Sabredenler Kulübü 2012 :)

ayy canım bende hsg yolcusuyum.. eşim önümüzdeki haftalarda test yapacak onda sorun yoksa (inşallah yoktur) bana yoğunlaşacak doktorum..Bende hiç istemiyorum şu rahim filmini çektirmek..üf be ona buna göstere göstere yüzsüz olduk heeee ne zormuş kadınlık :57: :57: :57:

çok korkuyorum bende yaaa. klomenle denicez 3 ay. bu ilk ayım.olmassa geriye bi tüpler kalıyor dedi. doktorum...allahım hayırlısı nasip etsin aratmasın ...
ama okuudklarım kadarı ile hsg de bayağı ağrılı bir olay sanırım...
kadın olmak çok zor gerçekten tüm derdi acısı bizde ....işşlh yotur canım benimde yumurtalar tembel...eşiminde önceden sperm sayısı azdı ama sigarayı bıraktık 8 ay önce %100 artış oldu:)çok mutlu olduk.şimdi sıra bana geldi tedavide:15:

Ve bir çoğumuzda aslında içimizden "ya olmazsa" endişesi yaşadığımızı düşünüyorum. Bilinçaltı "korku, kaygı". Böyle olunca da korkularımızla kasıyoruz kendimizi. Ya da her ay bir başarısızlık hüsranı yaşıyoruz sanki. Sizlerde yoksa böyle birşey lütfen sadece kendi adıma konuştuğumu kabul edin. Ben böyle hissediyorum diyelim.
Aslında itaat ediyoruz. Dua ediyoruz. İnancımız her şeyi yenmeye yeter. Rabbimin izini ve Ol demesi yeterli. Fakat engel olamadığım kaygılarım önüne geçiyor bence.

Bir kaç gündür iyice kafa yordumda bu konuya :) )

famusaayy geelll. Bana tek huni yetmiyoor anacım. Huni rengini değiştirmek istiyorum ara sıra.

çok korkuyorum bende yaaa. klomenle denicez 3 ay. bu ilk ayım.olmassa geriye bi tüpler kalıyor dedi. doktorum...allahım hayırlısı nasip etsin aratmasın ...
ama okuudklarım kadarı ile hsg de bayağı ağrılı bir olay sanırım...
kadın olmak çok zor gerçekten tüm derdi acısı bizde ....işşlh yotur canım benimde yumurtalar tembel...eşiminde önceden sperm sayısı azdı ama sigarayı bıraktık 8 ay önce %100 artış oldu:)çok mutlu olduk.şimdi sıra bana geldi tedavide:15:

ben klomen 5-6 ay kullandım canım 2 ayda çatlatma iğnesi olmayınca olmuyor..Bende 2 aydır ilaç falan kullanmıyorum doktorada ara verdim vücut bi kendini toplasın diye sonuçta klomende öyle hafif ilaç değil nede olsa horman larla oynuyorsun doktorda öyle demişti zaten sonra eşin test yaptırsın onun sonucuna göre sana yoğunlaşalım demişti işte tüplerin açık olup olmadığına bakılır sonraki tedaviye geçilir ezberledik artık :1: :1: kadın doğum danışma dayanışma vakfı mı kursak ne :15: :15: :15:

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ner19min
[/TD]
[TD]1 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]7 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]hamileee :49: :49: :52: :52:
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]25 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]everythingwillbegreat
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]31 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesil33
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 Şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda
[/TD]
[TD]10 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu[/TD]
[TD]13 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD]orjinaz[/TD]
[TD]15 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben bu ay gg den ovulasyon ve gebelik testi paketi aldım. 20 ovu+5 de gebelik testi var içinde. bugün geldi kargom ama iş yerindeyim ya açamıyorum :1::1: kırmızıların da 4. günü... çarşamba biter diye düşünüyorum ama bakalım.

işler de yoğun takip edemiyorum, muhabbete giremiyorum pek. tam vahsihatunla sohbet edicektim, çıkmak zorunda kaldım yine :( yakalanırım diye de korkuyorum...bakanlıkta adım çıkıcak sonra :1::1::1:

Son düzenleme:
Ve bir çoğumuzda aslında içimizden "ya olmazsa" endişesi yaşadığımızı düşünüyorum. Bilinçaltı "korku, kaygı". Böyle olunca da korkularımızla kasıyoruz kendimizi. Ya da her ay bir başarısızlık hüsranı yaşıyoruz sanki. Sizlerde yoksa böyle birşey lütfen sadece kendi adıma konuştuğumu kabul edin. Ben böyle hissediyorum diyelim.
Aslında itaat ediyoruz. Dua ediyoruz. İnancımız her şeyi yenmeye yeter. Rabbimin izini ve Ol demesi yeterli. Fakat engel olamadığım kaygılarım önüne geçiyor bence.

Bir kaç gündür iyice kafa yordumda bu konuya :) )

famusaayy geelll. Bana tek huni yetmiyoor anacım. Huni rengini değiştirmek istiyorum ara sıra.

yok cnm aynen benı anlattın ya olmazsa diyodum önceden esım sigara içiyor senden dolayı olmuyor adam gitti sperm testı yaptırdı normal cıktı bu ay 8.ayım 12.ay bitene kdr da doktora gitmicem korkuyorum cunku doktordan ama içimi simdi ya benden dolayı olmazsa korkusu sardı atmaya calışıyorum bu düşünceyi daha 5 ay var olcak kızım diyorum ama bi yere kdr pardon fazla hunıniz varmı

yok cnm aynen benı anlattın ya olmazsa diyodum önceden esım sigara içiyor senden dolayı olmuyor adam gitti sperm testı yaptırdı normal cıktı bu ay 8.ayım 12.ay bitene kdr da doktora gitmicem korkuyorum cunku doktordan ama içimi simdi ya benden dolayı olmazsa korkusu sardı atmaya calışıyorum bu düşünceyi daha 5 ay var olcak kızım diyorum ama bi yere kdr pardon fazla hunıniz varmı

Valla yoğun talep sebebiyle stoklarda sıkıntı var bildiğim kadarıyla ama durumun acilse ayarlarız bi tane :))

fıstığım sen 8 ay boyunca hiç korunmadın mı peki?? yada bu sürede hiç doktora gittin mi?

Ben artık derine iniyorum. İşin özü bu kaygıda yatıyor ve her ay olumsuz sonuçlandıkça artıyor. Çocukluğuma inicem, araştırıcam :) çözücem bu kaygı meselesini.

İsterseniz herkes cevaplasın kendisine sorup. Ortak noktamız bu olabilir mi?

Ben artık derine iniyorum. İşin özü bu kaygıda yatıyor ve her ay olumsuz sonuçlandıkça artıyor. Çocukluğuma inicem, araştırıcam :) çözücem bu kaygı meselesini.

İsterseniz herkes cevaplasın kendisine sorup. Ortak noktamız bu olabilir mi?

herkeste var, erkeklerde de var...biz daha evlenmemiştik bile, eşim biliyor musun çocuğum olmazsa diye korkuyorum demişti. alakasız yani daha ortada bebk isteği bile yoktu. nitekim, korunduğumuz bir zamanda, ben korunuyordum hatta, gitti kendini rahatlattırmak için test yaptırdı. normal çıktı herşey çok şükür...ama yaşıyor insan bu kaygıyı. bende henüz başlamadı, bu3. ayım ama yine de yakındır yani...

kızlar size bir taktik vereyim bana da karşı komşum vermişti. Eşiniz boşaldıktan sonra iki elinizle belinizi tutup komplee yukarı kaldırın sadece sırtınız yerde olsun ben bu ay bu taktiği denedim tesadüf mü yoksa gerçekten faydası mı oldu orası malum. Umarım pozisyonu anlatabilmişimdir :26:

Verecek olan Allah. Vermeyecek olanda Allah. İsterse verip alacacak olanda Rabbim. Evleneceğimiz kişiyi ya da seneyi biliyormuyduk sanki? Tabii ki tercihler yaptık hepimiz bir şeyleri seçtik ama hep bir vesileler ya da zamanı uzatan engeller veya çabuklaştıran olaylar olmuştur yaşamımızda. Belki henüz evlenmemiş, eş adaylarını değerlendiriyor bile olabilirdik. Bunuda öyle düşünücem artık. "İstediğim zaman olmuyor" demekki demeyi bilmem lazım düşünüyorum. Bunu inancımızla hepimiz söylüyoruz ama beynimizde farklı düşünüp gidişatı değiştiriyoruz bence.

kızlar size bir taktik vereyim bana da karşı komşum vermişti. Eşiniz boşaldıktan sonra iki elinizle belinizi tutup komplee yukarı kaldırın sadece sırtınız yerde olsun ben bu ay bu taktiği denedim tesadüf mü yoksa gerçekten faydası mı oldu orası malum. Umarım pozisyonu anlatabilmişimdir :26:

Bak şimdi.. Bu ayki çalışma takvimimde bunuda denemeden edemem :))

Verecek olan Allah. Vermeyecek olanda Allah. İsterse verip alacacak olanda Rabbim. Evleneceğimiz kişiyi ya da seneyi biliyormuyduk sanki? Tabii ki tercihler yaptık hepimiz bir şeyleri seçtik ama hep bir vesileler ya da zamanı uzatan engeller veya çabuklaştıran olaylar olmuştur yaşamımızda. Belki henüz evlenmemiş, eş adaylarını değerlendiriyor bile olabilirdik. Bunuda öyle düşünücem artık. "İstediğim zaman olmuyor" demekki demeyi bilmem lazım düşünüyorum. Bunu inancımızla hepimiz söylüyoruz ama beynimizde farklı düşünüp gidişatı değiştiriyoruz bence.
Kız alemsin sevgul34 ; canım ya burda kendini tam moda sokmuşsun

Bak şimdi.. Bu ayki çalışma takvimimde bunuda denemeden edemem :))

ahanda burdada tek bir öneriyle o modu yerle bir etmişsin ilahi sen çok yaşa bebişli yaşa emi bacımm :1: :1: :1: rabbim gönlüne göre versin tatlım olur merak etme sen :15:

Hmmm ateş konusunda bende yorumsuzum. Hiç ölçmedim. Yumurtlama zamanı yükseldiğini ve regl olacağın zaman düşüşe geçtiğini duydm sadece.

Back
X