Sabredenler Kulübü 2012 :)

nasıl halsiz nasıl uykuluyum bugün anlatamam...
fena da uyumadım aslında ama, soğuktandır belki de

Canım benim çoook teşekkür ederim inşallah seninkiler hiç gelmeyecek ben öyle hissediyorum...Ağrılarının olmaması da çoook iyi en azından bebek olmasa bile kist de yok demektir. umarım olmazsın eğer olursan da birlikte bu ay devam....ama sanki gelmeliydi dimi şimdiye kadar...bat geçti mi???

yok tatlım ne gelen var ne gidn bat bu gn.. ama gelen giden yok.
sabah test yaptım tertemiz bi negatif....

Merhaba kızlar nabersinizz :)

ay bloga kayıt ekle işleri toparla derken anca gelebıldım :) bu arada dün akşam iş çıkışı

aldığım malzemelerle yaptıgım peçetelerim buradaa ben çok sevdimm :D

blogum burası : Tatlı / Tuzlu Anılarım....

sdsds.jpg

Merhaba kızlar nabersinizz :)

ay bloga kayıt ekle işleri toparla derken anca gelebıldım :) bu arada dün akşam iş çıkışı

aldığım malzemelerle yaptıgım peçetelerim buradaa ben çok sevdimm :D

blogum burası : Tatlı / Tuzlu Anılarım....

sdsds.jpg

yaa ayşeee ben burdan göremiyom face ede koysana :))
naber nasılsın bu arada.

niye kimsecikler konusmuyoo :(

Ayşecim inşalah Güzel habaRinle bizleride mutluedersin en hayırlı zmanda gelsin bEbeğin allah hayırlsıysa nasipetsin inşlah muradına tez zmanda kavuş inşlah amin

Son düzenleme:
yaa ayşeee ben burdan göremiyom face ede koysana :))
naber nasılsın bu arada.

niye kimsecikler konusmuyoo :(

canım blogu mu goremıyosunr esımlerımı :) blogumda hepsi var yapılışı fln :)

iyiyim tatlım sen naıslsınn :)

sağ kasığım batıp batıp duruo sızlıo çatlıooo galima ymoşlarrr yumurtlamanın 3. gunu bugun :52:

günaydın bayanlar...
hava çok soğuk ...canım nasıl şöyle bolköpüklü türk kahvesi çekti anlatamam.öğlr yemeğinden sonra yapıp içmeyim bari.falıma da bakarım hem bakalım bebiş geliyormu:38:

günaydın bayanlar...
hava çok soğuk ...canım nasıl şöyle bolköpüklü türk kahvesi çekti anlatamam.öğlr yemeğinden sonra yapıp içmeyim bari.falıma da bakarım hem bakalım bebiş geliyormu:38:

ben de ben de ben deee istiyorumm :7: hatta sen bir tanede topiğimiz için bak topluca çıkarız belkim :1:

slm kızlarrrr bugun sabah uyuyakaldım işe gidemedim evdeyim kahvaltı yaptımmm 20 dk sonra çıkarım o sıra size bakim dedim.. hava buz gibiii yahuuuuuuuuuuu hiç otobüs bekliyesim yok :)

Back
X