desemde her ne kadar olmuyor.
kızlar ya yumurtlarken de adet sancısı gibi sancı olur mu:44:

Adet sancım karnımda ağrı olur benim daha farklı ama yumurtlama zamanında kasıklarımda batma ve bel ağrım olur.

selam canım :)
benim için verimli olsun o zaman çalışmalara başlıcam sonuçta :27::27::27:

Bereketli olsun inşallah :))

Canlarım bişey sorucam enfeksiyon yada mantarlar için kullanılan vajinal kremler veya fitiller bebeğin döllenmesini engellermi acaba :44: :44: :44: bu konu hakkında pek bi bilgim yok fikri olan söylesin kuzucuklarım :54:

Cnm ben o ilaçlardan kullandım bir kere fakat dr. ilişki yasaklamıştı onları kullanırken. 1 hafta sürüyordu fitil kullanımı hatta hatırlıyorum. :)

vallahi kızlar aynen ...bir yerde yanlış mı yapıyoruz diye düşünüyoruz sürekli bziim adamla:9:
şaka bir yana şurada 2 ayım var kızlar yoksa hsg çekicek doktorum.korkuyorumm...
vallahi dnemedik yöntem pozisyonda kalmamıştır artık heralde:27:

vallahi kızlar aynen ...bir yerde yanlış mı yapıyoruz diye düşünüyoruz sürekli bziim adamla:9:
şaka bir yana şurada 2 ayım var kızlar yoksa hsg çekicek doktorum.korkuyorumm...

Evet bence bir yerde yanlış yapıyoruz. En önemlisi "bebek bebek bebek" diye düşünmemek lazım bence. Artık başka bişey düşünemiyorum. Tabii ki tıbbi problemler ayrı çözümlemek lazım ama aramızda birçok arkadaşımız var problemi olmayan ya da çözüme kavuşturulmuş. Beklenti kanallarını değiştirmek mi lazım.

Hadi gelin hepimiz başka bir ortak konu bulup onu başarmaya çalışarak deneyelim birde :) ama ciddi ciddi beyinde odaklanacağımız başka bir konu :)) yapamıyoruz işte.

kızlar bence biz çok takıyoruz kafaya heralde :53:
ben de ilk bebişimde kürtaj oldum diyemi olmuyor acaba diyorum dr a gitmiştim herşey normal dedi olur dedi bu 4. ay hala tık yok
bide herkes sormazmı dahada psikoljik etkileniyorum daha çok takıyorum bu sefer kafama düşünün dün kayınbabam bile eşime soruyor yokmu yolda bebek diyeee resmen psikolojşik baskı içindeyimmmm ama gelde kafaya takma şimdi rahat ol :53::53::53::53::50::50::50:

ayy canım bende hsg yolcusuyum.. eşim önümüzdeki haftalarda test yapacak onda sorun yoksa (inşallah yoktur) bana yoğunlaşacak doktorum..Bende hiç istemiyorum şu rahim filmini çektirmek..üf be ona buna göstere göstere yüzsüz olduk heeee ne zormuş kadınlık :57: :57: :57:

Evet bence bir yerde yanlış yapıyoruz. En önemlisi "bebek bebek bebek" diye düşünmemek lazım bence. Artık başka bişey düşünemiyorum. Tabii ki tıbbi problemler ayrı çözümlemek lazım ama aramızda birçok arkadaşımız var problemi olmayan ya da çözüme kavuşturulmuş. Beklenti kanallarını değiştirmek mi lazım.

Hadi gelin hepimiz başka bir ortak konu bulup onu başarmaya çalışarak deneyelim birde :) ama ciddi ciddi beyinde odaklanacağımız başka bir konu :)) yapamıyoruz işte.

çok haklısın bende bebek fikrinden kaçmaya çalışıyorum ama olmuyor...:57:
sürekli heyecanlı bekleyiş.özellikle adet günüm yaklaştıkça daha da beter bir hal alıyuorum.:18:

Back
X